تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827316927




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خشونت عليه زنان در آينه آمار و ارقام بين‌ المللی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه وقایع اتفاقیه: بر‌اساس آمارهاي رسمي برآورد مي‌شود که ۳۵ درصد زنان در سراسر جهان، نوعي از خشونت فيزيکي يا جنسي را تجربه کرده‌اند. اين درحالي است که با احتساب تحقيقات محلي و کوچک، مي‌توان گفت حدود ۷۰ درصد زنان در طول زندگي، درگير نوعي از خشونت از طرف شريک زندگي خود مي‌شوند.
 

در گزارش بخش زنان سازمان ملل در سال 2016 آمده است، احتمال بروز افسردگي و سقط جنين در زناني که تحت سوءاستفاده‌ جنسي يا فيزيکي از طرف شريک زندگي خود قرار مي‌گيرند دوبرابر ديگران بوده و همچنين احتمال ابتلا به ایدز در اين زنان يک‌و‌نيم برابر بقيه است.
 

براساس تحقيقي در هند در سال ۲۰۱۲، ۹۲ درصد زنان در مدت زندگي خود، نوعي از خشونت جنسي را در مکان‌هاي عمومي و ۸۲ درصد خشونت‌هاي کلامي جنسي را تجربه کرده‌اند. امروزه، ۷۰۰ ميليون نفر از زنان در جهان، در سن کودکي (زير ۱۸ سال) ازدواج کرده‌اند.
 

بيش از يک‌سوم اين زنان، در سن زير ۱۵ سال ازدواج کرده‌اند. حداقل ۱۲۰ ميليون زن و دختر در جهان، يک‌بار در زندگي خود مورد تجاوز جنسي يا اعمال جنسي همراه با اجبار و زور قرار گرفته‌اند. متأسفانه اکثر اين تجاوزات توسط همسر يا شريک جنسي قبلي صورت گرفته است. بيش از نيمي از قربانيان قاچاق انسان، زنان بالغ هستند. اين آمار با احتساب قاچاق دختران، به ۷۰ درصد مي‌رسد. بر‌اساس آمار ثبت‌شده، دو‌سوم کودکان قاچاق‌شده دختر هستند.
 

دراين گزارش آمده است، حداقل 119 کشور قوانين در مورد خشونت خانگي دارند. 125 کشور قوانين در مورد آزار جنسي و 52 کشور نيز قوانيني درباره تجاوز زناشويي‌ها تصويب کرده‌اند؛ با اين حال، حتي زماني که قوانين وجود داشته باشد، هميشه همه‌چيز مطابق با استانداردهاي بين‌المللي درباره منع خشونت عليه زنان اجرا نمي‌شود. باتوجه به اطلاعات موجود، کمتر از ۴۰ درصد از زنان قرباني خشونت از ديگران درخواست کمک مي‌کنند. اين کمک‌ها غالبا از خانواده و دوستان دريافت مي‌شوند و عده‌ بسيار کمي از کمک‌هاي پليس و سازمان‌هاي بهداشتي استفاده کرده و فقط حدود ۱۰درصد از اين زنان، براي پيگيري قانوني به پليس مراجعه مي‌کنند. بر‌اساس آمار در اتحاديه اروپا، ۳۴ درصد از زناني که درگير مشکلات سلامتي يا معلوليت‌هاي جسمي هستند، قرباني خشونت خانگي مي‌شوند؛ درحالي که اين آمار براي ديگر زنان، حدود ۱۹درصد است.
 

از طرفي اين گزارش تأکيد مي‌کند که دسترسي به اطلاعات در مورد خشونت عليه زنان، به‌طور قابل‌توجهي در سال‌هاي اخير افزايش يافته است. از سال 1995، بيش از صد کشور، حداقل يک‌بار به اين موضوع و چگونگي حمايت از زنان خشونت‌ديده پرداخته‌اند. نتايج يک نظرسنجي نشان داد که در دوره بين سال‌هاي 1995 تا 2004، 44 کشور و در دوره بين سال‌هاي 2005 تا 2014، 89 کشور جهان مطالعات بيشتري را درباره وضعيت زنان خشونت‌ديده داشته‌اند. بررسي‌ها نشان مي‌دهد حداقل 40 کشور تغييراتي را در قوانين خود براي منع خشونت عليه زنان در مدت اين دو نظرسنجي (فاصله بين سال‌هاي 1995 تا 2014) انجام داده‌اند.
 

همچنين بررسي‌هاي مرکز پزشکي‌قانوني در سال 1381 در ايران نشان مي‌دهد که بيش از نيم ميليون نفر از زنان مراجعه‌کننده به اين مرکز در مدت دو سال‌و‌نيم پيش از مراجعه، قرباني خشونت خانوادگي بوده‌اند. بر‌اساس يک پيمايش ملي که در 82 مرکز استان کشور در سال 1383 انجام شد، 66 درصد زنان ايراني، از ابتداي زندگي مشترکشان، حداقل يک‌بار مورد خشونت قرار گرفته‌اند.




۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن