تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى‏شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828754123




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا برخی دختران رفتاری پسرانه دارند؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: چرا برخی دختران رفتاری پسرانه دارند؟
جامعه شناسان و کارشناسان حوزه روانشناسی معتقدند، تلاش برای همترازی و تصور اینکه پسران از اقتدار و آزادی عمل بیشتری برخورداند از اصلی‌ترین دلایل میلِ برخی دختران به رفتارهای پسرانه است.


به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تلاش برای تقلید و به تصویر کشیدن رفتارهای مردانه و پسرانه همچون سیگارکشیدن یا قلیانکشیدن، ژست های مردانه، ملبس شدن به برخی از تیپ ها و پوشش‌های پسرانه و غیره از نمونه رفتارهایی است که در میان برخی از دختران رواج دارد.


در ذیل این گزارش تلاش می‌شود در گفتگو با کارشناسان و صاحب نظران روانشناسی و جامعه‌شناسی، دلایل چنین کنش‌ها و واکنش‌هایی از سوی این طیف مورد بحث و بررسی قرار گیرد.


ریحانه مَکوندی روانشناس در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تلاش برخی از دختران برای بروز رفتارهای پسرانه اظهار داشت: ریشه‌یابی دلایل و عوامل موثر در ظهور و بروز چنین کنش‌ها و واکنش‌هایی از دو وجه قابل بررسی است.


وی افزود: یکی از دلایل موثر در ظهور و بروز چنین رفتارهایی را باید در دوران جنینی و برخی از تغییرات و عدم تکامل صحیح و اصولی رشد جنین جستجو کرد که واکاوی آن مستلزم طرح مباحث پیچیده و تخصصی بسیاری است که در این مجال نمی‌گنجد.


مکوندی عنوان کرد: عامل موثر دیگر در نمود چنین رفتارهایی به برداشت ذهنی شخص از محیط پیرامونی خویش باز می‌گردد و به واقع برخی از تصورات باعث می‌شود انگیزه بروز رفتارهای مردانه یا پسرانه در دختران جوان پر رنگ شود.


این روانشناس گفت: برخی از الگوهایی که در جامعه معرفی می‌شوند نیز در میل به چنین رفتارهایی تأثیرگذار است و به واقع دخترانی این‌چنینی تلاش می‌کنند باتقلید از الگوهایی که به عنوان چهره‌ها و اشخاص منحصر به فرد و متمایز در جامعه شهره و مطرح هستند خود را همسان و همتراز با الگوهای خویش سازند و به واقع این رفتارها به مثابه ابزاری است که در برداشت و پنداشت چنین دخترانی کاستی‌ها و کمبودهای آن‌ها را پوشش خواهد داد.


وی افزود: عامل موثر دیگر در بروز رفتارهای مذکور را باید آزادی عمل هر چه بیشتر پسران نسبت به دختران جستجو کرد و تقلید از رفتارهای مردانه، از نظر این طیف از دختران روشی محسوب می‌شود که به واسطه آن قادر خواهند بود از برخی قید و بندها رها شوند.


*تبعات و پیامدهای تَاَسی از رفتارهای پسرانه در دختران


صدیقه نوبهار روانشناس و کارشناس علوم رفتاری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تأثیرات مخرب چنین تقلیدهای کورکورانه‌ای از رفتارهای پسرانه اظهار داشت: دختری که تصویری مردانه از خود دارد، قادر نیست در قامت یک زن خانه‌دار، یک همسر موفق و یا یک مادر موثر و توانمند، نقش‌آفرینی کند و به تدریج پیامدهای ناخوشایند چنین رفتارهایی، زندگی شخصی و خانوادگی آن‌ها را تحت الشعاع قرار خواهد داد.


وی افزود: وقتی هویت جنسی در این دختران در ابعاد روحی، روانی و نوع جهان‌بینی و نگرش به زندگی کمرنگ می‌شود و به نوعی این افراد تلاش می‌کنند با دیگرنمایی، از آن‌چه که واقعیت وجودی آن‌ها است فاصله بگیرند، ظهور و بروز چالش‌های عمیق و مخرب برای این گروه امری بدیهی خواهد بود.


نوبهار عنوان کرد: این دوگانگی که در علم واقعیت می‌توان از آن تحت عنوان عبارت نه این و نه آن یاد نمود، فرد را دچار تردیدها و شکنندگی های خود خواسته‌ای می‌کند که در موارد حاد می‌تواند به افسردگی، انزوا و حتی خودکشی منتهی شود.


وی در خاتمه یادآور شد: نوع تربیتی که در محیط‌ خانه و خانواده بر روی دختران اعمال می‌شود، نقش بسزایی در ظهور و بروز چنین رفتارهایی ایفا می‌کند و به واقع می‌توان گفت یکی از اصلی‌ترین راهکارها در پیشگیری از این عارضه رفتاری را باید در نظام تربیتی خانواده جستجو کرد و در صورت بکارگیری فنون تربیتی اصولی و سازنده به میزان قابل توجهی از ضریب بروز رفتارهای نامتعارف مذکور از سوی دختران و تقلید از جنس مخالف، کاسته خواهد شد.





۰۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن