تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862574643




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخورد دوگانه تلویزیون با اتفاقات طبیعی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ایران نوشت: رسانه ملی با انعکاس جانبدارانه قطع برق و گاز در برخی استان ها ضمن مرور رخداد همانند در سال 92 از بحران مشابه سال 86 سخنی نگفت

تلویزیون در بخش خبری 21 پنجشنبه شب خود به تقابل جانبدارانه با دولت ادامه داد. پخش تصاویری از مازندران و انعکاس گلایه‌های بحق شهروندان درباره قطع برق و گاز در برخی شهرهای این استان ترجیع بند این بخش خبری بود.
 

گزارشگر اعلام کرد چنین بحرانی در سال 92 هم اتفاق افتاده و مسبوق به سابقه است. این در حالی است که  بارش برف  کم سابقه و قطع شدن گاز شهروندان فقط مربوط به دولت روحانی نیست و قبلاً نیز روی داده است و از صدا و سیمای ملی انتظار می رود در انتشار گزارش‌هایش انصاف به خرج دهد تا بیش از این با ریزش مخاطب مواجه نشود.
ضروری است در این مطلب کوتاه اشاره کنیم به بحرانی که سال 86 به علت بارش برف سنگین در کشور به وجود آمد. در سال 86 به علت بارش برف بیش از 60 هزار و 764 نفر از هموطنان در جاده‌های برفی زمینگیر شدند.
 
در آن سال فقط 170 سانتیمتر برف در گیلان بارید، گاز بسیاری از استان ها از جمله گیلان و مازندران، سمنان، سیستان و بلوچستان، خراسان و مرکزی قطع شد و فقط در یک استان 100 میلیون لیتر نفت سفید توزیع شد.
 

گزارش های منتشر شده در جراید نشان می‌دهد در استان‌های آذربایجان غربی، شرقی، اردبیل، کردستان و خراسان قیمت بخاری‌های نفتی از 150 هزار ریال به 550 هزار ریال رسید. 16 فرودگاه کشور نیز پروازهایشان را لغو کردند.
 

وقتی مشکلات گازرسانی به استان های در معرض بحران تشدید شد روز 8 دی ماه سال 86 ستاد بحران جلسه‌ای را در شرکت ملی گاز ایران تشکیل داد و با وجود اتخاذ تصمیمات 11 ماده‌ای باز هم نتوانست گره از بحران قطعی گاز در مناطق شمالی و غربی و سراسر کشور باز کند. به پیشنهادهای مسئولان وقت نیز اعتنایی نشد. به عنوان مثال حجت‌الاسلام نیازی، رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور در زمستان سال 86 از لزوم تشکیل شورای عالی انرژی طبق قانون خبر داد اما این شورا با وجود هشدارهای سازمان بازرسی کل کشور تشکیل نشد در حالی که می‌توانست تصمیم‌هایی بگیرد که نه تنها در سال 86 مشکلات را رفع کند، بلکه در آینده نیز تأثیرات مثبتی داشته باشد.اما  تلویزیون در گزارش خود به هیچ وجه به این سابقه اشاره‌ای نکرد و تلاش کرد با استفاده از تکنیک‌های خبری و صداگذاری هدفمند روی تصاویر بحران را فقط معطوف به دولت روحانی کند.
 

تلویزیون البته به همین مورد بسنده نکرد. پس از پخش خبر بحران در مازندران نوبت به هوای بندرعباس رسید. گزارشگر توضیح داد آلودگی شدید هوا در این شهر وارد چهارمین روز خود شده و مسئولان به فکر نیستند اما دریغ از اینکه برای مردم روشن کند منشأ ریزگردها از کشور عربستان و عراق است و توضیح دهد دولت در این زمینه چه اقداماتی انجام داده است.
پس از این به تحریف اظهارات معاون سازمان حفاظت محیط زیست در نشستی خبری‌اش در جمع خبرنگاران در مورد آلودگی هوا پرداخت که واکنش معصومه ابتکار را برانگیخت. رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در توئیت خود نوشت: بخش‌هایی از خبر سیما متأسفانه از ابتدای دولت یازدهم با تقابل جانبدارانه تلاش‌های دولت را تخریب می‌کند. به گفته او از اقدامات تخریبی خبر سیما تحریف مصاحبه دو ساعته اخیر دکتر متصدی معاون سازمان محیط زیست درچهل ثانیه، تکه تکه به منظور نفی اقدامات برای کاهش آلودگی هوا است.
متصدی در این نشست خبری با اشاره به پیشنیه آلودگی هوا در ایران اظهارات برخی منتقدان را در مورد آلودگی‌های اخیر که یکی از آنها از سوی شبکه خبری بی‌بی‌سی مطرح شده بود فاقد مبنای علمی عنوان کرده و گفته بود این گونه اظهار نظرها آب در آسیاب دشمن ریختن است.
 

چرا که پدیده وارونگی هوا در فصل زمستان امری طبیعی در شهرهای جهان محسوب می‌شود اما خبر سیما با برش‌های کوتاه از اظهارات این مقام طوری وانمود کرده که او آلودگی و مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا را کاملاً طبیعی جلوه داده است.



۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن