تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):فاطمه بانوى زنان بهشت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848342980




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشنهاد شوم نفتی برای ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه شرق: دو روز پيش خبري بر خروجي رسانه‌ها قرار گرفت كه حكايت از تصميم اوپك در مسير كاهش توليد در رايزني‌ها داشت. در آن خبر آمده بود ابراهیم وایا، یکی از اعضای هیأت نمایندگی نیجریه در اوپک، گفته: «این قطعیت وجود دارد که همه در این فرایند نقش دارند.
 
همه می‌دانند که خطر (توافق‌نکردن) بالاست».اين نگراني در بين همه اجزاي اوپك ديده مي‌شود. به نحوي كه كارشناسان نفتي مي‌گويند اگر نشست اوپك در ٣٠ نوامبر (١٠ آذر) به نتيجه براي فريز نفتي يا كاهش توليد نرسد، قطعا قيمت‌ها در بازار سقوط خواهد كرد و همه اعضاي اوپك و غيراوپك اين خطر را به‌وضوح لمس كرده‌اند. به همين دليل است كه رايزني‌ها براي رسيدن به يك توافق مشخص، كماكان ادامه دارد.
 
آن‌گونه كه رويترز منتشر كرده، براساس طرح پیشنهادی کاهش تولید اوپک که ایران هنوز با آن موافقت نکرده است، این کشور باید تولید نفت خود را ۱۸۰ هزار بشکه و عربستان ۵۰۰ هزار بشکه در روز کاهش دهند. به گزارش رويترز، اوپک هفته آینده کاهش چهار تا ٤,٥ درصدی تولید همه اعضای خود به جز لیبی و نیجریه را به بحث خواهد گذاشت، اما موفقیت این طرح همچنان به موافقت ایران و عراق بستگی دارد که هنوز به طور کامل از طرح کاهش تولید حمایت نمی‌کنند.سه منبع آگاه در اوپک گفتند در پایان نشست دوروزه کارشناسان اوپک در وین، تصمیم گرفته شد که در نشست وزرای کشورهای عضو در روز ٣٠ نوامبر، پیشنهاد کاهش چهار تا ٤.٥ درصدی تولید کشورهای عضو از جانب الجزایر مطرح شود. چنین کاهشی موجب خواهد شد تولید اوپک به میزان ١.٢ میلیون بشکه در روز کاهش یابد. اما منابع آگاه همچنین گفتند نمایندگان ایران، عراق و اندونزی در جریان مذاکرات ملاحظاتی را در مورد سطح مشارکت خود در این طرح مطرح کرده‌اند که ١١ ساعت به طول انجامیده است.
 
وزیر امور خارجه عراق روز سه‌شنبه در بوداپست گفت اوپک باید به عراق اجازه دهد به افزایش تولید خود بدون هیچ محدودیتی ادامه دهد.منابع آگاه که به دلیل غیرعلنی برگزارشدن نشست کارشناسان مجاز به سخن‌گفتن درباره جزئیات نبودند، گفتند ایران و عراق شرایط ویژه‌ای را برای مشارکت در این طرح مطرح کرده‌اند.این منابع گفتند عربستان و متحدانش در حاشیه خلیج فارس این سیگنال را ارسال کرده‌اند که آماده کاهش نزدیک به یک میلیون بشکه در روز از تولید خود هستند.
 
منابع آگاه افزودند پیشنهاد الجزایر شامل همه کشورها به استثنای نیجریه و لیبی خواهد بود و هدف از آن کاهش چهار تا ٤.٥ درصدی تولید نسبت به میزان تولید ماه اکتبر و رساندن مجموع تولید سازمان به ٣٢.٥ میلیون بشکه در روز خواهد بود. این به آن معنا خواهد بود که عربستان باید به‌تنهایی تا ٥٠٠ هزار بشکه در روز تولید خود را کاهش دهد. این وضعیت موجب می‌شود بار اصلی کاهش تولید بر دوش عربستان، بزرگ‌ترین تولیدکننده اوپک، بیفتد و کاهش تولید به قیمت کاهش سهم عربستان تمام شود، زیرا ایران و عراق همچنان به تولید بالای نفت ادامه می‌دهند.
 
یکی از این منابع گفت بر اساس پیشنهاد الجزایر، از ایران خواسته شده تولید حدودا چهار میلیون بشکه‌ای خود را ٤.٥ درصد برابر با ١٨٠ هزار بشکه در روز کاهش دهد. اما به گفته یک منبع دیگر، تهران گفته که می‌خواهد تولید خود را از سطح ٤.١ تا ٤.٢ میلیون بشکه در روز کاهش دهد.از عراق نیز خواسته شده تولید خود را حدود ٢٠٠ هزار بشکه در روز کاهش دهد. بغداد نیز معتقد است باید تولید خود را نسبت به رقم برآوردی خود کاهش دهد نه برآورد اوپک.یک منبع مطلع گفت: ٨٥ درصد از کاهش تولید پیشنهادشده از جانب کشورهای حاشیه خلیج‌فارس خواهد بود اما ایران همچنان از این طرح استقبال نمی‌کند.
 
در همين رابطه بلومبرگ در گزارشي نوشته:‌ عربستان دیگر نفوذ گذشته خود را در اوپک ندارد و ایران و عراق با کنارزدن مشکلات ناشی از تحریم و جنگ، تولید خود را به ارقامی بی‌سابقه رسانده‌اند و در حال مطرح‌کردن خود درون سازمان کشورهای صادرکننده نفت هستند. این دو کشور در مجموع روزانه بیش از هشت میلیون بشکه نفت تولید می‌کنند که تقریبا یک‌چهارم کل تولید سازمان است و هر دو نیز خواهان افزایش بیشتر تولید خود هستند.
 
جعفر التائی، مدیر مؤسسه مشورتی المنار گروپ در ابوظبی دراین‌باره گفت: ایران و عراق خواهان رابطه‌ای برابر با عربستان در اوپک هستند. اعضای اوپک در ماه سپتامبر شرایطی ویژه برای ایران قائل شدند و موافقت کردند این کشور از توافق کاهش تولید مستثنا شود. اکنون با رسیدن تولید ایران به اندازه قبل از تحریم‌ها،  اوپک هنوز هم باید سطح تولیدی را مشخص کند که تولید ایران در آن سطح محدود شود.
 
عراق نیز با اشاره به هزینه‌های بالای جنگ با داعش در تلاش است از کاهش تولید مستثنا شود. وزیر نفت این کشور ماه گذشته گفته بود عراق تولید خود را به‌هیچ‌وجه از رقم تولید در ماه سپتامبر یعنی ٤.٧ میلیون بشکه در روز پایین‌تر نخواهد آورد. اوپک در حال کار روی یک توافق شش‌ماهه است. التائی گفت: چنین توافق کوتاه‌مدتی ممکن است پذیرش محدودیت‌ها برای ایران و عراق را آسان كند.




۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن