واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: مظلوميت فرهنگي ايران در عرصه بينالمللي بسيار بيشتر از صحنه داخلي است
رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با تاكيد بر اينكه در حوزه فرهنگ معتقد به انجام كار در چارچوب بودجه تخصيص داده شده نيست، وظيفه سازمان متبوعش را "مديريت فرهنگي" دانست و گفت: نظام ما بايد توان ارزشمند فرهنگي خود را چنان آماده ارائه كند تا بتواند مقابله مناسبي را در عرصه جهاني انجام دهد چرا كه مظلوميت فرهنگي ما درعرصه بين المللي، بسيار بيشتر از صحنه داخلي است.
به گزارش باشگاه جواني برنا، دكتر مهدي مصطفوي، رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با حضور در خبرگزاري برنا ضمن بازديد از بخشهاي مختلف اين مجموعه خبري، در نشستي به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
مصطفوي در پاسخ به اين سوال كه آيا توازني ميان بودجه تخصيص داده شده به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و فعاليتهاي اين سازمان وجود دارد، گفت: در حوزه فرهنگ معتقد به انجام كار در چارچوب "بودجه تخصيص داده شده" نيستيم، چرا كه اگر اينطور باشد كارهاي ما بايد بسيار ضعيف صورت بگيرد.
وي گفت: بر اساس آماري كه سازمان مديريت اعلام كرده، حدود 5/4 درصد از بودجه كشور جهت كارهاي فرهنگي در نظر گرفته ميشود كه حدود يك درصد از اين مقدار به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي تعلق مي گيرد و اين سازمان موظف است كه در ازاي اين بودجه، "فعاليتهاي فرهنگي" را به تمامي اقشار و طيفهاي مختلف مردم جهان ارائه دهد.
مصطفوي با بيان اين مطلب كه فعاليتهاي ما چيزي "فراتر از بودجههاي تخصيص داده شده است" گفت: كسري بودجه خود را از طريق همكاريهاي فرهنگي كشورها، اعم از اسلامي و غير اسلامي "جبران" ميكنيم.
مشاور رئيس جمهور ادامه داد: كشورهاي اروپايي و برخي شهروندان لائيك آنها، به دليل "نياز و علاقهاي" كه به ظرافتها، غناي فرهنگي و معنويت اسلامي جمهوري اسلامي ايران دارند، "وادار" مي شوند كه با ما همكاري كنند.
رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با تعريف "كار فرهنگي" تصريح كرد: وظيفه سازمان اين است كه بتواند "مديريت فرهنگي" اعمال كند، به عنوان مثال ما در حوزه قرآن فعاليت هاي زيادي در داخل كشورمان انجام داده ايم، اما هر كدام از اين فعاليت هاي قرآني كه توسط سازمان و يا فرد خاصي انجام شده، قابليت ارائه جهاني توسط شخص آنها را ندارد.
وي در همين زمينه اضافه كرد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با مديريت اين توليدات و ارائه آنها به گروههاي هدف به وظيفه خود عمل ميكند.
مصطفوي در بخش ديگري از اين گفتگو، در پاسخ به سوال خبرنگار برنا مبني بر "ضعف تبليغاتي جمهوري اسلامي در خارج از مرزهاي كشور" و نقش اين سازمان در مقابله با جوسازي ها عليه انقلاب اسلامي، گفت: شناخت از ملت و فرهنگ كشور ما اگر خوب صورت بگيرد و ارزش هاي فاخر ما منتقل گردد، مي تواند سد محكمي در برابر شبهات و تهاجمهاي فرهنگي باشد.
وي با بيان اين مطلب كه پاسخ رسانه اي و فرهنگي ما در برابر حملات غرب بسيار ضعيف بوده است، افزود: تعداد سايتها و شبكههاي تلويزيوني كه اين روزها عليه ايران در حال فعاليت هستند، اصلا قابل مقايسه با "حضور رسانهاي" ما در خارج از كشور نيست.
مصطفوي در همين زمينه تاكيد كرد: ما ملزم هستيم كه با منابع ارتباطي در تماس باشيم، كه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با حفظ و توسعه ارتباط خود با شبكه هاي بينالمللي از جمله جام جم و سايت هاي خبري، به تقويت رابطه خود با نخبگان و توده مردم جهان ميپردازد.
وي با اشاره به مقوله مظلوميت فرهنگي در داخل كشور، گفت: نظام بايد "توان ارزشمند فرهنگي" خود را چنان آماده كند تا بتواند مقابله مناسبي را انجام دهد چرا كه مظلوميت فرهنگي ما درعرصه بين المللي، "بسيار بيشتر" از نوع داخلي آن است.
به گزارش برنا، مشاور رئيس جمهور در پايان با بر شمردن ملاك هاي انتخاب رايزنان فرهنگي، خاطر نشان كرد: رايزن فرهنگي بايد ضمن اعتقاد راسخ به حقانيت فرهنگي نظام، به تمامي ابعاد "فرهنگ ايراني اسلامي" شناخت داشته باشد و مخاطبين خود در عرصه بين المللي را نيز بشناسد.
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 262]