تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداى عزوجل به موسى وحى كرد: اى موسى در هيچ حالى مرا فراموش نكن و به ثروت زياد شاد نش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817591029




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقاط مشترکی ایران و چین در حوزه سلامت


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایرنا: وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به سابقه همکاری ایران و چین در بخش های مختلف، از فراهم بودن بستر لازم برای توسعه مناسبات در حوزه فناوری های علمی - پزشکی میان دو کشور خبر داد.

 
«سید حسن قاضی زاده هاشمی» که به منظور شرکت در نهمین کنفرانس بین المللی ارتقاء سلامت در چین بسر می برد، شامگاه سه شنبه (به وقت محلی) با «وانگ وی گانگ» مدیر پارک علمی فناوری «جانگ جیان» به عنوان بزرگترین مرکز تحقیقاتی این کشور در شهر شانگهای دیدار کرد.
 

وی در این دیدار یادآور شد که دو کشور دارای نقاط مشترک در حوزه سلامت هستند و نمونه بارز این ویژگی ها، علاقه مردم ایران و چین به طب سنتی است.

هاشمی یادآور شد که همین خصیصه و البته سابقه تاریخی دو کشور، می تواند سرفصل جدیدی از همکاریها را در حوزه پزشکی، بهداشتی، فناوری و فعالیت های مشترک تحقیقاتی فراهم سازد.

وی یادآور شد: امروزه در دنیا در طب مدرن و داروهای مدرن فعالیت های زیادی صورت گرفته و چنانچه ایران و چین با توجه به قرار گرفتن آنان در مسیر جاده ابریشم، بتوانند در بخش داروهای سنتی نیز همکاری موثری داشته باشند در دنیا سرآمد خواهند شد.

وزیر بهداشت البته به مشوق های موجود اقتصادی خوب در کشورمان هم اشاره کرد که بعد از توافق هسته ای برای سرمایه گذاری های مشترک در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد که آمادگی لازم برای همکاری میان «پارک دارویی» ایران و پارک فناوری «جانگ جیان» چین وجود دارد و دو طرف می توانند با انجام مذاکره، آینده خوبی برای این مناسبات ترسیم کنند.

هاشمی در این رابطه پیشنهاد تاسیس دفتر پارک دارویی ایران در چین و دفتر پارک فناوری جانگ جیان چین در ایران را مطرح کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت های انستیتو پاستور اشاره کرد که تامین بخشی از واکسن منطقه را بر عهده دارد.

مدیر پارک فناوری «جانگ جیان» نیز در سخنانی از گسترش همکاری در حوزه سلامت و بخش های ذیربط با کشورمان ابراز علاقه کرد و گفت که با آغوش باز مایل به همکاری با ایران در حوزه های مرتبط است.

«وانگ وی گانگ» با تشریح فعالیت های این مرکز گفت که زمان آن فرا رسیده تا حوزه همکاریهای این پارک با کشورهای قرار گرفته در مسیر جاده ابریشم از جمله ایران به عنوان کشوری مهم، بیش از پیش افزایش یابد.

وی تاکید کرد که توسعه همکاریها با این کشورها مورد تاکید «شی جین پینگ» رئیس جمهوری چین نیز هست و به همین خاطر اجرای این مهم در دستور کار این مرکز قرار گرفته است.

او همچنین گفت که از صنایع وابسته به این مرکز خواهد خواست تا به سرمایه گذاری و حضور در ایران توجه بیشتری داشته باشند و شخصا نیز آنان را در اجرای این کار تشویق خواهد کرد.
پارک فناوری و یا شهرک صنعتی جانگ جیانگ در منطقه پودونگ که با رودخانه ای از بخش اصلی شهر شانگهای جدا شده در سال 1992 میلادی ایجاد شده است.

این مجموعه را شرکت بزرگ توسعه فناوری جانگ جیانگ در شرق چین ایجاد کرده است و در زمینه های علم حیات، علوم و فنون، نیمه هادی ها و فناوری اطلاع رسانی فعال است.

این مجتمع علمی و فناوری دارای بیش از 110 موسسه تحقیقاتی، سه هزار و 600 شرکت وابسته و بیش از 100 هزار نفر نیروی کار است.

این مرکز 25 کیلومتر مربع مساحت دارد و در آن چندین ناحیه از جمله منطقه صنعتی و فناوری، منطقه فناوری پیشرفته، نرم افزار، صنعت مدارسازی، منطقه آموزش و نوآوری فنی ایجاد شده است.

از سال 1999 میلادی به این طرف با همت و حمایت شهرداری و دولت محلی این مجموعه کارکردهای پزشکی و بهداشتی را نیز در زمره فعالیت های خود گنجانده است و گفته می شود یکی از مهمترین شهرک های علمی - صنعتی در سراسر چین می باشد که نقش مهمی در توسعه این کشور داشته است.

در سال 2013 میلادی کار ساخت دانشگاه فناوری شانگهای در این مجموعه آغاز شد تا به یک مرکز علمی مهم نیز تبدیل شود. کار ساخت این دانشگاه امسال پایان می یابد.

بسیاری از شرکت های بزرگ دست اندرکار امور رایانه و نرم افزار و ساخت نیمه هادی ها از کشورهای مختلف جهان از جمله شرکت های چند ملیتی در این شهرک صنعتی و علمی حضور دارند.




۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۲:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن