تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819360077




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازي آنلاين كودكان با مجرمان سايبري


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بازي آنلاين كودكان با مجرمان سايبري
رئيس مركز تشخيص و پيشگيري پليس فتاي ناجا درباره سوءاستفاده مجرمان سايبري از كودكان و نوجوانان هنگام بازي‌هاي آنلاين هشدار داد.
به گزارش خبرنگار ما، سرهنگ علي نيك‌نفس گفت: اعتياد به بازي‌هاي آنلاين در كودكان و نوجوانان آسيب‌هاي جسمي بسياري را هم به همراه دارد. وي ادامه داد: برخي بازي‌هاي آنلاين به صورت جمعي است يا اينكه فرد با يك طرف مقابل بازي مي‌كند كه شناختي از وي ندارد و نمي‌داند طرف بازي او در چه رده سني و جنسي است. بسياري از مجرمان سايبري براي يافتن سوژه‌ها دنبال كودكان و نوجوانان هستند و اين مجرمان با طرح دوستي با افراد كم سن و سال و وعده وعيد قربانيان خود را فريب مي‌دهند و از آنان سوء استفاده مي‌كنند.

وي به خانواده‌ها هشدار داد نظارت مستمر بر فعاليت‌هاي سايبري فرزندان خود داشته باشند تا فرزندانشان در دام مجرمان سايبري نيفتند.
رئيس مركز تشخيص و پيشگيري پليس فتاي ناجا گفت: همانگونه كه خانواده‌ها در فضاي حقيقي تلاش دارند تا همبازي و دوستان فرزند خود را بشناسند، در فضاي مجازي نيز اين امر ضروري است تا در صورت بروز مشكل بتوانند سرنخ‌هاي لازم در خصوص طرف بازي آنلاين فرزند خود را در اختيار داشته باشند. برخي مجرمان سايبري در بازي‌هاي آنلاين چنان با فرزندان ارتباط برقرار مي‌كنند كه هر‌گونه رفت و آمد و اطلاعات اعضاي خانواده را به دست مي‌آورند و در فرصت مناسب سناريوي سرقت را هم رقم مي‌زنند.

سرهنگ نيك‌نفس با بيان اينكه بايد به فرزندان خود آموزش دهيم تا در ارتباطات آنلاين حداقل اطلاعات را در اختيار ديگران قرار دهند، گفت: متأسفانه خانواده‌ها به اين موارد دقت نمي‌كنند و فرزندان آنها در ارتباطات آنلاين و مجازي خود هرگونه اطلاعات را انتشار مي‌دهند يا در اختيار ديگران مي‌گذارند.  وي با بيان اينكه خانواده‌ها اعتياد اينترنتي را جدي بگيرند به آنها توصيه كرد: براي فرزندان وكودكان در زمينه بازي‌هاي آنلاين دستورالعملي تهيه و حدودي براي دسترسي آنها تعريف و ساعت بازي‌ها را محدود كنيد؛ چراكه اين بازي‌ها اعتيادآور است.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن