تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برآورد اعمال در شب نوزدهم انجام مى‏گيرد و تصويب آن در شب بيست ويكم و تنفيذ آن در شب بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860304304




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعطیلی کارخانجات تولید PVC در کشور | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: تعداد زیادی از تولیدکنندگان پروفیل پی وی سی در کشور تعطیل شده اند.

به گزارش تراز ،فرزانه خرمیان، دبیر انجمن لوله و اتصالات پی وی سی بیان داشت: اوضاع صنعت نه تنها بهتر نشده بلکه بدتر نیز شده است، ظرفیت تولید کارخانجات پایین آمده و برخی از شرکت‌ها کاملا تعطیل شده اند و شرکت‌های بزرگ نیز تنها با 20 نهایتا 30 درصد ظرفیت خود کار می کنند و این در حالی است که همین شرکت‌ها در سال‌های 88، 89 با تمام ظرفیت خود فعالیت داشتند. 
وی افزود: آن چه که در این صنعت قابل مشاهده است افت آن نسبت به سال گذشته است با تمام این وضعیت ها شرکت‌ها تلاش می کنند تا خود را بدون دریافت هیچ گونه سودی سرپا نگه دارند با این امید که شاید اوضاع بهتر شود.
 
خرمیان تصریح کرد: از مشکلات دیگر بالا رفتن قیمت مواد اولیه است که در حقیقت یک بازی است که پتروشیمی‌ها از ابتدای سال جاری آن را آغاز کرده اند در نهایت نیز به جای این که مواد اولیه در بورس به دست تولیدکنندگان برسد به دست دلال‌ها می رسد.حتی یک سری کدهای مناطق ویژه اقتصادی زیادی به وجود آمدند که با قیمت‌های پایین و معافیت های مالیاتی خرید انجام می دادند و این موضوع اعتراضات زیادی را به همراه داشت.
 
وی بیان داشت: محوطه پتروشیمی‌ها پر از مواد بود اما حاضر نبودند آن‌ها را به تولیدکننده عرضه کنند، تمامی این موارد در حالی صورت می گیرد که آن ها خوراکشان را به نرخ ارز دولتی می گیرند اما فروششان به نرخ ارز آزاد است.
 
دبیر انجمن لوله و اتصالات پی وی سی گفت: در این دولت زمانی که مواد اولیه پتروشیمی‌ها گران تر می شود، یا اصلا آن را عرضه نمی کنند هیچ گونه پیگیری از سوی مسئولین صورت نمی گیرد و اعتراضات ما به تعزیرات نیز به هیچ جا نمی‌رسد و ترتیب اثری به آن داده نمی شود.
 
وی اظهار داشت: جالب است که افزایش قیمت مواد اولیه به همکاران بنده تحمیل می شود اما از آن طرف اگر محصولات خود را با توجه به بالا رفتن قیمت مواد اولیه گران کنیم باید پاسخگو باشیم که چرا افزایش قیمت داشته ایم به طوری که تعزیرات بسیاری از همکاران بنده را تحت فشار گذاشته اند و این در حالی است که کسی جلوی پتروشیمی ها برای گران کردن مواد اولیه را نمی گیرد.
 
خرمیان در رابطه با بازار صادرات صنعت لوله و اتصالات پی وی سی گفت: صنعت تا مدتی قبل صادرات خوبی را داشت که متأسفانه مدتی است بازار عراق را از دست داده ایم و لاین آن بسته شده است، سیاست گذاری دولت مبنی بر آزادگذاشتن ترانزیت ترکیه از ایران نیز باعث شده تا صادرات لطمه بیشتری متحمل شود. جالب تر این که نرخ تعرفه ترکیه را هم پایین آورد.
 
وی ادامه داد: همین مشکلات موجب شده تا اگر به طور مثال شرکتی در سال 93 هر هفته ده کانتینر  بار صادر می کرده است الان صادراتش به هفته ای یک کانتیتر رسیده یعنی چیزی در حدود 90 درصد کاهش صادرات داشته است.
 
دبیر انجمن لوله و اتصالات پی وی سی تأکید کرد: در حالت عادی فروش محصول ترک در بازار عراق و در مغازه حدود 14 درصد قیمتش پایین تر از محصول ایرانی در درب کارخانه بود اما زمانی که ترانزیت هم آزاد شد مسلما باید انتظار داشت که اوضاع برای بازار کالای ایران نامناسب تر شود که این اتفاق نیز صورت گرفت.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از تولیدکنندگان پروفیل پی وی سی در کشور تعطیل شده اند و بعد ما نرخ تعرفه واردات پروفیل پی وی سی را از ترکیه کاهش داده ایم.



منبع: نسیم

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 2 آذر 1395 - 11:39





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن