واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: پایگاه تحلیلی ــ خبری 598: ظهر 30 آبان ماه خبری مبنی بر لغو سخنرانی علی مطهری در مشهد منتشر شد و بلافاصله پس از آن هجمه سنگینی توسط رسانههای اصلاحطلب و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی منجمله علی مطهری علیه وزیر کشور، مسئولان استان خراسان رضوی و حتی امام جمعه مشهد به راه افتاد و بهتبع این فضاسازیها فرماندار مشهد شبانه از کار خود برکنار شد.
در نهایت رحمانی فضلی نیز بهفاصله تنها چند ساعت پس از این اتفاق، با ابراز تأسف از لغو سخنرانی علی مطهری از دستور خود مبنی بر تشکیل تیم تحقیقاتی پیرامون این موضوع و برخورد با مدیران متخلف خبر داد.
اتفاقات فوق در حالی صورت گرفته است که گویی علی مطهری تا کنون فرصت ایراد سخنرانی و بیان مواضع خود را نیافته است و این در حالی است که بهواسطه هر اتفاق بزرگ و کوچکی که در ایران اسلامی به وقوع می پیوندد بعید است که ردی از اظهار نظرهای حاشیهساز و کودکانه مطهری به چشم نخورد.
اما نکته اصلی ماجرا جای دیگری است؛ از آغاز فعالیت دولت یازدهم تا کنون 62 سخنرانی منتقد دولت در دانشگاهها و مساجد بسیاری از شهرهای کشور با فشارهای مسئولان دانشگاهها و شهرها و بهصورت غیرقانونی لغو شده است.
حال جای این سؤال است: چرا علی مطهری که در طول این مدت نماینده مجلسهای نهم و دهم نیز بوده است در این خصوص و در دفاع از لغو سخنرانی همکاران خود در مجلس شورای اسلامی نامهای انتقاد آمیز خطاب به رئیس جمهور و یا وزیر کشور ننوشته و آن را رفتاری داعشگونه و مخالف آزادی بیان و قانون ندانسته است؟!
چرا نمایندگانی که پس از لغو سخنرانی مطهری بلافاصله شروع به موضعگیری نمودند و سخن از استیضاح وزیر کشور به میان آوردند در طول مدت فعالیت خود وقتی سخنرانیهای منتقدان دولت یکی پس از دیگری لغو میشد لب به اعتراض نگشوده و سخن از استیضاح وزیر کشور به میان نیاورده و آن را رفتاری هرج و مرج طلبانه ندانستند؟
و چرا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت تدبیر و امید، که در طول مدت وزارت خود با 62 مورد لغو غیرقانونی سخنرانی منتقدان دولت در دانشگاهها و مساجد مواجه شد در سایر موارد دستور تشکیل تیم تحقیقاتی نداد و از برخورد با مدیران اهمالکار سخنی به میان نیامد؟ آیا سخنان منتقدان دولت باید در نطفه خفه شود ولی اگر سخنرانی همراهان دولت و افراد پرحاشیه بنا به دلایلی لغو شود آسمان به زمین آمده و همه باید آماج اتهامات آنان قرار گیرند؟
به نظر میرسد لغو سخنرانیها که در دولت تدبیر و امید بسیار بیشتر از گذشته به چشم میخورد یکی دیگر از بهانههای اصلاح طلبان سودجو و رسانههای همسو با آنان برای رسیدن به اهداف سیاسی خود هستند و نگاههای جناحی و سیاسی آنان به مسائل مختلف باز هم بیش از پیش به چشم آمد تا شعارهایی همچون آزادی بیان، زنده باد مخالف من و قانونگرایی تنها شعار باشد و مشخص شود که مرگ خوب است اما برای همسایه!
۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۰۳:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]