محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828778829
داستان اشغال جزیره نفرین شده
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وبسایت فرادید: در مارس ۱۹۶۴، یک گروه کوچک از مردم اصیل و بومی آمریکایی در جزیره ی الکاتراس یک ساختمان و یک انبار بنا کرده و محل زندان مخوف آلکاتراس را به اشغال خود درآوردند؛ این جزیره که زمانی محل حبس خطرناکترین جنایتکاران سراسر امریکا بود پس از آنکه گزارشات مختلفی از شکنجه و عذاب زندانیان آن در رسانه ها منتشر شد به دستور رابرت کندی برادر رئیس جمهور امریکا تعطیل شد اما این پایان ماجراهای این خاک نفرین شده نبود.
در آن سال ها مالک قدیمی این جزیره به موجب پیمانی با دولت فدرال این جزیره را به دولت امریکا تقدیم کرد اما بومیان منطقه ساعتی قبل از اینکه این جزیره به اداره ی دولت فدرال آمریکا شروع به جشن و پایکوبی کردند.
اشغال این جزیره شاید انقدر مهم و خبرساز نبود اما مشکل زمانی سر باز کرد که دولت فدرال تصمیم گرفت مردم بومی که عمدتا سرخپوستان آمریکایی بودند را از ناحیههایی که تحت حمایت و زیرمجموعهای از املاک دولت فدرال بود، خارج کند. این کار به دنبال اهداف آمریکاییها برای جایگزین کردن شهروندان خودشان بهجای ساکنین بومی در امریکا انجام شد. همچنین دولت فدرال مردم بومی منطقه را به ترک کردن زندگی قبیلهای تشویق میکرد. این جزیره یکی از جزایری بود که در مالکیت اسپانیاییها بود و در مورد آن در سن فرانسیسکو تصمیمگیری میشد، یکی از ایدههایی که برای این جزیره گرفته شد واگذاری آن به مردم بومی، برای ایجاد دفتر امور بومی امریکا بود. بعدها بازماندگان همین دفتر تصمیم به اشغال دوباره ی این جزیره از دست مارشال ایالاتمتحده و تصرف آن شدند.
در ۶ نوامبر ۱۹۶۹، دهها تن از افراد قبیلههای بومی آمریکایی ساکن جزیره، در اسکله ۳۹ جمع شدند، و بیانیهای را برای آزادی دوباره ی این جزیره با عنوان خرید زمینها درازای پرداخت ۲۴ دلار، خواندند. سپس آنها بهصورت سمبلیک یک کشتی تفریحی را در نزدیکی جزیره اشغال کردند. بسیاری از ساکنان کشتی خودشان را به آب زدند تا از کشتی فرار کنند، یکی از آنها فقط توانست از این تصمیم احمقانه جان سالم به درببرد و باقی کسانی که خودشان را به آبزده بودند، یا توسط جزر و مد کشته شدند و یا دوباره توسط بومیها ازآبگرفته شدند. این فقط نشانهای از آغاز یک اشغال بزرگتر بود. زمانی که ۸۰ نفر از بومیان نصف شب خودشان را به داخل جزیره رساندند. اشغال جزیره شکل رسمیتری به خودش گرفت. تاریخ دقیق اشغال ۲۰ نوامبر ۱۹۶۹ است.
اشغال این جزیره توسط، افرادی از همه قبیلههای سرخپوستی و بومی آمریکایی انجام شد که خودشان را نمایندهای از ۲۰ قبیله آمریکایی و بومی میدانستند. یکی از تأثیرگذارترین افراد این جمع کسی به اسم ریچارد آواکس بود. او شخصیتی بهشدت کاریزماتیک، خوشزبان و دارای روحیه ی بالای رهبری در یک گروه بود. ریچارد توانسته بود تمامی بومیها و اهالی اصلی آمریکایی که همان سرخپوستها بودند را با یکدیگر برای تصرف جزیره متحد کند. او همچنین دهها تن از دانشجویان دانشگاه UCLA را با خودش متحد ساخته بود.
زمانی که بومیان این جزیره ساختمانها و مکانهای اداری این جزیره را ساخته بودند، و دفتر امور بومی آمریکا بناگذاری شده بود، این دفتر سعی کرده بود که بومیان بیشتری را از اراضی خودشان خارج کند تا بتواند زمینها و اراضی بیشتری را از چنگ بومیان آمریکایی خارج و آن را به اداره دولت فدرال و مردم آمریکایی جدید بسپارد. در جریان اشغال جزیره، این دفتر نیز توسط بومیان اشغال شد. اشغالگران بومی به دولت فدرال پیشنهاد مذاکره و طلب خواستههایشان را داد. آنها با انتشار فهرستی از خواستههای خودشان، از دولت فدرال درخواست کردند که باهم بر سر میز مذاکره بنشینند و این خواستهها را به دست آورند.
در ابتدا دولت فدرال در مقابل بومیان و اشغالگران موضع تدافعی شدیدی به خود گرفت و به دور جزیره گارد دریایی ایجاد کرد تا مانع از رسیدن محمولهها و امکانات زندگی به جزیره شود. در گام بعدی دولت با خوشبینی تمام، منتظر ماند تا در اثر این فشارها، اشغالگران دست از تصرف اراضی و جزیره بردارند و آنجا را ترک کنند. به تصور آنها این اشغال با فشارهایی که بر روی اشغالگران وجود داشت نمیتوانست مدت زیادی دوام داشته باشد.
این اشغال و شورش توسط رسانههای بینالمللی و جهانی پوشش فراوانی داده شد و یک محبوبیت جهانی در مورد مبارزه با خواستههای قومی، قبیلهای، اعتقادات و مبارزه علیه قراردادها و پیمانهای شکسته به راه افتاد. تظاهرات و تجمعهای زیادی در سراسر آمریکا برای نشان دادن همبستگی میان مردم امریکا و مردم بومی، جدای از خواستههای دولتمردان و سیاستهای آنها برپا شد. افراد مشهوری همانند مارلون براندو و جین فوندا ازجمله کسانی بودند که در زمان اشغال، به جزیره سفر کردند تا پیام صلح مردم آمریکا را به آنها برسانند. جان ترودل نیز در جزیره ایستگاه رادیویی را با عنوان آزادی الکاتراس تأسیس کرد که در آن برنامههایی در راستای اهداف اشغالگران پخش می شد.
در ۲۷ نوامبر همان سال اخبار این جزیره به اوج خودش رسیده بود و محبوبیت این افراد آزادی خواه در میان مردم آمریکا بهقدری زیاد شده بود که برای مراسم شکر گذاری ۴۰۰ نفر از افراد بومی آذوقه و غذا برای این افراد جمعآوری کردند و آنها را به سمت جزیره ارسال کردند تا این افراد هم جشن شکر گذاری داشته باشند.
جان ترودل که مالک قبلی این جزیره بود، در مصاحبهای گفت: الکاتراس من را دوباره بیدار کرد، من را به آنچه از آن بودم و به آن تعلق داشتم برگرداند. این حرکت، روح آزادی خواهی من را دوباره بیدار کرد. جنبش الکاتراس بهروشنی نشان داد که ما که هستیم.
در ژانویه ی ۱۹۷۰، زمانی که دختر ۱۳ ساله ی ریچارد اواکس از طبقه ی سوم ساختمانی در الکاتراس سقوط کرد و فوت کرد و او در یک اندوه بزرگ فرورفت. رهبر اصلی جنبش آزادی الکاتراس در اندوه و غم فراوانی مجبور بود که جزیره را ترک کند. پس از خروج اواکس، اتحاد بین رهبران از بین رفت و هر یک از جناحها دوست داشت تا اهداف خودش را به خواستههای دیگران ترجیح دهند. بسیاری از آزادی طلبان قدیمی دست از انجمن آزادی خواه کشیدند و به دانشگاه برگشتند و کسانی هم که جدیدا به این گروه تمایل پیداکرده بودند، گریبان گیر مواد مخدر و مشکلات دیگر شده بودند و از هدف اصلی که روزی برای آن جنگیده بودند دور شدند. افراد غیربومی و مصرفکننده ی مواد که به گروههای هیپی معروف بودند، از این جزیره به بیرون رانده شدند.
در جلسات محرمانهای که دولت فدرال تشکیل میداد، تصمیم به پاکسازی جزیره گرفته شد، و فشارها بر روی فورت ماسون در سن فرانسیسکو وارد شد که یک مکان جایگزین برای اقامت اهالی بومی این جزیره در نظر گرفته شود. اشغالگران این درخواست را رد کردند و دولت فشارهای خودش را افزایش داد. آب، برق و تلفن قطع شدند. در شب ۱ ژوئن، ۱۹۷۱، در اثر آتشسوزی که در جزیره شروع شد چندین ساختمان از آن نابود شد. اشغالگران عامل این کار را عدهای از مزدوران دولتی که در جزیره بودند دانستند. عده اشغالگران هرروز کمتر میشد. در ۱۱ ژوئن، ۱۸ ماه پس از شروع اشغالگری، رئیسجمهور وقت تصمیم به حرکت نیروهای فدرال به سمت جزیره را گرفت، هنگامیکه مارشال به ساحل جزیره رسید تنها ۱۵ نفر از افراد اشغالگر باقیمانده بودند که خودشان را تسلیم کردند.
اگرچه این اشغال پایان خوبی نداشت و میتوان گفت که به شکست رسید، اما توانست در ذهن مردم آمریکا یک ایده در مورد آزادی خواهی و گرفتن حق خود را بیدار کند. در اثر این تلاشها، دولت امریکا سیاستهای خودش را در مقابل افراد بومی و اصیل جزیره در جهت خارج کردن آنها از جزیره تغییر داد، قوانین متعددی برای حمایت از آنها و درنهایت مجبور به تصویب قانونی برای رساندن خدمات و کمکهای بهداشتی به جزیره شد. زمینهای تصرفشده به مالکان اصلی بازگشت.
"جان ترودل" در کنار چادر بومیان سرخ پوست در جزیره آلکاتراس به خلیج سانفرانسیسکو چشم دوخته است. سال 1969
"ادام نوروال" یکی از بومیان آزادی خواه سوار بر قایق به سمت جزیره حرکت می کند. سال 1969
زندان آلکاتراس در اشغال بومیان آزادی خواه. نوامبر 1969
بومی سرخپوست در حال نوشتن شعارهای آزادی خواهانه بر دیوارهای آلکاتراس. نوامبر 1969
سرخپوستان آزادی خواه پس از تصرف آلکاتراس. نوامبر 1969
قایق گارد ساحلی مانع رسیدن حامیان اشغال آلکاتراس به جزیره می شوند. نوامبر 1969
آلکاتراس در اشغال بومیان سرخپوست. سال 1969
توریست ها در حال تماشای جزیره تحت اشغال بومیان. نوامبر 1969
آلکاتراس در اشغال بومیان و سرخپوستان. نوامبر 1969
سالن غذاخوری زندان آلکاتراس آماده برگزاری مراسم شکرگزاری توسط اشغالگران می شود. نوامبر 1969
مراسم شکرگزاری در محوطه زندان سابق در الکاتراس. نوامبر 1969
محوطه زندان آلکاتراس در اختیار آزادی خواهان. نوامبر 1969
بومیان منطقه در حال پیوستن به جنبش اشغال آلکاتراس. نوامبر 1969
"جان ترودل" مالک پیشین جزیره.، او همان زمان در گفتگو با خبرنگاران گفت: "الکاتراز من را دوباره بیدار کرد، من را به آنچه از آن بودم و به آن تعلق داشتم برگرداند. این حرکت، روح آزادی خواهی من را دوباره بیدار کرد".
جان ترودل در جزیره آلکاتراس. دسامبر 1969
"ریچارد اواکس" رهبر جنبش (سمت چپ) در ملاقات با دادستان امریکا "سیسیل پول" (سمت راست) که برای مذاکره به آلکاتراس آمده بود. دسامبر 1969
محوطه زندان الکاتراس در اشغال بومیان و سرخپوستان جنبش. دسامبر 1969
محوطه زندان آلکاتراس در اشغال بومیان و سرخپوستان جنبش. دسامبر 1969
کنفرانس خبری سران جنبش (از چپ) ریچارد آواکس، ارل لیورمور و آل میلر. دسامبر 1969
چادر بومیان سرخپوست در جزیره آلکاتراس. نوامبر 1969
محوطه زندان آلکاتراس در اشغال جنبش. می 1970
آلکاتراس در اشغال جنبش بومیان. می 1970
جان ترودل در حال تماشای شعله های آتشی که چند ساختمان را در بر گرفته است. ژوئن 1971
ساختمان هایی در آلکاتراس که در اثر آتش سوزی تخریب شده است. ژوئن 1971
فرمانده گارد ساحلی پس از پایان اشغال جزیره با خبرنگاران گفتگو می کند. ژوئن 1971
ساختمان های ویران شده در اثر آتش سوزی در آلکاتراس. جولای 1971
یکی از رهبران جنبش آلکاتراس "ریچارد آواکس". سال 1970
۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]
صفحات پیشنهادی
یک داستان عجیب در بند «اعدامیها»
وبسایت فرادید نیک یاریس در 20 سالگی به اشتباه متهم به تجاوز و قتل شد و نزدیک به دو دهه را در بند اعدام در زندانی در ایالات متحده سپری کرد تا اینکه با یک آزمایش DNA ساده از زندان آزاد شد ماجرای جالب او را به گزارش ماریو کاسیوتولو بخوانید نیک یاریس در 20 سالگی متهم به تجاجزیره ای که دورش هیچ آبی نیست!
برترین ها درست در شمال غرب فرانسه در نرماندی حدود 40 نفر در یک جزیره سنگی کوچک که به عنوان یک نقطه دفاعی استراتژیک مدت ها پیش استفاده می شده زندگی می کنند موقعیت مکانی و ساختار گرانیتی زمین آن را به یک مکان دور افتاده منحصربفرد تبدیل کرده حقیقتی که ممکن است از روی زمین متوجداستان انسانهایی که یکدیگر را میخوردند
وبسایت دیجی کالا مگ 15 هزار سال پیش یک گروه از اجداد ما انسانها بودند که گوشت یکدیگر را میجویدند ما هنوز نمیدانیم چرا این کار را میکردند ولی مطالعات دانشمندان نشان میدهد که در حدود ۱۵ هزار سال پیش گروهی از انسانها بودند که در غار گوئوگ Gough s Cave نزدیکی بریستول انگلسداستان فیزیک را در 3 دقیقه!
مجله دیجی کالا تصور ما از جهانی که در آن زندگی میکنیم برای هزاران سال به نسبت ثابت بود ولی بین ۴۰۰ تا ۱۰۰ سال پیش چند دانشمند بزرگ به کلی آنچه دربارهی جهان میدانستیم را تغییر دادند آنها نشان دادند که عالم ما خیلی عجیب و غریبتر از چیزیست که فکر میکردیم در صقلعه دیدنی الکساندر روی یک جزیره مصنوعی در روسیه
برترین ها شهر سنت پترزبورگ در راس خلیج فنلاند در دریای بالتیک زمانی توسط رشته ای از قلعه ها در خلیج محافظت می شد بسیاری از این قلعه ها در داخل و اطراف جزیره کوتلین ساخته شدند که در میان گردنه باریک خلیج در فاصله 30 کیلومتری سنت پترزبورگ واقع شده است برخی از قلعه ها هم در سواحاشغال ایران در جنگ جهانی اول
وبسایت فرادید 98 سال پیش در چنین روزهایی یعنی در 11 نوامبر 1918 پس از آنکه آلمان مجبور به پذیرش شرایط متفقین برای ترک مخاصمه شد اولین جنگ ویرانگر جهان به پایان رسید نبردی که با وجود بی طرفی ایران بین هشت تا ده میلیون نفر از مردم سرزمینمان را به کام مرگ فرستاد در 28 ژوئن 1914 پسداستان کوتاه مال دنیا
داستانهای کوتاه روزی یک مرد زاهد از راه میگذشت از شدت تشنگی العطش مزد که نا گهان چشمه سر شار از آب زالال را می بیند به طرف آن میرود در کناره چشمه مینیشیند قدری آب مینوشد و دست و صورت خود را با آب میشوید متوجه سنگ در درون چشمه میشود این سنگ را میگیرد و به راه خود ادامه میدهداستان آموزنده ترحم!
داستان آموزنده یک پیر مرد کار گر که تقرباً 50 سال داشت در یک گوشه ای از شهر زندگی میکرد روزگار این مرد بیچاره چندان خوب نبود مرد بیچاره روز میرفت کار میکرد روزانه هر اندازه که کار میکرد شب همان را غذا با خود می آورد حتی بعضی روز ها نمتوانست نفقه خانواده خودش را تأمین کندطنز؛ داستان فرزندان دختر ایرانی ها!
ماهنامه خط خطی - پری سا شمس روزی که قدم به خاک پاک ایران گذاشتم از میزبانی زیبای زیبارویانی که در فرودگاه دیدم خیلی تعجب کردم در ایران همه دخترها چشمانی مثل نیکول کیدمن داشتند لب هایی مانند آنجلینا جولی قدر به بلندی چارلیز ترون و هیکلی شبیه به جنیفر لوپز البته یک عده ای همابوزینب، کابوس رژیم اشغالگر
ابوزینب کابوس رژیم اشغالگر فیلم ابوزینب که از 24 مهرماه در برخی سینماهای کشور اکران شده گرچه از هیچ چهره سرشناس و محبوب ایرانی به عنوان بازیگر بهره نمیبرد و شاید در نگاه اول نسبت به آن بیتفاوت باشید اتفاقا از جمله فیلمهای مهمی است که این روزها روی پرده سینماست و ارزش تماش-
سرگرمی
پربازدیدترینها