تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداى عزّوجلّ به موسى عليه‏السلام وحى كرد: اى موسى! به زيادى ثروت شاد مشو و در هيچ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816945519




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کویت به خرید گاز از آمریکا روی آورد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دولت کویت به دلیل کمبود منابع گازی و نبود تاسیسات لازم برای تهیه گاز مایحتاج مورد نیاز خود، خرید گاز از ایالات متحده آمریکا را در دستور کار خود قرار داده است.


به گزارش ایرنا، دولت آمریکا در حال حاضر صادرات فرآورده های انرژی خود به تعدادی از کشورهای خاورمیانه را افزایش داده و کویت به دلیل مذاکره نکردن با تهران تحت فشارهای عربستان سعودی و همچنین پایین بودن سطح همکاری ها با طرف عراقی، واردات محموله های گاز از ایالات متحده را آغاز کرده است. 


به نوشته نشریه الرای، کمپانی "چینری انرژی " که مقر آن در ایالت لویزیانای آمریکا قرار دارد، نسبت به صادرات محموله های گاز به کویت اقدام کرده تا کویت که یکی از اعضای برجسته سازمان اوپک تلقی می شود، یک وارد کننده لقب گیرد. 


روزنامه الرای کویت در این زمینه نوشت : تبدیل شدن کویت به یک وارد کننده گاز از آمریکا یک امر تعجب برانگیز است چرا که کشورهای همسایه این کشور از جمله ایران و قطر، 40 درصد منابع گازی جهان را در اختیار دارند، اما به دلایل سیاسی وارد کردن گاز از این دو کشور امکان پذیر نیست.


شرکت ملی نفت کویت همچنین برای اجرای پروژه های گازی ،مناقصه های جدیدی را آغاز خواهد کرد و به دلیل کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی، دولت این کشور بر حفظ سهم خود در بازار نفت و گاز تاکید دارد. 


کویت پیش از این تولید گاز مستقل از نفت را از دو میدان در شمال این کشور از ماه آخر 2007 آغاز کرده بود. تولید اولیه از این میادین معادل 175 میلیون متر مکعب در روز بود که به مرور زمان افرایش یافت. 


تولید گاز کویت در سال گذشته میلادی نسبت به سال ٢٠١٤ میلادی ، 12.5 درصد رشد داشته است، به طوری که میزان آن از 15 میلیارد و 28 میلیون و 800 هزار متر مکعب در سال ٢٠١٤ به 16 میلیارد و 909 میلیون متر مکعب در سال ٢٠١٥ رسیده است. 


مصرف گاز نیز در این کشور اوپکی 0.9 درصد رشد داشته و میزان آن از 18 میلیارد و 490 میلیون متر مکعب در سال 2014 میلادی به 18 میلیارد و 656 میلیون و 400 هزار متر مکعب در سال 2015 میلادی رسیده است. طبق این گزارش٬ کشورهای روسیه، ایران و قطر به ترتیب دارنده بیشترین ذخایر گازی در جهان هستند. 


شرکت دولتی نفت کویت همچنین قراردادهایی برای واردات سالانه 2.5 میلیون تن گاز طبیعی مایع (ال ان جی) با سه شرکت خارجی امضاء کرده است تا نیاز سالانه خود را تا سال 2020 تامین کند.




۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن