واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اقدامات انجام شده توسط کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین را تشریح کرد.
دکتر پیرحسین کولیوند در گفتوگو با ایسنا، درباره اقدامات کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی، گفت: وزارت بهداشت تدابیر ویژهای را در راستای تامین سلامت زائران هم در داخل کشور در مرزهای مهران، چزابه و شلمچه و هم تدابیر خاصی را در کشور عراق در نظر گرفته و اجرایی کرده است .
وی افزود: بکارگیری بیش از 400 دستگاه آمبولانس، 26 دستگاه اتوبوس آمبولانس و 25 دستگاه موتورلانس، شش فروند بالگرد اورژانس 115 با همراهی بیش از 7000 پزشک، پرستار، تکنسین اورژانس 115 و کارشناسان بهداشت و پیراپزشکان از جمله این اقدامات است. به طوری که نسبت به سال گذشته ظرفیت ارائه خدماتمان به زائران سه برابر شده است.
وی برپایی هشت بیمارستان صحرائی و 20 بیمارستان پشتیبان و ارائه خدمات درمانی و پزشکی مناسب رایگان را از دیگر اقدامات انجام شده در چند روز اخیر و از سوی کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی دانست و ادامه داد: مسئولیتهای کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین هم مدیریت و کنترل بیماریهای واگیر، نظارت بر بهداشت محیط، مراقبت های مادر و کودک، ارائه خدمات فوریتهای پزشکی پیش بیمارستانی ، تریاژ و تخلیه مجروحان و بیماران، ارائه خدمات درمانی سرپایی و ارائه خدمات بستری و بیمارستانی است.
کولیوند همچنین اظهار کرد: از اولین روز استقرار تیمهای بهداشت و درمان در مرزها تا روز گذشته بیش از 324 هزار نفر به پایگاه ها و مراکز درمانی مستقر به سه مرز شلمچه، مهران و چزابه مراجعه کردند که از این تعداد 321 هزار نفر درمان و مرخص شدهاند و 2800 نفر از مراجعان به مرکز درمانی برای دریافت خدمات پزشکی و درمانی بیشتر در بیمارستان بستری شدهاند.
وی همچنین گفت: در عین حال 30 تیم مامایی مستقر به طور متوسط روزانه 1800نفر را ویزیت و مراقبتهای لازم درمانی را به آنها ارائه کردهاند. همچنین تیمهای بهداشتی کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی 4351 مورد بازدید از اماکن تهیه و طبخ و توزیع غذا و نذورات وکلرزنی بیش از 347 هزار لیتر حجم آب را تاکنون انجام دادهاند
۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]