تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835462206
اندیشمندان داخلی وخارجی مطرح کردند؛اربعین فرصت همگرایی امت اسلامی
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مشروح همایش بینالمللی اربعین+صوت
اندیشمندان داخلی وخارجی مطرح کردند؛اربعین فرصت همگرایی امت اسلامی
شناسهٔ خبر: 3828146 - جمعه ۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۹
استانها > سایر
.jwplayer{ display: inline-block; } کربلا- «اربعین فرصتی برای همگرایی ادیان الهی»، «تقویت اربعین حسینی مانع رشد تکفیریها» و «پیادهروی اربعین زمینهساز حکومت مهدوی» از مباحث مطرحشده در همایش بینالمللی اربعین در کربلا بود. به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به کربلای معلی، همایش بینالمللی اربعین حسینی، امروز با حضور دهها نفر از اندیشمندان و فرهیختگان ایرانی و کشورهای مختلف از سوی کارگروه بینالملل کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین در شهر مقدس کربلا برگزار شد. در این همایش کنگره عظیم پیادهروی اربعین حسینی و آثار آن در جامعه اسلامی از ابعاد مختلف بهویژه پیامدهای بینالمللی آن موردبحث و بررسی قرار گرفت. «اربعین و پاس داشت فرهنگ عاشورایی»، «اربعین و همگرایی امت مسلمان»، «اربعین و بصیرت سیاسی»، «اربعین و جامعه مهدوی»، «اربعین و اقتدار زینبی»، «اربعین و ارتباطات فرهنگی و رسانهای جهان اسلام» و «اربعین و گفتمان مقاومت» ازجمله موضوعهایی است که شرکتکنندگان درباره آن سخنرانی و یا مقاله ارائه کردند.
در جلسه افتتاحیه این همایش حجتالاسلاموالمسلمین نجف نجفی روحانی، مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق، اربعین را بهعنوان یک حرکت ناب معنوی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی توصیف کرد. اربعین یک پدیده بیبدیل در دنیا و فرصتی طلایی برای تقویت وحدت میان امت اسلامی استوی تصریح کرد: اربعین یک پدیده بیبدیل در دنیا و فرصتی طلایی برای تقویت وحدت میان امت اسلامی است. این همایش با سخنرانی حجتالاسلاموالمسلمین اباذری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق ادامه یافت. وی ضمن ارائه آماری از تعداد دانشجویان عراقی در حال تحصیل در دانشگاههای ایران اظهار داشت: سالانه نزدیک به ۵ میلیون نفر از اتباع ایرانی و عراقی به دو کشور سفر میکنند و ما باید تلاش کنیم پیوستگی ملتهای ایران و عراق که مشترکات فراوانی باهم دارند هر چه بیشتر تقویت شود. پیادهروی اربعین پدیدهای بینظیر در جامعه بشری است حجتالاسلام حمید پارسانیا عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در این همایش اظهار کرد: یکی از جامعه شناسان مشهور که در حوزه دین، مطالعات دارد گفته ما فکر میکردیم که تا پایان قرن بیستم چیزی بهعنوان دین در عرصه زندگی بشر وجود نخواهد داشت و آخرین سنگری که از دین وجود خواهد داشت فرهنگ عمومی است که از بین خواهد رفت اما هم سیاست، دین زدایی کرده و هم علم. وی افزود: این جامعهشناس معتقد بود که فقط مردم کوچه و بازار هستند که مقداری کلیسا میروند و آنهم تا آخر قرن بیستم از بین میرود. این استاد حوزه و دانشگاه گفت: چیزی که این جامعهشناس پیشبینی کرد منجر به بیان نظریهای شد که ما آن را نظریه افول عقلانیت و سکولاریسم میشناسیم. اما او بعد از انقلاب اسلامی ایران احساس کرد که در کل جهان بازگشت به دین از سوی فرهنگ عمومی برخاسته و نهادهای مختلف به ترویج دین و عقلانیت میپردازند.
حجتالاسلام پارسانیا بابیان اینکه این وضعیت در عراق هم مشاهده میشود، تصریح کرد: وضعیت اربعین در دوران صدام در عراق رو به افول بود ولی امروز بازگشت به دین از دل فرهنگ عمومی مردم برمیگردد و این مسئله دوباره خودش را بر سیاست جهانی و نظامهای علمی ما تحمیل میکند. به گفته وی، امروز آنچه در سیاست عراق و جهان اسلام دیده میشود متأثر از این حرکت مردمی است. وی گفت: نشست علمی اربعین هم میخواهد حق خود را از ارائه تئوریهای نظری حوزه دین استیفاد کند و اینیک هدیه الهی است که خداوند به جامعه علمی عطا کرده است. از این هدیه نهتنها حوزه علمیه نجف و حوزههای علمیه دیگر، بلکه مجموعههای دانشگاهی ایران و عراق باید بهخوبی استفاده کنند. حجتالاسلام پارسانیا اظهار کرد: ما با یک پدیدهای در اربعین مواجه هستیم که اول تئوری نبوده که بعد اجرا شود بلکه اول اجراشده و بعد باید به تئوریهای آن باید پرداخته شود. این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، پیادهروی اربعین را پدیدهای کاملاً بینظیر در جامعه بشری دانست و بر لزوم استفاده از این ظرفیت مردمی تأکید کرد. پیادهروی اربعین زمینهساز حکومت مهدوی مشخصات حرکت امام حسین(ع) را در حکومت مهدوی میبینیمدکتر مجیب سعد استاد معارف اسلامی دانشگاه کربلا اظهار کرد: اگر روایات را موردبررسی دقیق قرار دهیم، مشخصات حرکت امام حسین(ع) را در حکومت مهدوی میبینیم. وی تکامل روحیه انسانی و ترک لذتهای زودگذر را یکی از جلوههای پیادهروی اربعین حسینی(ع) ذکر کرد که این ویژگی در حکومت مهدوی نیز جلوهگر خواهد شد. این استاد دانشگاه بابیان اینکه همه امور زیارت اربعین را در حکومت مهدوی میبینیم، تأکید کرد: در پیادهروی و زیارت اربعین هیچ فقر و ناامنی دیده نمیشود و کسی غذا را نزد خود نگه نمیدارد و انفاق میکند. این شاخصه را در حکومت مهدوی میبینیم که هیچکسی فقیر نخواهد بود و هیچ شخصی، غذا را برای خود نگهداری نمیکند. وی افزود: در جریان اربعین، اگر زائر در خانه مهمانپذیر داخل شود بهراحتی غذا میخورد و میخوابد درحالیکه هیچ دیناری درازای این خدمات پرداخت نمیکند و این فرهنگ را در حکومت مهدوی شاهد خواهیم بود.
مجیب سعد بابیان اینکه پیادهروی اربعین در اخلاق انسان اثر میگذارد، با ذکر مثالی در این مورد گفت: کسی که اهل تنبلی و کسالت باشد در جریان اربعین حسینی پر جنب و خروش است. بنابراین ضمیر انسان ضابط کامل این شخص میشود که همه قوانین و امور را درک کند. وی معتقد است که وقتی انسان به پیادهروی اربعین میرود ذات خود را فراموش میکند و در مقابل خودش فقط خدا را میبیند. این استاد معارف اسلامی، اقامه نماز اول وقت را جلوه دیگری از ارزشهای پیادهروی اربعین حسینی(ع) ذکر کرد که این شاخصه در حکومت مهدوی وجود خواهد داشت. وی از اینکه بعد از اربعین حسینی ممکن است همه دگرگونیهای حاصلشده برگردد، ابراز تأسف کرد و افزود: باید روشهایی را طی کنیم که خلوص و اموری که در روزهای اربعین طی میشود بعد از اربعین ادامه یابد. این استاد دانشگاه کربلا استفاده از فرصت پیادهروی اربعین برای زمینهسازی ظهور حضرت امام زمان(ع) را مهم دانست و تأکید کرد: دعای میلیونها زائر حسینی قطعاً در ظهور امام زمان(عج) تأثیر دارد. تفسیر بد از اربعین باعث سلطه قدرتمندان بر شیعیان میشود پروفسور محمد فاروق حسین استاد دانشگاههای آفریقای جنوبی هم اظهار کرد: امام حسین علیهالسلام مجموعهای از بهترینها هستند که جانشان را درراه دین خدا اهدا کردند. امام حسین علیهالسلام همه خوبیها و اخلاق انسانی ازجمله عدل، عقلانیت، رحمت و ... را در خودشان جمع کردند و این چیزی است که مخالف اسلام تکفیری و داعشی استوی تأکید کرد: امام حسین علیهالسلام همه خوبیها و اخلاق انسانی ازجمله عدل، عقلانیت، رحمت و ... را در خودشان جمع کردند و این چیزی است که مخالف اسلام تکفیری و داعشی است. این استاد دانشگاه تصریح کرد: یک درس قدیمی از نبی اسلام میگیریم که سؤال خوب نصف علم است. نوع سؤالی که ما مطرح میکنیم نوع راهحل را به ما ارائه میکند و ما در تبعیت از امام حسین(ع) باید سیاست را اخلاقی و اخلاق را سیاسی کنیم. محمد فاروق حسین بابیان اینکه رفتار امام حسین(ع) تنها یک رفتار سیاسی صرف نبود بلکه رفتاری انسانی بود که ایشان از سر، عقل، روح، قلب استفاده میکردند اظهار کرد: در رفتار امام حسین(ع) عزت را میبینیم، اما بعضیها سعی دارند حرکت امام حسین را کوچک بشمارند، بنابراین باید ببینیم این افراد چه سودی از کارشان میبرند.
وی تأکید کرد: تکفیریها و افرادی که مخالف عزت و انقلاب هستند، هر دو گروه مخالف تاریخ و سیره اهلبیت هستند، به این دلیل که آنها نتوانستند از نور اهلبیت بهدرستی استفاده کنند و راهی که در زندگی در پیشگرفتهاند را نشناختهاند و تفسیر درستی از سیره و روش اهلبیت ندارند. این استاد دانشگاه گفت: آنها میخواهند ما مثل عروسکی باشیم که هر چه میگویند بپذیریم. اگر راه اهلبیت و راه عزت و مبارزه با طاغوت را بپذیریم مورد تهدید آنها قرار میگیریم و آنها نمیخواهند این راه ادامه یابد. به گفته وی، اگر شیعیان جریان عاشورا و اربعین امام حسین(ع) را بد تفسیر کنند، سلطه قدرتمندان بر آنها بیشتر میشود، درحالیکه امام حسین(ع) به ما آموختند که نگاه عقلانی داشته باشیم تا قدرتمندان بر ما مسلط نشوند. محمد فاروق حسین گفت: اگر بخواهیم راه امام حسین(ع) را مطالعه و سعادت خودمان را تضمین کنیم باید نگاه خود را دقیق و سیاست را عقلانی کنیم. فرصتی برای همگرایی ادیان الهی بشری حنون محسن استاد دانشگاههای عراق هم اظهار کرد: بعضی حوادث در مرور زمان از بین میرود ولی هر چه از جریان و اهداف عاشورا و اربعین حسینی میگذرد، بر عظمت آن افزوده میشود. وی تصریح کرد: باوجوداینکه بیش از هزار و ۴۰۰ سال از جریان عاشورا میگذرد ولی انگار این واقعه تازه حادثشده است.
استاد دانشگاههای عراق معتقد است که پیادهروی و زیارت اربعین حسینی موجب ترس و وحشت دشمنان میشود، بنابراین از هر روشی برای جلوگیری از این رویداد عظیم استفاده میکنند. بشری حنون محسن تأکید کرد: پیادهروی اربعین حسینی نمادی از وحدت امت اسلام و حتی مسلمانان و غیرمسلمانان است. جاذبه اربعین حسینی روی غیرمسلمانان اثر و آنها به عاشوراییها و اربعینیها تأسی کرده و در مراسم پیادهروی اربعین حضور مییابند وی اظهار کرد: جاذبه اربعین حسینی روی غیرمسلمانان اثر و آنها به عاشوراییها و اربعینیها تأسی کرده و در مراسم پیادهروی اربعین حضور مییابند که باید از این فرصت برای اتحاد بیشتر بین ادیان الهی استفاده کرد. پیادهروی اربعین نباید سیاسی و دولتی شود علیاصغر پور عزت از اعضای هیئتعلمی دانشگاه تهران اظهار کرد: اربعین فرصت بزرگی است که در اختیار مردم عراق قرار دارد و مردم عراق این حرکت بزرگ را بنیانگذاری کردند و امیدواریم بقیه مردم کمک کنند تا از این فرصت بزرگ به بهترین شکل استفاده شود. وی بابیان اینکه پیادهروی اربعین نباید سیاسی و دولتی شود، تصریح کرد: نباید الزامات قدرت در این ظرفیت اعمال شود بلکه پیادهروی اربعین باید بهصورت مردمی باشد تا تداوم یابد. به گفته این استاد دانشگاه، سنتهایی که دولتها ایجاد میکنند از بین میروند یا کمرنگ میشوند ولی مردمی بودن فرصت خوبی برای پایداری این حرکت است.
وی با ذکر نمونههایی از این فرصتها اظهار کرد: تصور کنید حدود ۲۰ میلیون نفر حدود ۷ روز از زندگی و کار خود را در این مسیر قرار میدهند که حداقل ۱۴۰ میلیون نفر روز است. این تعداد فرصت خوبی برای آموزش بهداشت، رفتار متعالی، شیوههای زندگی، تمرین ساده زیستی و آموزش سنتهای خوب دانش جویی است. استاد دانشگاه تهران تصریح کرد: در تمدن اسلامی شبنشینیهای ناسالمی را تجربه کردیم ولی اینجا فرصت خوبی برای آموزش تجربههای سالم است و امکان بازسازی بنیانهای فرهنگی فراهم میشود. پور عزت فقرزدایی را یکی از ویژگیهای اربعین حسینی دانست و تأکید کرد: متأسفانه در مسیر پیادهروی اربعین بازارهایی ایجادشده که این بازارها باید مدیریت شوند تا بر مسیر و حرکت مردم غلبه نکند. وی بابیان اینکه در این مسیر نباید فضای تکدی گری فراهم شود گفت: مسیر پیادهروی باید زمینهای برای رفع فقر باشد نه نشان دادن فقر.
استاد دانشگاه تهران، اربعین را فرصتی بزرگی پیش روی شیعیان دانست و تأکید کرد: بعدها از ما سؤال میشود که چگونه از این نعمت استفاده کردیم. بزرگترین نعمتی که اینجا دیده میشود زمان و وقت و افکار و اندیشههای مردم است. وی افزود: پیادهروی اربعین حسینی گردهمایی بزرگ و فضای مناسب برای مذاکره و صحبت است. چون افکار بزرگی در این مسیر حضور پیدا میکنند ولی ما چگونه از این افکار و اندیشهها استفاده میکنیم؟ پیروان فرقههای مختلف، کرامت اهلبیت بهویژه امام حسین(ع) را درک میکنند به گفته وی، پیروان فرقههای مختلف، کرامت اهلبیت بهویژه امام حسین(ع) را درک میکنند و جلوههایی از این علاقه در پیادهروی اربعین ظاهر میشود. حتی اهل سنت هم تحت تأثیر این حرکت قرار میگیرند چون امام حسین(ع) لطف خداوند به بشریت است. تقویت اربعین حسینی مانع از رشد تکفیریها میشود محمدجواد عبدالرحمان محقق و استاد دانشگاههای آفریقای جنوبی هم در مورد افزایش تفکر تکفیریها در جوامع مختلف و آفریقای جنوبی اظهار کرد: اربعین حسینی میتواند شیعیان را در آفریقای جنوبی باهم متحد کند و نوعی ارتباط مناسب بین ما ایجاد کند و مانع از افزایش تفکر تکفیریها در جامعه آفریقای جنوبی شود. وی گفت: در سال ۲۰۱۹ سندی از مجمع قضایی مسلمانان در ویکی لیکس نشر پیدا کرد که تکفیریها از این سند برای تضعیف جایگاه شیعه استفاده کردند. در این سند فکر و سبک زندگی یک مسلمان از زمان حیات تا مرگ موردبررسی قرارگرفته و آنها سعی کردند اقلیت شیعه را در این سند تضعیف کنند.
محمدجواد عبدالرحمان بابیان اینکه این سند توسط رهبر مجمع قضایی مسلمانان تهیهشده اظهار کرد: آنها سعی میکنند بهگونهای وانمود کنند که شیعه کافر است و حضور ما در اربعین میتواند تفکر مسلمانان دیگر عالم را نسبت به ما روشن کند و نگاه آنها را تغییر دهد. وی ادامه داد: تکفیریها با استفاده از این سند توانستند در آموزشهای خود القا کنند که تفکر شیعی مخالف تفکر اسلامی و تفکری منحرف از اسلام ناب است. آنها تلاش میکنند شیعیان را در آفریقای جنوبی حذف کنند. این استاد دانشگاه افزود: ما باید با استفاده از ظرفیت اربعین، دکترین کیفی ایجاد کنیم و نگاه دقیقی به جوامع بدهیم که شیعیان انسانهای کوتهفکر و انحرافی نیستند. امضای ۴۵ تفاهمنامه دانشگاهی بین ایران و عراق تحصیل سه هزار دانشجوی عراقی در دانشگاههای ایران بهویژه ۴۸۰ دانشجو در دانشگاه فردوسی مشهد نشان از روابط خوب در حوزه علمی بین دو کشور استحجتالاسلام اباذری رایزن فرهنگی ایران در عراق هم در ادامه این همایش مسافرت پنجتا شش میلیون زائر ایرانی و عراقی در دو کشور را بیانگر عمق روابط بین دو ملت دانست و گفت: این روابط به برکت اربعین هرروز و هرسال بهتر از روز و سال گذشته میشود. وی با اشاره به امضای ۴۵ تفاهمنامه دانشگاهی بین ایران و عراق، افزود: تحصیل سه هزار دانشجوی عراقی در دانشگاههای ایران بهویژه ۴۸۰ دانشجو در دانشگاه فردوسی مشهد نشان از روابط خوب در حوزه علمی بین دو کشور است. رایزن فرهنگی ایران در عراق به دیدار مقام معظم رهبری و تعدادی از مسئولان عراقی و همچنین بیان این جمله «مثلنا و مثل الشعب العراق، لحمک لحمی و دمک دمی» از سوی ایشان اشاره و خاطرنشان کرد: این جمله مشخصکننده عمق روابط دو ملت است و با تفسیر این جمله هیچ قدرتی نمیتواند بین دو ملت جدایی بیندازد.
وی تصریح کرد: بعد از سقوط صدام و در حال حاضر حدود دو میلیون و ۵۰۰ نفر از مردم عراق به ایران مسافرت و همچنین در ایام اربعین نیز حدود دو میلیون و ۵۰۰ زائر ایرانی نیز به عراق سفر میکنند. حجتالاسلام اباذری در ادامه به قدردانی و تشکر مقام معظم رهبری از ملت، دولت و عشایر عراق در خصوص پذیرایی در ایام اربعین حسینی، افزود: مردم عراق با تمام وجود از بصره تا سامرا به زائران اربعین حسینی خدماترسانی میکنند. رایزن فرهنگی ایران در عراق مشکلات اقتصادی این کشور را یادآور شد و گفت: مردم با مشکلات اقتصادی دستوپنجه نرم میکنند اما هیچ نقص و کاستی برای خدمترسانی به زائران نمیبینیم و این به برکت اربعین و امام حسین(ع) است. وی بابیان اینکه وقتی روابط ایران و عراق عمیق شود دشمنان در برهم زدن آن طمع میکنند، تأکید کرد: باید مراقبت کنیم این روابط بین دو ملت و دو دولت دچار اختلاف و ضعف نشود چراکه هیچ کشوری در دنیا پیدا نخواهد شد که مثل ایران و عراق تا این اندازه دارای نقاط مشترک باشد. حجتالاسلام اباذری مرز و همسایگی بین دو کشور، مذهب و دین، وجود عتبات عالیات در عراق و وجود حرم مطهر امام رضا (ع) و بارگاه حضرت معصومه(س) در مشهد و قم را از نقاط مشترک بین دو ملت عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه دشمن ایران و عراق مشترک است و نباید این دشمن را فراموش کرد. فرصتی طلایی برای امت اسلامی حجتالاسلام نجف نجفی روحانی نیز در این همایش بابیان اینکه اربعین پدیدهای بیبدیل در دنیا، ظرفیتی بینظیر و فرصتی طلایی برای امت اسلامی است، گفت: اربعین یک حرکت ناب معنوی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و تجلی علم ، بصیرت، وحدت، همبستگی، اقتدار و فریاد حقطلبی است. عاشورا مقابله اسلام علوی و اموی و اربعین مقابله اسلام ناب محمدی(ص) با اسلام تکفیری و داعشی استوی اربعین را بازخوانی عاشورا و تداوم رسالت حسینی و بازنمایی جامعه آرمانی مهدوی عنوان و اظهار کرد: عاشورا مقابله اسلام علوی و اموی و اربعین مقابله اسلام ناب محمدی(ص) با اسلام تکفیری و داعشی است. مسئول نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق با اشاره به آثار اخلاقی، معرفتی، فردی، اجتماعی، دنیوی و اخروی زیارت امام حسین(ع)، به بیان روایتی از امام صادق (ع) در فضیلت زیارت آن حضرت پرداخت و افزود: زیارت امام حسین (ع) بهمنزله زیارت خدا در عرش است. وی استفاده حداکثری از فرصت بینظیر زیارت را برای تحقق عزت و اقتدار جهان اسلام ضروری دانست و با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، از میزبانی بینظیر عاشقانه ملت عراق تشکر و بر لزوم اهتمام به رهنمودهای مرجعیت دینی در عراق بهویژه حضرت آیتالله سیستانی و حفظ انسجام و وحدت بهعنوان مهمترین و ضروریترین مسئله جهان اسلام تأکید کرد. برای شنیدن بخشهایی از این همایش از فایل های صوتی زیر استفاده کنید. مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمیکند.
فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: audio/mp3
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمیکند.
فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: audio/mp3
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمیکند.
فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: audio/mp3
لینک را کپی کنید
لینک را کپی کنید
لینک را کپی کنید
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]
صفحات پیشنهادی
اندیشمندان داخلی وخارجی مطرح کردند؛اربعین فرصت همگرایی ادیان الهی
مشروح همایش بینالمللی اربعین صوت اندیشمندان داخلی وخارجی مطرح کردند اربعین فرصت همگرایی ادیان الهی شناسهٔ خبر 3828146 - جمعه ۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۲۳ ۵۹ استانها > سایر jwplayer display inline-block; کربلا- اربعین فرصتی برای همگرایی ادیان الهی تقویت اربعین حسینی مانع رشد تکنشست علمی تخصصی «اربعین و همگرایی امت اسلامی» برگزار شد
با حضور جمعی از علمای اهل تسنن و تشیع نشست علمی تخصصی اربعین و همگرایی امت اسلامی برگزار شد شناسهٔ خبر 3823620 - یکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰ ۱۱ استانها > سایر jwplayer display inline-block; کربلا- نشست علمی تخصصی اربعین و همگرایی امت اسلامی با حضور جمعی از علمای اهل تسننهمایش اربعین و همگرایی امت اسلامی با حضور کاروان تقریب در کربلا برگزار شد
همایش اربعین و همگرایی امت اسلامی با حضور کاروان تقریب در کربلا برگزار شد همایش اربعین و همگرایی امت اسلامی در کربلا با حضور کاروان تقریب روز یکشنبه در بعثه مقام معظم رهبری در کربلا برگزار شد به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عموهمایش «اربعین و همگرایی امت اسلامی» برگزار شد
در کربلا با حضور کاروان تقریب همایش اربعین و همگرایی امت اسلامی برگزار شد شناسهٔ خبر 3823988 - دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲ ۱۴ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی jwplayer display inline-block; همایش اربعین و همگرایی امت اسلامی در کربلا با حضور کاروان تقریب یکشنبه دسرپرست اداره تبلیغات اسلامی بندرلنگه: نمایشگاه صنایع دستی دختران بندرلنگه همزمان با هفته کرامت افتتاح میشود
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی بندرلنگه نمایشگاه صنایع دستی دختران بندرلنگه همزمان با هفته کرامت افتتاح میشود سرپرست اداره تبلیغات اسلامی بندرلنگه از افتتاح نمایشگاه صنایع دستی دختران و بانوان این بندر همزمان با هفته کرامت خبر داد حجتالاسلام محمد فولادی امروز در گفتوگوحرکت ارزشمندِ "دهه کرامت" باید در کشورهای اسلامی فراگیر شود - ایسنا
آیتالله موسوی اردبیلی بر لزوم تأسی کشورهای اسلامی و جمعیتهای شیعی از جریانات فرهنگی و اهل بیتی ع ایرانیان تاکید کرد به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری حوزه آیتالله موسوی اردبیلی در دیدار با اعضای شورای بزرگداشت دهه کرامت کشور اظهار کرد در گذشته مسالهای به نام دهه کرامت باباید از فرصت خدمت در نظام اسلامی برای افزایش رضایتمندی مردم بهره برد
رئیس مرکز حراست وزارت کشور باید از فرصت خدمت در نظام اسلامی برای افزایش رضایتمندی مردم بهره برد مشهد- ایرنا- مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت کشور با تاکید بر محدود بودن فرصت خدمت رسانی گفت باید از این مجال برای افزایش رضایتمندی مردم استفاده کرد به گزارش روز چهارشنبه استاندامدیرکل ارشاد اسلامی استان قم مطرح کرد فعالیت فرهنگی کانونهای مساجد در سکونتگاههای غیرمجاز
مدیرکل ارشاد اسلامی استان قم مطرح کردفعالیت فرهنگی کانونهای مساجد در سکونتگاههای غیرمجاز مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به اینکه دبیرخانه کانونهای مساجد استان قم در برخی از سکونتگاههای غیرمجاز و حاشیه شهر قم فعالیت دارد گفت کانون مساجد تنها نهاد فرهنگی است کهکرامت انسانی مبنای نخست تفکر اصیل اسلامی است
رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی کشور کرامت انسانی مبنای نخست تفکر اصیل اسلامی است شناسهٔ خبر 3809897 - یکشنبه ۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳ ۴۸ دین و اندیشه > همایش ها و میزگردها jwplayer display inline-block; رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی کشور گفت کرامت انسانی مبنای نخست تفکر اصیل اسلادامنه امت اسلامی منحصر به مرزهای جغرافیایی نیست - ایسنا
در اسلام تعریف دولت و ملت با تلقی کنونی از دولت و ملت متفاوت است زیرا در این تعریف اصل عناصر فیزیکی و سرزمینی و است ولی در اسلام سرزمین به مفهوم امروزی مطرح نیست بلکه شاخصترین عنصر حیثیت ایدئولوژیک دارد به گزارش ایسنا آیتالله علیاکبر رشاد امروز - سهشنبه 12 مرداد-
گوناگون
پربازدیدترینها