تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شش (صفت) در مؤمن نيست: سخت گيرى، بى خيرى، حسادت، لجاجت، دروغگويى و تجاوز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834671994




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آنچه باید درباره نگهداری دارو در منزل بدانید


واضح آرشیو وب فارسی:الف: آنچه باید درباره نگهداری دارو در منزل بدانید

تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۰۲
فقط داروهایی که توسط دکتر داروساز و بر اساس بروشور دارویی توصیه شده است را در یخچال نگهداری کنید. به طور مثال، انسولین، برخی از سوسپانسیون‌های آنتی بیوتیک‌ها، شیاف‌ها، انواع واکسن‌ها و بعضی از قطره‌های چشمی و... را لازم است در یخچال نگهداری کنید.   به گزارش فردا، اگر نگاهی به فضای کابینت خود بیاندازید حتما با سبد و یا ظرفی با عنوان ظرف دارو مواجه خواهید شد. همه‌ی ما در فضای منزل خود فضایی را برای قرار دادن داروهای ساده مسکن و یا سرماخوردگی و ویتامین‌ها در نظر می‌گیریم. همیشه لازم است که در فواصل معینی قفسه داروها در منزل سامان دهی شود و داروهایی که تاریخ مصرفشان به پایان رسیده و یا دیگر مورد استفاده قرار نمی‌گیرند به صورت مناسب دور ریخته شوند. در ادامه این مطلب را به نقل از چیدانه بخوانید.
   

 
آنچه باید درباره نگهداری دارو در منزل بدانید

نگهداری دارو در کابینت در نگهداری دارو در منزل توجه داشته باشید از آنجایی که حرارت، نور و رطوبت بر مواد موثره داروها اثر می‌گذارد بهتر است داروها را در کابینت های خنک و در محافظت از نور و رطوبت قرار دهید. از نگهداری داروها در کابینت بالای اجاق گاز، سینک ظرفشویی، حمام و سرویس بهداشتی خودداری کنید زیرا گرما و مخصوصا رطوبت این محیط‌ها می‌تواند باعث تخریب داروها شده و بدین ترتیب ممکن است داروهای شما کارایی مناسبی در بدن نداشته باشند.
 

آنچه باید درباره نگهداری دارو در منزل بدانید
 
 

نگهداری دارو در یخچال بسیاری از افراد به تصور این که بهترین فضا برای نگهداری دارو در منزل فضاهای خنک می‌باشد، اقدام به نگهداری دارو ها در فضایی مانند یخچال می‌کنند اما باید توجه داشته باشید که یخچال با وجود خنک بودن به دلیل مرطوب بودن، به عنوان محل نگهداری تمامی داروها نیست! زیرا ممکن است رطوبت آن به داروها نفوذ کرده و اثر تخریبی بر روی آنها داشته باشد. فقط داروهایی که توسط دکتر داروساز و بر اساس بروشور دارویی توصیه شده است را در یخچال نگهداری کنید. به طور مثال، انسولین، برخی از سوسپانسیون‌های آنتی بیوتیک‌ها، شیاف‌ها، انواع واکسن‌ها و بعضی از قطره‌های چشمی و... را لازم است در یخچال نگهداری کنید.
   

 
آنچه باید درباره نگهداری دارو در منزل بدانید

نگهداری دارو در ظروف پلاستیکی برای نگهداری داروها در منزل به سادگی می‌توانید از ظروف درب دار پلاستیکی استفاده کنید، این ظروف به اشکال مختلف در بازار موجود است شما می‌توانید به سادگی انواع طبقه بندی شده آن را انتخاب کنید و داروهای خود را بر اساس نوع استفاده دسته بندی کنید تا در صورت لزوم به راحتی به آن دسترسی داشته باشید.
   

 
آنچه باید درباره نگهداری دارو در منزل بدانید

نگهداری دارو در سبدهای حصیری سبدهای حصیری انتخاب جذاب دیگری برای نگهداری داروها در منزل می‌باشد. می‌توانید با توجه به دسته بندی داروها روی هر سبد برچسبی را برای مشخص شدن آن نصب کنید و همواره داروهای خود را دم دست داشته باشید.
   

 
آنچه باید درباره نگهداری دارو در منزل بدانید

نگهداری دارو دور از دسترس کودکان در نگهداری داروها در منزل نکته‌ای که بیش از هر چیز حائز اهمیت است دور از دسترس بودن کودکان است. برای این منظور انتخاب کابینت‌های بالایی یا باکس مخصوص نگهداری دارو می‌تواند موثر باشد. حتی می‌توانید از ایده‌ی کابینت مخفی استفاده کنید و به فضای کابینت و داروهای خود نظم ببخشید.
   

 
آنچه باید درباره نگهداری دارو در منزل بدانید

نگهداری داروهای روزانه بسیاری از افراد هستند که دارو و یا ویتامین مشخصی را روزانه مصرف می‌کنند بنابراین بهتر است فضای کابینت خود را برای نگهداری این داروها طراحی کنید. برای نظم بخشیدن به فضای کابینت خود و نگهداری دارو در منزل می‌توانید از استندهای گردان استفاده کنید، این استندها بهترین گزینه برای این منظور هستند و با ظاهر بامزه خود علاوه بر نظم بخشیدن به فضای کابینت شما، همیشه داروی شما را در دسترس نگه می‌دارد.
   

 
آنچه باید درباره نگهداری دارو در منزل بدانید

نکات نگهداری دارو در منزل  
- تا حد امکان داروهایی که مورد مصرف نیستند و داروهای بدون برچسب را در منزل نگهداری نکنید.
 
- دارو ها را حتما در محلی مناسب و در داخل بسته‌بندی و دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم آفتاب قرار دهید.
 
- برخی از دارو ها نیاز به نگهداری دارو در یخچال دارند که روی بسته بندی آنها این موضوع درج شده است و قرار گرفتن آنها در محیط بیرون از یخچال ممکن است باعث از بین رفتن خواص دارویی آنها شود. در صورت درج عنوان ۲ الی ۸ درجه سانتی گراد و یا در یخچال نگهداری شود یا در یخچال نگهداری شود، لازم است دارو در قسمت پایین درب یخچال قرار داده شود و نه در قسمت فوقانی زیرا که دمای آن قسمت پایین تر از ۲ درجه می‌باشد. - حداقل هر سه ماه یک بار همه‌ی داروهای موجود در منزل را از نظر تارخ مصرف بررسی کنید. بهتر است لیستی از داروهای موجود در منزل تهیه شود و در محل نگهداری داروها نصب شود. هر چند وقت یک بار این لیست بازبینی شود. می توان تاریخ انقضای هر دارو را هم در این لیست نوشت.
   
- توجه داشته باشید پس از پایان تاریخ انقضا سازنده دارو تعهدی در خصوص تضمین پایداری و خلوص ماده دارویی ندارد. با انقضای تاریخ مصرف، برخی از داروها فقط اثر بخشی خود را از دست می‌دهند و برخی می‌توانند سبب بروز واکنش‌های حساسیتی و مسمومیت گردند، بنابراین از مصرف دارو پس از رسیدن تاریخ انقضا خودداری کنید.
 
- سرنگ و دستکش استریل نیز تاریخ انقضای مصرف دارند. سرنگ و یا دستکش استریل که تاریخ مصرف آن گذشته و یا کاغذ پوشش آنها پاره شده باشد غیر استریل و غیر قابل استفاده است.
 
- از مصرف پماد و کرم که ترک خورده یا سفت شده یا نشست کرده است، بپرهیزید و آن ها را دور بریزید.
 
-هرگز دارویی را در جعبه داروی دیگری نگهداری نکنید. همچنین به شرایط نگهداری دارو که روی جعبه دارو یا در بروشور آن ذکر شده توجه کنید.
 
- توجه داشته باشید داروها بایستی در ظرف اصلی خود نگهداری شوند خارج کردن آنها از ظروف و تقسیم در پاکت‌های کاغذی یا پلاستیکی فساد آنها را تسریع می کند.
 
- ریختن دارو ها در سرویس بهداشتی یا فاضلاب سبب ورود مستقیم آن به محیط زیست می‌گردد و در خصوص آنتی بیوتیک‌ها موجب مقاومت میکروبی می‌گردد. بنابراین از دور ریختن داروهای تاریخ گذشته و فاسد به روش فوق جدا خودداری گردد.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن