تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):علت روزه گرفتن آن است كه به سبب آن ثروتمند و فقير برابر شوند زيرا ثروتمند گرسنگى را اح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827164518




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کدام فارغ التحصیلان حقوق بالاتری می‌گیرند؟ | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: میانگین حقوق ماهیانه دریافتی فارغ التحصیلان مهندسی نفت و گاز و کارشناسان برنامه ریزی، تحلیل و اقتصاد نسبت به سایر گروه های شغلی بیشتر است. پس از این دو، مهندسان مکانیک، برق و صنایع در رتبه بعدی میانگین حقوق و دستمزد قرار می گیرند.

به گزارش تراز ،بررسی آماری جدیدی از میزان حقوق و دستمزد نیروی کار متخصص در ایران، ابعاد جالبی از بازار کار کشور را نشان می دهد. در این بررسی که از سوی وبسایت ایران تالنت(iran talent)، مطرح ترین وبسایت استخدامی کشور، انجام شده است، جمعیت آماری 36 هزار نفر بوده که 71 درصد آن مرد و 29 درصد زن می باشند.


بررسی میزان متوسط حقوق و دستمزدهای تخصصی در ایران نشان می دهد که مدیران بالاترین حقوق و پرسنل اداری پایین ترین حقوق و دستمزد را دریافت می کنند؛ به نحوی که متوسط دریافتی مدیران در شهر تهران 5،5 میلیون تومان و با توجه به اینکه کارکنان اداری شهر تهران بطور متوسط یک میلیون تومان حقوق دریافت می کنند، اختلاف 4،5 میلیون تومانی بین درآمد مدیران و پرسنل اداری مشاهده می گردد. براساس این تحقیق، میانگین حقوق ماهیانه دریافتی فارغ التحصیلان مهندسی نفت و گاز و کارشناسان برنامه ریزی، تحلیل و اقتصاد نسبت به سایر گروه های شغلی بیشتر است. پس از این دو، مهندسان مکانیک، برق و صنایع در رتبه بعدی میانگین حقوق و دستمزد قرار می گیرند.


بررسی ایران تالنت نشان می دهد که سه ویژگی باعث شده که برخی از نیروهای متخصص از وضعیت درآمدی بهتری برخوردار شوند. آن دسته از کارکنانی که مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد دارند، 15 درصد بیشتر از فارغ التحصیلان با مدرک تحصیلی کارشناسی حقوق دریافت می دارند. فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی برای کارفرمایان جذابیت بیشتری در مقایسه با فارغ التحصیلان دانشگاه های آزاد و غیر انتفاعی دارند و در نتیجه حقوق آنها 16 درصد بیشتر است. درآمد آن دسته فارغ التحصیلان شاغل که به زبان انگلیسی تسلط دارند در مقایسه با دیگر کارکنان 16 درصد بالاتر بوده است. با تمام این اوصاف بنا بر نتایج این نظرسنجی، اگر یک خانم که هم مدرک کارشناسی از دانشگاه دولتی داشته و هم مسلط به زبان انگلیسی باشد، باز هم 23 درصد از یک مرد در شرایط مشابه، حقوق کمتری دریافت خواهد کرد.


از سوی دیگر، برای نخستین بار پس از لغو تحریم ها، بانک مرکزی سکوت خود را شکست و آماری از رشد اقتصادی منتشر نموده است. بنا بر برآورد بانک مرکزی، رشد اقتصادی در بهار سال جاری 5،4 درصد بوده است. این در حالی است که مرکز آمار ایران این رشد را پیشتر 4،4 درصد محاسبه نموده بود. بخش مهمی از این رشد، ناشی از اجرای برجام، رشد درآمدهای نفتی و کنترل مخارج دولت بوده است. با این حال همگام با رشد اقتصادی، مشکل اشتغال هنوز به قوت خود باقی است. بر پایه تازه ترین گزارشی که از طرف مرکز آمار ایران ارائه شده است، نرخ بیکاری در فصل بهار به 12،2 درصد رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل یعنی (10،8 درصد) حکایت از افزایش 1،4 درصدی نرخ بیکاری است.


البته بایستی به این مسأله توجه داشت که بازار نیروی کار از دو بخش عرضه و تقاضا برای نیروی کار شکل می گیرد و فارغ از جذابیت های شغلی و تحصیلی آنچه تعیین کننده نرخ بیکاری است، میزان مشارکت جمعیت فعال کشور محسوب می شود. براساس آمارهای موجود، بین سال های 1384 تا 1391 میزان اشتغال در کشور حدود 20 میلیون نفر ثابت مانده است. این ثابت بودن میزان اشتغال به ایجاد کار از سوی دولت یا بخش خصوصی مرتبط نیست بلکه آمارها حاکی از کاهش میزان مشارکت جمعیت فعال بین سال های مذکور می باشد. یکی از عوامل تأثیرگذار بر مشارکت نیروی کار، امید به زندگی و یافتن شغل مناسب است که ارزیابی روند اشتغال در بین سال های فوق حکایت از کاهش این عامل تعیین کننده می باشد. باید یادآوری نمود که از سال 84 تا 93، جمعیت کشور 8،7 میلیون نفر و جمعیت در سن کار 7،2 میلیون نفر رشد داشته است.


جدای از مرتبط دانستن نرخ رشد بیکاری بهار سال جاری به رشد مشارکت جمعیت فعال، توجه به یک نکته مهم ضروری به نظر می رسد. اینکه میزان رشد اقتصادی بالا لزوماً باعث افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در کشور نخواهد شد. رشد زمانی می تواند اشتغالزا باشد که با کیفیت باشد به این معنا که بخش خصوصی واقعی در آن ایفاگر نقش باشد و تنها به یک بخش اقتصاد وابسته نباشد.


منبع: شهر

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 24 آبان 1395 - 13:02





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن