واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان در دیدار با فعالان رسانه ای استان گلستان اظهار کرد: خبرنگار قشری است که سر و کار او با زمینه های مختلف جامعه است و البته کار حساسی هم دارد. به گزارش ایسنا، آیت الله نورمفیدی، امام جمعه گرگان با بیان این که مطبوعات در دنیا توسط قانون محدود شده است، افزود: در کشور ما هم این قانون وجود دارد اما به عنوان یک مسلمان علاوه بر قانون، شرع را هم داریم و باید در کار خود به آن پایبند باشیم.
وی با بیان این که احکام شرعی ما را در زمینه های گوناگون مقید می کند، بیان کرد: در سوره حجرات درباره سوءظن نکاتی داریم و در این سوره تاکید شده از بسیاری بدگمانی ها اجتناب کنید زیرا بعضی از این بدگمانی ها گناه است.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: البته باید توضیح داد، «گمانی» که وارد ذهن می شود ولی از دل خارج می شود گناه نیست، اما اگر در دل بماند، آثار عملی و زبانی خواهد داشت و گناه محسوب می شود.
وی ادامه داد: غیبت هم از گناهانی است که هم حق الناس دارد و هم بخشوده نمی شود و اگر وارد رسانه ای شود مقابل هزاران نفر نقل می شود و آثار سوئی دارد. زیرا ما اعتقاد داریم زندگی در این دنیا تمام نمی شود و محکمه ای در آن دنیا وجود دارد که به گناهان ما از جمله غیبت رسیدگی می شود.
آیت الله نورمفیدی در توصیه به رسانه های حاضر در این دیدار اظهار کرد: مسائل اساسی که نظام ما را تقویت می کند باید مورد نظر و توجه همه رسانه ها باشد و از چیزهایی که نظام را تضعیف می کند خودداری شود.
وی اضافه کرد: ما برای بقای نظام خود بیش از ۲۰۰ هزار شهید داده ایم و ۳۷ سال است به رغم همه ظلم ها و جنایتهای اسکتبار جهانی تلاش می کنیم تا روی پای خود بایستیم.
امام جمعه گرگان تاکید کرد: این انقلاب به سادگی به دست نیامده است و اگر مورد غفلت ما باشد گناه کرده ایم.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان، وحدت را از مسائل مهمی که باید مورد توجه رسانه ها باشد عنوان کرد و گفت: وقتی به گذشته کشور نگاه می کنیم حوادث مهمی را مانند انقلاب مشروطه، جریان تنباکو و یا ملی شدن نفت می بینیم اما آن چه مانند موریانه همه این نهضت ها را خراب کرد اختلاف بود.
اختلافات، بدترین خطر برای انقلاب است
وی با تاکید بر این که اختلاف خطرناک است، گفت: وقتی به جریانات گذشته کشور نگاه می کنم می بینم اختلافات همه چیز را خراب کرد. امروز هم اختلافات بدترین خطر برای انقلاب است.
آیت الله نورمفیدی با بیان این که همه باید به سمت وحدت بروند، افزود: اختلاف سیاسی ممکن است وجود داشته باشد اما باید در کمال احترام یکدگیر را نقد کنیم.
وی با بیان این که نقد غیر از توهین و تخریب است، تصریح کرد: نقد باید علمی و منصفانه باشد. تخریب و توهین چیزهایی است که درباره آن احساس خطر می کنم.
امام جمعه گرگان مساله دیگری که باید مد نظر رسانه ها باشد را امید آفرینی عنوان کرد و گفت: می بینید که برخی سعی می کنند نا امیدی و یأس را در جامعه رواج دهند لذا همه باید امید آفرینی را در جامعه تقویت کنند.
وی با اشاره سخنرانی رئیس جمهور در صدا و سیما، بیان کرد: صحبت های رئیس جمهور درباره برجام را گوش کردم و هم نگاه مقام مظعم رهبری را در این صحبت ها درباره برجام شندیم و هم آثار برجام را. نباید کاری کرد که مردم را از این مساله مایوس کرد ضمن این که باید نکات مقام معظم رهبری را هم مورد توجه قرارداد زیرا بد اخلاقی های زیادی توسط طرف مقابل رخ داده است و رئیس جمهور هم گفتند اگر غربی ها بد عهدی نمی کردند می توانستیم درمسائل دیگر هم با آن ها مذاکره کنیم.
نشاط رسانه ای در جامعه ایجاد شود
وی خواستار ترویج نشاط توسط رسانه ها و ایجاد نشاط رسانه ای شد و افزود: یکی از راهکارهای ایجاد نشاط رسانه ای نقد سالم و سازنده است. نباید دنبال دعواهای سیاسی بود زیرا این مسائل مردم را زده می کند.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان تصریح کرد: به انقلاب درست نگاه کنیم و مراقب آن باشیم. تخریب و توهین ها به انقلاب ما صدمه می زند. بارها امام (ره) فرموده اند مانند طلبه ها با هم بحث کنید زیرا آن ها بعد از بحث با هم رفاقت دارند.
آیت الله نورمفیدی، اقتصاد را از مسائل بسیار مهم کشور برشمرد و اظهار کرد: مطبوعات باید جامعه را به سمت تکامل سوق دهند و یکی از بخش هایی که باید به این سمت هدایت شود اقتصاد کشور است.
وی، پیشرفت تولید را لازمه توسعه اقتصادی کشور دانست و گفت: تولید باید در حال کامل شدن باشد و روز به روز بهتر شود. شما رسانه ها باید در همه بخش ها، جامعه را به سمت توسعه سوق دهید و این مساله را فرهنگ سازی کنید.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این که عمل صالح بسیار مهم است، اظهار کرد: برای جامعه این فسادهایی که مطرح می شود و دلال بازی ها آفت است. نباید در این مسائل به گرفتن یک نفر بسنده کرد بلکه باید این مشکل را ریشه ای حل کرد.
وی خاطرنشان کرد: پیامبر (ص) فرموده اند اگر جامعه فقیر باشد به سمت کفر می رود و تولید تنها چیزی است که برای برون برفت از مشکلات اقتصادی راه گشا است. لذا من هم به استناد کلام رسول خدا (ص) می گویم تولید را باید رواج داد.
آیت الله نورمفیدی دلیل افزایش بیکاری در کشور را اُفت تولید عنوان کرد و گفت: تولید را باید توسعه داد. آن هم تولیدی که رو به رشد است و بتواند در دنیا رقابت کند نه تولیدی که امروز خودروی ما روی دست تولید کننده باد کرده و با وام به مردم بفروشند.
وی در پایان ضمن ابراز نگرانی از گسترش بدون مدیریت شبکه های مجازی در جامعه، گفت: متاسفانه فضای مجازی، مطبوعات را به انزوا برده اما باید با این مشکل مبارزه کرد.
انتهای پیام
پنجشنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]