تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند خير بنده اى را بخواهد، واعظى از درون او برايش قرار مى دهد كه او را به ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817093259




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

4 باور شایع و نادرست در مورد شیر


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: 4 باور شایع و نادرست در مورد شیر
از طرفی، بیشتر محصولات لبنی سنتی پرچرب و تداوم مصرف لبنیات پرچرب در زندگی شهری امروز که فعالیت‌های فیزیکی به شدت کاهش یافته، خطرناک است و می‌تواند به چاقی، گرفتگی عروق، بیماری‌های قلبی ـ عروقی و... منجر شود.
باور اول : شیر و لبنیات سنتی

این یک باور نادرست است. شیر و لبنیات سنتی به خوبی پاستوریزه نمی‌شود در نتیجه می‌تواند باعث ابتلای مصرف‌کنندگان به بیماری‌های مهمی از جمله تب مالت باشد.

از طرفی، بیشتر محصولات لبنی سنتی پرچرب و تداوم مصرف لبنیات پرچرب در زندگی شهری امروز که فعالیت‌های فیزیکی به شدت کاهش یافته، خطرناک است و می‌تواند به چاقی، گرفتگی عروق، بیماری‌های قلبی ـ عروقی و... منجر شود.

باور دوم: شیر با ماندگاری بالا بد است!

این یک باور نادرست است. در صنعت شیر و لبنیات به‌هیچ‌‌وجه از مواد نگهدارنده استفاده نمی‌شود. این‌که می‌بینید برخی شیرها ماندگاری بالایی دارد به این دلیل است که طی مرحله استریلیزاسیون تمام میکروب‌های داخل شیر کشته شده است و میکروبی داخل آن وجود ندارد که بخواهد فعالیت کند تا شیر فاسد شود. از طرفی بسته‌بندی مخصوص و چندلایه شیرهای با ماندگاری بالا به نحوی است که اجازه ورود هیچ‌ میکروبی را به داخل شیر نمی‌دهد، بنابراین می‌توان با خیال راحت این شیرها را تا زمانی که در بطری یا پاکت باز نشده و تا قبل از تاریخ انقضایشان خارج از یخچال نگهداری کرد، اما به‌ محض این‌که در آن باز شود میکروب‌های محیط پیرامون می‌تواند وارد آن شده و شروع به فعالیت کند. در این شرایط باید بطری شیر را در یخچال بگذارید و طی حداکثر 4 ـ 3 روز آن را مصرف کنید. این یک باور نادرست است. شیر و لبنیات سنتی به خوبی پاستوریزه نمی‌شود در نتیجه می‌تواند باعث ابتلای مصرف‌کنندگان به بیماری‌های مهمی از جمله تب مالت باشد. از طرفی، بیشتر محصولات لبنی سنتی پرچرب و تداوم مصرف لبنیات پرچرب در زندگی شهری امروز که فعالیت‌های فیزیکی به شدت کاهش یافته، خطرناک است و می‌تواند به چاقی، گرفتگی عروق، بیماری‌های قلبی ـ عروقی و... منجر شود.

باور سوم: شیر را زیاد بجوشانیم

این یک باور نادرست است. برای پاستوریزه کردن شیر لازم نیست دمای آن را به نقطه جوش برسانید و آن را بجوشانید زیرا در این صورت علاوه بر میکروب‌ها مقدار زیادی از ویتامین‌های موجود در شیر هم از بین می‌رود و ارزش غذایی آن بشدت پایین می‌آید. بهترین دما برای پاستوریزه کردن شیر 70 درجه سانتی‌گراد آن هم به مدت 15 ثانیه است. برای اطمینان از رسیدن شیر به این درجه می‌توانید از دماسنج کمک بگیرید. برخی افراد شیرهای پاستوریزه شده صنعتی را هم قبل از مصرف دوباره می‌جوشانند. نیازی به انجام این کار نیست مگر این‌که شیر چند روزی مانده باشد و بخواهید ببینید فاسد شده است یا نه. توصیه می‌شود از مصرف شیرهایی که تاریخ انقضای آنها گذشته است صرف‌نظر کنید زیرا حتی اگر فاسد نشده باشد باز هم ارزش غذایی‌شان به شدت کاهش پیدا کرده است.

باور چهارم: خوردن شیر قهوه یا شیرکاکائو به جای شیر

این باور نادرست است. ترکیب شیر با قهوه، کاکائو، شکلات و چای میزان جذب کلسیم را کاهش می‌دهد، اما توجه داشته باشید اگر کودک یا فرد بالغی طعم شیر یا رنگ سفید آن را دوست نداشته باشد می‌توان با اضافه کردن برخی مواد مثل کاکائو به شیر، او را به خوردن آن ترغیب کرد. به عبارت دیگر، مصرف شیر کاکائو خیلی بهتر از مصرف نکردن آن است. درواقع باید بین بد و بدتر، بد را انتخاب کنیم، اما بهتر است شیرهای ترکیبی را خیلی غلیظ به کودک ندهید. مثلا می‌توانید یا خودتان شیرکاکائو رقیق درست کنید یا اگر آن را از مغازه تهیه می‌کنید با شیر معمولی مخلوط کنید تا غلظتش کمتر شود و کودک شیر بیشتری بنوشد. دیده شده هضم و جذب شیرمیوه مثل شیرموز، شیرخرما و... در دستگاه گوارش راحت‌تر صورت می‌گیرد بنابراین افرادی که با هضم شیر مشکل دارند، می‌توانند آن را با انواع میوه ترکیب کنند.

منبع: روزنامه جام جم









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن