واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه داشت تغییر ذائقه در گردشگری است و بهجای اینکه افراد ساعتها در ترافیک شمال وقت خود را تلف کنند مسیرهای دیگر گردشگری و انواع گردشگری دیگر را باید تبیین کرد.
به گزارش تسنیم، زهرا احمدیپور که سه روز پیش با حکم حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران بهعنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انتخاب شد در نخستین سفر استانی خود با حضور در استانداری سیستان و بلوچستان در نشست شورای راهبردی گردشگری این استان شرکت کرد و به تشریح و تبیین مهمترین موضوعات مرتبط با گردشگری در سیستان و بلوچستان پرداخت.
وی در ابتدای صحبتهای خود در این جلسه با اشاره به ظرفیتهای استان سیستان و بلوچستان در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: اولویتهای این استان مورد توجه این سازمان است و بهطور حتم باید به ظرفیتهای استان سیستان و بلوچستان توجه کرد.
وی با بیان «به استان سیستان و بلوچستان تعلق خاطر دارم» افزود: در زمانی که در دانشگاه تدریس میکردم بهطور متناوب دانشجویان را برای بازدید از بخشهای مختلف این استان و ظرفیتهای بسیار مناسب آن در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی به سیستان و بلوچستان میآوردم.
احمدیپور در ادامه صحبتهای خود به اولویتهای حوزه گردشگری در کشور اشاره کرد و افزود: یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه داشت تغییر ذائقه در حوزه گردشگری است و بهجای اینکه افراد ساعتها در ترافیک شمال وقت خود را تلف کنند مسیرهای دیگر گردشگری و انواع گردشگری دیگر را باید به آنان تبیین کرد.
وی افزود: معتقدم که سرمایه تمدنی در کشور باید بازتولید و به نسل امروز منتقل شود و در کتابهای درسی نمادهایی از فرهنگ را به دانش آموزان و نسل امروز باید منتقل کنیم.
وی گفت: محکم کردن پایههای فرهنگی کشور میتواند باعث انسجام ملی شود و بنابراین موظف به حفاظت، مراقبت و انتقال مواریث فرهنگی به نسلهای بعدی هستیم.
معاون رئیس جمهور در ادامه گفت: ضمن اینکه توجه به هنرهای سنتی و صنایع دستی در کنار توسعه و تقویت گردشگری میتواند به هویت بخشی نسل آینده کمک کند و آنها بیش از پیش با سرمایه تمدنی کشور آشنا شوند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه صحبتهای خود اظهار داشت: ظرفیتهای سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ظرفیتهایی است که نمیتوان آنها را نادیده گرفت.
احمدیپور گفت: بهعنوان مثال صنایع دستی و هنرهای سنتی یکی از ویژگیهای منحصر به فرد در کشور است که این هنر صنعت باید به الگوی زیست زندگی ما وارد شود.
وی در ادامه به نقش رسانهها خصوصاً صدا و سیما در این خصوص اشاره کرد و افزود: صدا و سیما در تولید برنامهها خود و نیز در چیدمان دکور و طراحی صحنه میتواند به معرفی صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور بیش از پیش کمک کند.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: در حوزه گردشگری نیز باید ذائقه را تغییر داد و در هر استان مسیرهای جدید گردشگری را به وجود بیاوریم چرا که معتقدم توسعه گردشگری میتواند به ایجاد نشاط اجتماعی بینجامد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: استان سیستان و بلوچستان بهعنوان یکی از مهمترین استانهای کشور و یکی از استانهای پهناور دارای ظرفیتهای مهمی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است و به اولویتهای این استان بهطور جدی توجه خواهد شد.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با سفر به استان سیستان و بلوچستان ضمن دیدار با استاندار و مسئولان این استان مرزی کشور در نشست راهبردی گردشگری استان سیستان و بلوچستان شرکت کرد.
در این جلسه همچنین بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در سخنانی با توجه به ظرفیتهای استان سیستان و بلوچستان در حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی گفت: این استان یکی از مهمترین استانهای کشور در حوزه تولید صنایع دستی است و دارای ظرفیتهای فراوانی است.
وی گفت: سیستان و بلوچستان یکی از قطبهای تولید و عرضه صنایع دستی و هنرهای سنتی است که به یکی از کانونها و امیدهای ما در این حوزه تبدیل شده است.
وی افزود: این استان پهناور دارای ظرفیتهای فراوانی در حوزه هنرهای سنتی است که تحت حمایتهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قرار دارد.
به گزارش میراث فرهنگی ــ علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با تبریک به رئیس جمهور بهخاطر تدبیر در انتخاب دکتر زهرا احمدیپور بهعنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: این حضور را به فال نیک در دولت میگیرم.
وی در سخنان خود به ظرفیتهای سیستان و بلوچستان در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد و گفت: مهماننوازی عالیترین ظرفیت سیستان و بلوچستان در حوزه گردشگری است.
وی افزود: خوشبختانه این استان در حوزه زیرساختهای گردشگری دارای ظرفیتهای مهمی است که از جمله آن میتوان به وجود 5 فرودگاه در استان، ایجاد مسیر آبی از طریق چابهار با کشور عمان و توسعه و تقویت شبکه ریلی اشاره کرد.
هاشمی خاطرنشان کرد: توجه به ظرفیتهای این استان در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میتواند به توسعه استان کمک کند.
۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]