تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش روشنى بخش انديشه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832669751




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عضو خائن خانواده را دودستي چسبيده‌ايم!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: عضو خائن خانواده را دودستي چسبيده‌ايم!
به هر شكلي هم كه بسنجي‌اش و خوبي‌ها و بدي‌هايش را كنار هم بگذاري باز هم مي‌بيني كه انگار معايبش از مزاياي آن بيشتر است.
نویسنده : وحيد پورثاني 


به هر شكلي هم كه بسنجي‌اش و خوبي‌ها و بدي‌هايش را كنار هم بگذاري باز هم مي‌بيني كه انگار معايبش از مزاياي آن بيشتر است. غريبه‌اي بود كه كم‌كم به عنوان يك دوست وارد زندگي‌مان شد و آنقدر چرب‌زباني كرد كه به او مثل اعضاي خانواده يا شايد هم كمي بيشتر علاقه‌مند شديم. نمي‌دانم اين فضا چيست كه اعتيادش از انواع مخدرها بيشتر و تركش دشوارتر است. فضاي مجازي صميمي‌ترين و در عين حال خائن‌ترين دوستي است كه به زندگي‌مان راه مي‌دهيم؛ آنقدر خودخواه است كه برايش مهم نيست دلبستگي به آن ما را از همسر، فرزند و تمامي اعضاي خانواده دور مي‌كند. بدتر از همه اين است كه خودمان به خودخواهي و خائن بودنش ايمان داريم ولي نمي‌توانيم از محيط خصوصي خانواده‌مان اخراجش كنيم.

    ‌گوشي‌هاي چسب‌دار
گاهي تصور مي‌كني تبلت‌ها و گوشي‌هاي موبايل بعضي افراد چسب دارد آن هم نه چسبي بي‌كيفيت بلكه با چسبندگي بالا و درجه يك، يعني آنقدر قدرتش بالاست كه شخص نمي‌تواند براي يك لحظه هم كه شده گوشي را زمين بگذارد؛ مرد از زماني كه وارد خانه مي‌شود گوشي‌اش در دستش و تمام توجهش به مطالب رنگارنگ فضاي مجازي است. حالا تصور كنيد كه چنين شخصي متأهل باشد؛ همسرش تمام روز را به انتظار نشسته تا او به خانه برگردد ولي به جاي دريافت محبت، بي‌توجهي مي‌بيند و همين اولين دليل مي‌شود براي فاصله گرفتن زن و شوهر از يكديگر. البته عكس اين موضوع هم وجود دارد يعني خانم دائماً درگير فضاي مجازي و گروه‌هاي اجتماعي است و اين مرد است كه از كم‌توجهي همسرش آسيب مي‌بيند و فاصله مي‌گيرد. اين فاصله‌ها تنها در همين حد نمي‌ماند و به دنبالش اختلافاتي است كه اتفاقاً گاهي خيلي هم شديد مي‌شود؛ اختلافاتي كه منشأشان ايجاد حريم خصوصي مستقل از هم در زندگي مشترك و ايجاد شك و شبهه زوجين نسبت به يكديگر است.

    ‌كودكان فضاي مجازي را يكي از اعضاي خانواده مي‌دانند
در بعضي خانواده‌ها كودك از زمان تولد با پدر و مادري مواجه مي‌شود كه بيشتر وقتشان را براي چرخيدن در فضاي مجازي صرف مي‌كنند و از آنجا كه كودكان هر آنچه را مي‌بينند عيناً تكرار مي‌كنند خودشان هم ناخواسته تبديل به كودكان اينترنتي مي‌شوند يعني كودكان، اين فضا را به عنوان يكي از اعضاي خانواده مي‌پذيرند؛ عضوي كه شايد حتي آن را بيشتر از بقيه اعضا دوست داشته باشند و وابسته‌اش شوند. به همين خاطر آنها ياد مي‌گيرند نياز دريافت محبت و آنچه بايد بياموزند و ساير نيازهايشان را از اين عضو ثابت خانواده بخواهند و درواقع همين موضوع آنها را با كمبودها و مشكلاتي روبه‌رو مي‌كند كه در آينده گريبانشان را خواهد گرفت؛ مشكلاتي نظير كمبود محبت، بلوغ زودرس، بي‌توجهي نسبت به اعضاي خانواده، تظاهر كردن و چاپلوسي در زندگي واقعي.
 
  ‌ديدگاه يك كارشناس
فاطمه داوري‌نيا، كارشناس روانشناسي كودك درباره اعتياد كودكان به فضاي مجازي مي‌گويد: اگر از آسيبي كه استفاده از تبلت و گوشي به چشمان كودكان مي‌زند بگذريم استفاده از اين وسايل و ورود كودكان به اينترنت باعث مي‌شود آنها خيلي سريع‌تر از آنچه بايد با موضوعاتي كه مناسب سنشان نيست آشنايي پيدا كنند.
امروزه بعضي از پدر و مادرها و گاهي مربيان كودكان با اين تصور كه اينترنت هوش كودكان را تقويت  و به آنها كمك مي‌كند تا سريع‌تر استعدادشان شكوفا شود به فرزندان اجازه مي‌دهند وارد اينترنت شوند، در حالي كه گاهي دادن همين مجوز كودكان را با محيطي آشنا مي‌كند كه براي هيچ سني فيلتري ندارد و ممكن است آنها را به بيراهه بكشاند. امروزه با وجود اينترنت و فضاي مجازي همان اندازه كه كودكان به علوم روز دنيا دسترسي پيدا مي‌كنند به منبعي از موج‌هاي منفي هم دست مي‌يابند. بنابراين اگر قرار باشد كودكان اجازه استفاده از اينترنت را داشته باشند بايد با دقت زيادي كنترل شوند تا مبادا به جاي اينكه اين فضا باعث پيشرفتشان شود آنها را به عقب پس نزند.
 
  ‌موبايل و تبلت ممنوع
مدير شركت دوست نداشت كارمندانش محدود باشند به همين خاطر نه تلفن همراه و نه استفاده از اينترنت ممنوع نبود. كمي كه گذشت متوجه شد روزبه‌روز راندمان كاري كاهش پيدا مي‌كند و كيفيت محصولات توليدي پايين‌تر مي‌آيد. پيدا كردن علت اين مسئله كار دشواري نبود؛ كارمندان سعي مي‌كردند وظايفي كه به عهده‌شان گذاشته شده را در مدت خيلي كوتاهي انجام دهند، البته نه به نحو احسن بلكه تنها براي رفع تكليف. آنها دوست داشتند كارها هرچه سريع‌تر انجام شود تا بتوانند وقت بيشتري را صرف چرخيدن در فضاي مجازي كنند. خيلي طول نكشيد كه قانون شركت تغيير كرد. كارمندان بايد گوشي‌هايشان را بي‌صدا در كيفشان مي‌گذاشتند، استفاده شخصي از اينترنت و موبايل هم ممنوع اعلام شد. بعضي از كارمندان نتوانستند طاقت بياورند و از شركت رفتند ولي آنهايي كه ماندند در كنار نيروهاي جديد خودشان را با شرايط وفق دادند و زمان بيشتري را صرف افزايش كيفيت توليدات شركت كردند و همين موضوع اين شركت رو به سقوط را با شرايطي مطلوب در سكوي ترقي و پيشرفت قرار داد.

    ‌نه لباس مشكي، نه شربت و شيريني
اين كه مي‌گويند جنگ نرم ضربه‌هاي بيشتري مي‌زند بيراه نيست، شيوه‌هايي نرم با ضربه‌هايي سخت. انگار بعضي‌ها تنها براي اين به فضاي مجازي آمده‌اند كه به اعتقادات چندين ساله مسلمانان توهين كنند؛ اعتقاداتي كه به خاطرشان محرم‌ها مشكي مي‌پوشيم و نيمه شعبان شربت و شيريني پخش مي‌كنيم؛ آنها انگار آمده‌اند تا با بيان مطالبي بي‌مدرك و تنها با استناد به تاريخي از خود در آورده به مسلمانان بگويند در اشتباهيد و حالا از آنجا كه خيلي‌ها به دنبال مرجع اين مطالب پوچ نمي‌روند ممكن است گفته‌هايشان را باور كنند و كم‌كم تبديل شوند به همان افراد بي‌اعتقادي كه صاحبان اين جنگ مي‌خواهند. آنهايي هم كه اينها را باور نمي‌كنند بعد از تكرار مكررات به خودشان مي‌آيند و مي‌بينند به آنچه اعتقاد داشته‌اند بي‌اعتقاد شده‌اند و حالا همان اعتقادات پوچ ملكه ذهنشان شده و اتفاقاً تبديل شده‌اند به افرادي كه ديگر نه مشكي مي‌پوشند و نه شربت و شيريني پخش مي‌كنند؛ افرادي كه خودشان هم نمي‌دانند چرا ولي طوطي‌وار هرآنچه را در گروه‌هاي اجتماعي اينچنيني خوانده‌اند تكرار مي‌كنند و ادعا مي‌كنند نه به امام حسين(ع) اعتقاد دارند نه به عاشورا و نه كربلا...




منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن