تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835654328




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرز تهیه آلبر کامو در روز تولدش


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وقایع اتفاقیه نوشت: برخی از نویسندگان هستند که به مرور زمان در کشور ما جنبه تزئینی پیدا کرده‌اند؛ یعنی تنها کاری که در حقشان نمی‌کنیم، خواندن آثار آنهاست.  در عوض از چهارراه ولی‌عصر تا زعفرانیه، به هر کافه‌ای بروید، عکسشان روی دیوار است، روی ماگ‌های گنده‌ای که کتابفروشی‌ها پشت ویترین می‌گذارند، تصویر آنها چاپ شده است، برای زینت‌دادن به کتابخانه منزل، چند جلد از کتاب‌هایشان حتما جایی که توی چشم باشد، قرار دارد، در شبکه‌های مجازی، سخنان نغزشان به اشتراک گذاشته می‌شود و کلی لایک می‌گیرد و... نمونه‌اش همین دوست و همکار عزیزمان، آقای آلبر کامو؛ فکر می‌کنم 20 سالی هست که جنبه تزئینی‌اش بر سایر جوانب آن می‌چربد.
 

طرز تهیه‌اش هم آسان است. مواد لازم: مقادیری حرف‌های گنده‌گنده از قبیل اومانیسم، اگزیستانسیالیسم و نیهیلیسم، یک پوستر از تصویر سیگار به لب استاد، حفظ نام سه کتاب «طاعون»، «بیگانه» و «سوءتفاهم».
 

آلبر کاموی شما آماده است و می‌توانید نوش جان کنید اما کسانی که خدای‌ناکرده رفته‌اند توی بحر استاد و عمیق مطالعه‌اش کرده‌اند، می‌دانند که ماجرا به این سادگی‌ها نیست؛ یعنی آلبر کامو، یک نویسنده و نظریه‌پرداز فلسفی، بسیار مهم و تأثیرگذار است که چه در آثار داستانی و چه در مقالاتش، افق‌های عجیب و غریب و تازه‌ای را پیش ذهن آدمی گشوده است؛ مفاهیمی بنیادین چون چیستی حیات و مرگ، بحران هویت انسان معاصر، نقد دوران پسااستعماری و حتی تحلیل تفکر چپ در آثار و افکار او، جایگاه ویژه‌ای دارند و حسن کامو این است که چه در داستان و چه در نوشتارهای تحلیلی خود، نوعی سادگی خوشایند دارد و راه ارتباط با مخاطب را اصلا نمی‌بندد.
 

رمان‌های آلبر کامو، هرچند همگی تلخی گزنده‌ای دارند و به پایانی تراژیک می‌رسند اما نوعی هشدار برای دعوت ما به تفکر درباره زندگی و مسئولیتمان در قبال خویشتن و بشریت هستند.
 

کامو درباره معنای زندگی کنکاش می‌کند و پای سازوکار قدرت، سیاست، ایدئولوژی، مذهب و روانکاوی را هم به میان می‌کشد و گاه با وجهی تمثیلی (مثل رمان طاعون و افسانه سیزیف) و گاه با رویکردی رفتارشناسانه (مثل رمان بیگانه و داستان سقوط) وجوه تازه‌ای از روابط اندیشه‌های مسلط بربشر و سرنوشت کنونی او را آشکار می‌سازد؛ یک نویسنده درجه یک با افکار و ایده‌هایی درجه یک.
 

چندی پیش به همت خشایارخان دیهیمی، مجموعه یادداشـــت‌های روزانه کامو نیــــز در چند جلد به بازار عرضه شد که واقعا معرکه است. با خواندن این یادداشت‌هاست که می‌فهمیم نویسنده و روشنفکر پاره‌وقت، یک شوخی است. کامو درباره ساده‌ترین و عادی‌ترین رفتارهای روزمره بشر نیز ایده دارد و مدام در تفحص خویش و پرداخت آرای تازه است؛ با این حساب باید بگوییم که احتمالا طرز تهیه آلبر کامو با آنچه در سطرهای بالا گفتیم فرق دارد و کار دشواری است.
 

دوست‌داشتنش شهامت می‌خواهد و نفرت از او هم حتی بیش از دوست‌داشتنش شهامت می‌خواهد؛ به ویژه وقتی خوب در آثار و احوالش دقیق شده باشی. رومن گاری، همکار، هم‌نسل و رفیق آلبر کامو در رمان «اسکی‌بام»-که در ایران و آمریکا با نام «خداحافظ گاری کوپر» مشهور است- از او به‌عنوان «پیغمبر ابتذال» یاد می‌کند. منظور گاری احتمالا این است که کامو آمده تا ابتذال زندگی مدرن را به بشر یادآوری و او را از خواب غفلت بیدار کند. اگر چنین باشد، لقبش بسیار برازنده اوست؛ فلیسیتاسیون موسیو کامو.





۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن