تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسادت نمى ورزد، منافق حسادت مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836636357




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سودجويی پزشكان از پنهانكاری در درمان سرطان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سالي 90 هزار بيمار سرطاني به 300 هزار بيمار كنوني اضافه مي‌شوند و بنا به تأكيد رئيس انجمن راديوتراپي آنكولوژي ايران چيزي حدود نيمي از اين بيماران جانشان را از دست مي‌دهند. اين در حالي است كه به گفته معاون تحقيقات وزير بهداشت 40 درصد سرطان‌ها قابل پيشگيري و 50 درصد آنها قابل درمانند و حداقل نيمي از بيماران سرطاني كه طي روند درمان جانشان را از دست مي‌دهند مي‌توانند زنده بمانند، اما منافع مالي برخي پزشكان مانع از آن مي‌شود تا بيمار را به مسير درست درمان هدايت كنند.

به گزارش روزنامه جوان، شيمي‌درماني سال‌هاست كه براي ما به نماد درمان سرطان تبديل شده و ديدن چهره تكيده بيماران شيمي درماني با ضعف جسماني فراوان و موهايي ريخته حكايت از عمق فاجعه دارد، اين در حالي است كه با پيشرفت علم و تكنولوژي بسياري از انواع سرطان‌ها با روش‌هايي نظير آنكولوژي يا پرتو درماني مي‌توانند با هزينه و عوارض كمتر درمان شوند، هر چند برخي پزشكان براي منافع خود سد اين مسير مي‌شوند و ترجيح مي‌دهند بيمار را به جاي معرفي به تخصص‌هاي مكمل درمان سرطان جراحي كنند يا براي درمانش از داروهاي گرانقيمت شيمي‌درماني استفاده كنند، آن هم در شرايطي كه بنا به تأكيد رئيس انجمن آنكولوژي ايران شيمي درماني تنها 10 درصد در بهبود بيمار مؤثر است.
 
قابل پيشگيري و درمان بودن نيمي از سرطان‌ها
 
رئيس شانزدهمين كنگره بين‌المللي گوارش و كبد ايران با رد موضوع سونامي سرطان در ايران مي‌گويد: سرطان در ايران از متوسط جهاني كمتر است، ولي كشورمان رو به پيري پيش مي‌رود و اميد به زندگي نيز در ايراني‌ها در مدت 40 سال بالغ بر 30 سال افزايش يافته است، به طوري‌كه اميد به زندگي مردان ايراني در بدو تولد 77 سال و در زنان در بدو تولد 81 سال افزايش يافته است و همين افزايش سن موجب افزايش بروز سرطان شده است.
 
به گفته ملك زاده 50 درصد سرطان‌ها قابل درمان و 40 درصد آنها قابل پيشگيري است و طي 15 سال گذشته ميزان مرگ و مير سرطان نسبت به سال‌هاي ديگر 20 درصد كاهش يافته است. رئيس شانزدهمين كنگره بين‌المللي گوارش و كبد ايران عواملي همچون مصرف ترياك، ‌قليان و سيگار و همچنين فقدان بهداشت دهان و دندان و مسواك زدن را از جمله مواردي عنوان مي‌كند كه منجر به افزايش انواع و اقسام سرطان‌ها از جمله سرطان‌هاي دستگاه گوارش مي‌شود.
 
هزينه‌هاي درمان سرطان 120 برابر شده
 
حتي با پذيرش آمار ملك‌زاده درباره پايين‌تر بودن نرم ابتلا به سرطان در ايران نسبت به ديگر نقاط دنيا باز هم سالي 90 هزار ابتلاي جديد به سرطان عدد قابل‌توجهي مي‌شود كه مي‌تواند بار مالي زيادي را به بيماران و جامعه تحميل كند. به خصوص اينكه اغلب اوقات سرطان‌ها به موقع تشخيص داده نمي‌شوند و گاهي وقت‌ها هم برخي پزشكان براي درمان اين بيماري پر‌هزينه‌ترين مسير را به بيمار نشاني مي‌دهند. رئيس هيئت مديره سازمان تأمين اجتماعي با انتقاد از تشخيص ندادن به موقع سرطان در كشور معتقد است: در ايران اين تشخيص به موقع نيست و همين امر هزينه‌هاي درمان را بالا برده است.
 
آنطور كه عباس كبريايي زاده مي‌گويد، بيشترين اثربخشي داروها در مراحل درمان بيماري، مرحله تشخيص است كه در اين مرحله سهم داروها بسيار كم است و برعكس در زمان اوج ابتلا، هزينه‌هاي درماني بسيار بالاست. برخي از داروهاي ضد سرطان هزينه‌اي بيش از ٦٠٠ ميليون تومان دارند و برخي با ٥ ميليون تومان به طور كامل اثربخش‌ هستند. وي تصريح مي‌كند: سرطان بيماري رو به رشدي در كشورمان است تا جايي كه هزينه‌هاي درماني بيماران سرطاني در سال‌هاي اخير ١٢٠ برابر شده است.
 
پنهان كردن روش درمان
 
با وجود اين خيلي وقت‌ها راه‌هاي بهتري براي درمان سرطان وجود دارد. به طور نمونه عليرضا نيكوفر، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران استفاده از راديوتراپي براي درمان بيماران سرطاني را بهتر از شيمي درماني و جراحي مي‌داند.
 
وي با تأكيد بر اينكه در كشورهاي اروپايي براي درمان سرطان پروتكلي حاكم است و بايد متخصصان مربوطه از جمله متخصص آنكولوژي و پاتولوژي در يك گروه درماني بر شيوه درمان سرطان هر بيمار به توافق برسند و اگر خردجمعي بر درمان يك بيمار حاكم نباشد، اصلاً بيمه هزينه‌اي نمي‌دهد. در حالي كه در ايران پزشك شخصاً براي درمان بيمار سرطاني تصميم مي‌گيرد كه به دليل فقدان خردجمعي ممكن است بهترين تصميم نباشد.
 
نيكوفر تأكيد مي‌كند: خيلي وقت‌ها درمان‌هاي سرطان قابل بازگشت نيست و بيماري كه جراحي شده يا شيمي درماني شود ديگر نمي‌تواند درمان پرتو درماني دريافت كند. وي تصريح مي‌كند: اگر براي تسكين درد بيماران مبتلا به سرطان از راديوتراپي استفاده كنيم، مؤثرتر از شيمي درماني و جراحي است زيرا باعث مي‌شود، كيفيت زندگي اين بيماران و طول عمر آنها افزايش يابد.

از نگاه دبير علمي يازدهمين كنگره بين‌المللي كلينيكال آنكولوژي برخي پزشكان راهكارهاي درماني ارزانتر را از بيمار پنهان مي‌كنند تا خودشان وي را جراحي كنند. در حالي كه هزينه و عوارض راديوتراپي در اغلب موارد به مراتب كمتر از جراحي و شيمي درماني است. البته اگر منافع پزشكان اجازه بدهد كه بيمار را در اين مسير درماني قرار بدهند.
 
وي اظهار داشت: متأسفانه در بحث تجهيزات راديوتراپي نسبت به كشورهاي غربي عقب‌تر هستيم.
 
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران ادامه داد: عوارض عمومي راديوتراپي نيز كمتر از شيمي درماني است.
 



۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن