تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در پاسخ به پرسش از معناى سنّت، بدعت، جماعت و تفرقه فرمودند: به خدا سوگند، سنّت، هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834431025




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از ترامپ مهم‌تر، طرفدارانش هستند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وطن امروز: این روزها آمریکا حال و روز عجیبی دارد. رخدادهایی که به سرعت اتفاق می‌افتد، شرایط را غیر قابل پیش‌بینی کرده ‌است. رسانه‌ها هم هر روز مباحث تازه‌تری را مطرح می‌کنند.  نظرسنجی‌هایی که از سوی رسانه‌های آمریکایی مطرح می‌شود از دید ناظران با خطای بسیاری همراه است. پدیده ترامپ انتخابات آمریکا را عجیب‌تر کرده است. کارشناسان معتقدند دونالد ترامپ فعلی به هیچ وجه، ترامپ یک‌سال پیش نیست. او اطلاعات زیادی درباره ساختار انتخاباتی آمریکا کسب کرده و این اطلاعات را بدون اعمال طبقه‌بندی‌های مرسوم به زبان می‌آورد؛ موضوعی که در جامعه آمریکا بی‌سابقه است. درباره تحولات پیش روی آمریکا و مواجهه رسانه‌های آمریکایی با انتخابات 2016 با دکتر نادر طالب‌زاده گفت‌وگو کردیم.


  شما اخیرا این موضوع را مطرح کردید که اتفاقات اخیر در آمریکا می‌تواند شروع عصری تازه برای ایالات متحده باشد؛ این موضوع را توضیح ‌دهید.
 
آمریکای  امروز را شاید نتوان به هیچ دوره پیشینی مشابهت داد. اینکه هیات حاکمه آمریکا از هر ترفندی استفاده کند تا یکی از کاندیداهای اصلی انتخابات را به انحای مختلف حذف کند، تقریبا کم‌سابقه است. اگرچه سیاست‌های کلی در ایالات متحده ثابت‌ است اما آن چیزی که ما امروز شاهد آن هستیم شروع یک عصر تازه در جامعه آمریکاست.
 
  مولفه‌های اصلی این دوره جدید چیست؟
 
خود ترامپ به تنهایی خیلی از این مولفه‌ها را نمایندگی می‌کند. در آمریکا بدنه خاموشی که کمتر مشارکت سیاسی داشته‌اند یا اصلا مشارکت سیاسی نداشته‌اند، امروز طرفدار ترامپ هستند. من یک نظرسنجی اخیرا دیدم که در آن درباره میزان جنب و جوش طرفداران 2 کاندیدا صحبت شده بود؛ منظور شوق به تبلیغ و شرکت  در انتخابات و جنب و جوش سیاسی و اجتماعی است. جالب است بدانید «کلینتون» خیلی پایین‌تر بود. حرارت ترامپی‌ها بالاست. شوقی که طرفداران ترامپ برای شرکت در انتخابات دارند بیشتر است. این مساله مهمی است. اینها کسانی هستند که خیلی‌های‌شان از کار بیکار شده‌اند. در رفاه اولیه و تعیین ضرورت‌های زندگی‌شان دچار مشکل‌ هستند و تقریبا از هر اتفاق خوشایندی در آمریکا ناامید شده‌اند. حس اینها امروز این است که ترامپ متعلق به سیستم نیست. اینکه این حس چقدر درست یا غلط است، مهم نیست، مهم این است: این بدنه اجتماعی امروز فعال شده‌اند.

  طبقه اصلی تعیین‌کنندگی و تصمیم‌سازی در آمریکا و در واقع یهودیان سرشناس نقطه مقابل این بدنه اجتماعی هستند.
 
بله! همینطور است.  وضعیت کسانی که امروز به عنوان طرفدار ترامپ وارد عرصه شده‌اند بشدت گریه‌آور است. آمریکایی‌هایی که نخستین اسرای یهود هستند. تمام یهودی‌های سرشناس نئوکان‌ها امروز دشمن ترامپ شده‌اند. ترامپ درست است که چیزی نمی‌داند اما انگار ابزاری است که برای نابودی آمریکا در این عصر بروز یافته و یک پدیده است. اخیرا ترامپ جمله عجیبی گفته است. او خطاب به آمریکایی‌ها گفته، بدانید فرصتی مثل من نخواهید داشت. به یک معنا منظورش این است که «دیگر مثل من گیرتان نمی‌آید».
 
  شما اخیرا در برنامه «عصر» تعبیر جالبی درباره ترامپ به کار بردید و او را با «کینگ‌کنگ» مشابهت دادید. درباره مبنای این شباهت صحبت می‌کنید؟
 
زبان ترامپ همه‌فهم است. طبقه متوسط و کارگر و.... وقتی به این مرحله از انتخابات رسیده یعنی اساسا توانسته با بدنه متوسط ارتباط بگیرد. او درباره انتخابات آمریکا خیلی صریح صحبت کرده است. یک جایی گفته یکی از دلایل مهم تقلب در انتخابات این است که کلینتون با این همه جرم تا این مرحله آمده است، در واقع هیات حاکمه آمریکا را به هم ریخته است. هیات حاکمه‌ای که می‌خواست او را مثل کینگ‌کنگ در فیلم پیتر جکسون دست بسته نگه دارد، نتوانسته این کار را بکند. همچنین روحیه تخریب‌گری او باعث می‌شود بیشتر شبیه کینگ‌کنگ شود. در آن فیلم صحنه‌ای می‌بینید که کینگ‌کنگ را در اپرای متمدن بسته‌اند. یک هیولای تخیلی مثل کینگ‌کنگ مثل ترامپ است که وسط شهر بسته بود. حالا از انحصار هیات حاکمه آمریکایی درمی‌آید و همه چیز را به هم می‌ریزد.
 
  موضوع ایران در انتخابات آمریکا را چطور می‌بینید؟
 
تبلیغات علیه ایران یک موضوع مهم برای آمریکا در این 38 سال بوده است. با تبلیغات، ایران را به تهدید هسته‌ای تبدیل کردند. در واقع ایران که تهدید هسته‌ای نبود و این موضوع واقعیت نداشت ولی با تبلیغات و هجمه سنگین این کار را صورت دادند. حالا این ترامپ است که حقیقت آمریکایی‌ها را برملا می‌کند. در این غائله از همه برنده‌تر جمهوری اسلامی است که نشسته و نگاه می‌کند.
 
جهان در آستانه یک تحول بزرگ است. در آمریکا اگر ترامپ انتخاب هم نشود، موج عظیم افشاگری‌هایی که کرده در آینده موجب تغییرات خواهد شد. فکر نمی‌کنم آمریکایی‌هایی که قبلا رای ندادند و حالا رای می‌دهند، در آمریکا منشأ تغییر باشند. من گفت‌وگوهای طرفداران ترامپ را از تلویزیون تماشا کردم. آدم‌های عجیبی‌اند. مهم‌تر از ترامپ طرفدارانش هستند. از پسر 16 ساله تا پیرمرد حرف‌هایی که می‌زنند شبیه حرف‌هایی است که آدم‌های بیدار دارند می‌زنند. در واقع آمریکایی‌ها غافلگیر شدند. ترامپ تا این مرحله هم قرار نبود پیش بیاید. اوباما select شد و در واقع کاشته شد تا رویای آمریکایی زنده بماند. چند کتاب در این باره نوشته شد اما ترامپ تا اینجا این فضا را به هم ریخته و آبروی آمریکایی‌ها را برده است. این چیزی است که برای ایران و همپیمانان منطقه‌ای‌اش مهم است.
 
  چرا؟
 
آمریکا کشوری است که بعد از 11 سپتامبر به منطقه ما حمله کرد و گروه‌هایی را به وجود آورد که قبلا این گروه‌ها نبودند و یک دشمنی ایجاد کردند که قبلا نبود. کشوری که آن حادثه را ایجاد کرده و امروز 73 درصد آمریکایی‌ها به ساختگی بودن 11 سپتامبر اذعان می‌کنند، حالا به اینجا رسیده است که یک ترامپ از کنترل خارج شده، وضع متفاوتی را ایجاد کرده است. هنوز هم آمریکایی‌ها اتفاقات منطقه را سانسور می‌کنند. مثلا درباره یمن می‌گویند جنگ داخلی است. درباره هجوم هواپیماهای عربستان هم صحبتی نمی‌کنند. حالا این کشور سانسورچی کارش به جایی رسیده که هرچه تلاش می‌کند- کلینتون هم تلاش می‌کند- نمی‌تواند جلوی ترامپ و افشاگری‌هایش را بگیرد. آن هم درباره کلینتون که پرونده ایمیل‌هایش، پرونده لیبی و پرونده داعش باز است. از این جهت مهم است که سانسور در آمریکا دیگر جواب نمی‌دهد. امروز با اینکه عمده رسانه‌های آمریکایی مخالف ترامپ هستند، مردم نظر دیگری دارند.
 






۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن