تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836930925




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بلای مرغ همسایه بر بازار کار ایران


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: برندگرایی و استفاده نکردن از کالاهای بومی و داخلی مشکلی است که در جامعه رواج پیدا کرده و واردات کالاهای خارجی در داخل کشور میخی بر پیکره تولید شده است که بیکاری گسترده جوانان را به همراه داشته است.


به گزارش تسنیم،چند سالی است که به ویژه فرهنگ استفاده از کالای خارجی در کشور شایع شده است و در بیشتر مواقع مشاهده می کنیم که مردم تولیدات خارجی را به تولیدات داخلی ترجیح می هند و همین موضوع باعث شده تا بازار در تسخیر تولیدات خارجی باشد. شواهد حاکی از این است که اکثر کالاهای موجود در بازار چینی است و با توجه به تقاضای مصرف کنندگان ما بازار کشور در حال حاضر در قبضه چینی هاست.


از میان متقاضیان کالاهای خارجی عده ای معتقدند که کیفیت پایین کالاهای داخلی سبب گرایش آنها به کالاهای خارجی و برند شده است. شاید بخشی از این حرف درست باشد اما حمایت مصرف کننده داخلی با استفاده از کالاهای داخلی می تواند گام به گام تولیدات داخلی را به سمت بهبود سوق دهد.


این روزها بیکاری مسئله اول کشور است که به عنوان بزرگترین و پیچیده ترین دغدغه و مشکل داخلی کشور تبدیل شده است و هر ایرانی  باید تلاش کند تا سنگی از پیش پای بیکاری جوانان بردارد.


مقام معظم رهبری در دیدار هزاران نفر از کارگران سراسر کشور،مصرف کالای داخلی را یکی از ملزومات و بایسته های جهاد اقتصادی دانسته و همگان را به مصرف کالاهای ایرانی ساخت داخل دعوت کردند.


در این میان شاید عده ای بیان کنند در صورتی که اجناس مرغوب خارجی است چرا به سراغ کالای داخلی برویم؟  پاسخ این است که در کنار ارزشمندی هویت ملی و تقویت روحیه خودکفایی، مهمترین اثر مصرف کالای داخلی رفع بیکاری است.


کار، یعنی فعالیت ثمربخش نیروی انسانی در یک فرآیند که حاصل آن ایجاد ارزش اقتصادی است. زمانی که تولیداتی ناشی از کار خریدار داشته باشد کشور توسعه می یابد، زمانی که کشور توسعه یابد بیکاری کاهش پیدا می کند. به همین نسبت هر چه سطح فن آوری بالاتر و پیش رفته تر باشد سهم نیروی انسانی در محصول بیشتر می شود و به همین دلیل است که در کشورهای صنعتی پیشرفته نرخ بیکاری بسیار پایین است، زیرا محصولات با محتوای کار نیروی انسانی به فروش می رسد و بازار کار گرم می شود و در نتیجه بیکاران جذب بازار می گردند و نه تنها باری بر دوش تولید نیستند بلکه خود به صورت عاملی برای گسترش و غنی سازی فرآیند تولید در می آیند که زمینه ساز نیاز به نیروی کار بیشتر و بیشتر خواهد بود.به همین ترتیب تنها راه ایجاد اشتغال و کاستن از تعداد بیکاران فراهم آوردن زمینه توسعه تولید در داخل کشور است.



بلای



اما در کشور ما ماجرا برعکس است و  متأسفانه این روزها به جای حمایت از تولید داخل به مصرف کننده ای تبدیل شده ایم که تعهد حمایت از اجناس خارجی را دارد. بدتر از رواج فرهنگی در استفاده از کالای خارجی، وجود نامبارک پدیده قاچاق و فعالیت شبکه های گسترده و مافیایی قاچاق کالاها و محصولات خارجی به کشور حتی از طریق مبادی رسمی و به صورت انبوه و کانتینری است که قائدتاً خیانت بزرگی را در بیکار ماندن جوانان این مرز و بوم مرتکب شده و می شوند.


اهمیت استفاده از کالاهای داخلی بارها از سوی مسئولان ارشد کشور گوشزد شده است و حتی مقام معظم رهبری ،در آستانه‌ی روز کارگر در دیدار هزاران نفر از کارگران با انتقاد از «واردات میلیاردی برخی لوازم غیر ضروری»، به مشکل جدی قاچاق کالاها و اجناس به داخل اشاره و خاطرنشان کردند: به مسئولان دولت‌های مختلف، مکرر این مسئله را گوشزد کرده‌ام، و آنها نیز می‌گویند اگر تعرفه‌ی سنگین بگذاریم، قاچاق آن کالا بالا می‌رود، اما این دلیل، پذیرفتنی نیست.


ایشان قاچاق را بلایی بزرگ و سمّ تولید داخلی برشمردند و با انتقاد شدید از عدم برخورد جدی با این مسئله تأکید کردند: باید قوی‌ترین اشخاص را مأمور این کار کرد و دولت، ضمن تقویت دستگاه‌های ذی‌ربط، با قدرت با قاچاق سازمان‌یافته مقابله و برخورد کند.


بار دیگر نیز ایشان در خرداد ماه سال جاری در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دهم  حل موضوع رکود و اشتغال از طریق رونق تولید داخلی را از اولویت های اصلی و بسیار مهم در بخش اقتصاد برشمردند و خاطرنشان کردند: خجلت و شرمندگی نظام از بیکاری یک جوان، از خجلت و شرمندگی جوان بیکار در خانواده خود، بیشتر است، بنابراین باید برای حل این مشکل، اقدامات جدی انجام شود.


بر اساس نظر تمامی کارشناسان، چین در حال قبضه کردن بازار کشورهای مختلف اعم از اروپایی، آمریکایی و آسیایی است و با توجه به نیروی کار ارزان، تولید انبوه کالا و استفاده از تکنولوژی، تبدیل به مرکز تولید کالا در دنیا شده و اکثریت کشورها میزبان این کالاها شده اند و قادر به رقابت با آن‌ها نیستند.در این میان ایران نیز جدا از این مقوله نیست و همانند سایر کشورها مقصد کالاهای صادراتی از چین شده است.


نگاهی به آمارهای گمرگ حکایت از این دارد که از موی سر تا سنگ پا از کشور چین به ایران وارد شده است. سنگ مرمر، گوانت،سنگ کف و دیوار،آیینه ماشین قاب شده، سیم خاردار، میخ، میخ سرپهن پونز، سوزن دو زندگی، رفوگری، ظرفشویی و روشویی،تیغه برای کارد و چاقو،دسته کارد و چاقو،مداد تراش و تیغه آن،لوله از فلز معمولی، قفسه بایگانی،گیره نامه، گوشه گیرنامه،چوب ماهیگیری، قلاب ماهیگیری،استخوان، کاسه لاک پشت انواع شاخ، دگمه قابلمه، دگمه فشاری، زیپ یا دندانه از فلزات معمولی، مهرهای تاریخ زنی، جارو، چراغ رومیزی و کنار تخت، کارد سرمیز با تیغه ثابت،بیل، بیلچه، موی انسان،روتختی،لوله و شلینگ از کائوچو و کلا نیزه سخت نشده بدون لوازم و ملحقات،واکس کفش،سنگ پا،خاک رس نسوز،کچاپ گوچه فرنگی و سایر سس های گوجه فرنگی،هلو شلیل، شفتالو،مرکبات، بادام زمینی، انواع میوه و پوست میوه تنها بخشی از لیست کالاهای وارداتی چین به ایران است.



بلای



* همه با هم ایرانی بخریم


اکنون در راستای استفاده گسترده مردم از کالای خارجی و بروز معضل بیکاری چند  هفته ای است که در میادین اصلی شهر و نقاط پر تردد بیلبوردهای بزرگ تبلیغاتی کالای ایرانی نصب شده از سوی شهرداری، به چشم می خورد به طوریکه به هرکجا می نگرید آن را می بینید.




بلای



اما به راستی تاکید بر مصرف کالای ایرانی ، فقط توصیه ای برای مصرف کنندگان است؟


به اعتقاد کارشناسان کارآفرینی و بازار کار، این توصیه صرفاً برای مصرف کنندگان نیست بلکه تولید کننده هم باید با ارائه کیفیت برتر و قیمت پایین تر ، اجاره ندهد که مشتریان به کالای خارجی تمایل پیدا کنند . تولید کننده باید مصرف کننده را محترم بشمارد و کالای مرغوب به اوبدهد و مصرف کننده هم باید تا جنس ایرانی هست ، جنس خارجی نخرد .
به عبارت دیگر  مردم مطابق فرمایش های مقام معظم رهبری باید مطالبه  کیفیت داشته باشند یعنی هنگام خرید انتقاد کنند و به تولید کنندگان داخلی برای بهبود کیفیت فشار بیاورند ولی دست از کالای ایرانی برندارند و از سوی دیگر همه دستگاههای اجرایی و تصمیم گیر باید از تولید داخلی و تولید کننده ایرانی حمایت جدی نمایند.


*مردم باید مطالبه کیفیت نیز داشته باشند


شاهد کلام برای افزایش کیفیت کالای خارجی فرمایشات مقام معظم رهبری است. ایشان در روز کارگرسال جاری فرمودند: یکی از نقش های مردم در حمایت از کالای داخلی که مکمل خرید کالای داخلی است، مطالبه کیفیت از تولید کنندگان داخلی است. ما در تاریخ اقتصادی ایران پدیده خودروسازی را داریم و نتیجه حمایت‌های بدون مطالبه را مشاهده کردیم. در نتیجه مردم همان میزان که وظیفه دارند کالای ایرانی تهیه کنند، همان میزان هم وظیفه دارند تا از تولید کننده ایرانی حداکثر کیفیت را مطالبه کنند تا شاهد رشد و افزایش کیفیت تولید ایرانی باشیم.باید بر سلامت و کیفیت کالاهای صادراتی نظارت شود چرا که صادر شدن اجناس و کالاهای ناسالم و بی‌کیفیت، موجب بدنام شدن ایران و ضربه به صادرات کشور خواهد شد.


به گزارش تسنیم، فرهنگ شهروندان باید به‌گونه‌ای تغییر کند که هر شهروند بداند مصرف کالای خارجی به معنای بیکاری جوان ایرانی است .به امید روزی که مصرف کالای خارجی به جای نشانه ای از شخصیت به عنوان عمل ناشایست در جهت  عدم کمک به کشور شناخته شود.




۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن