تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که از چیزی طرفداری مصرّانه و نابجا کند یا اینکه از جانب دیگران به نفع او طرفداری ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817149068




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سوء استفاده از قاعده مهم گمرکی در مناطق آزاد | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: در مناطق آزاد تجاری با توجه به امکان انتقال کالا به شخص دیگر از طریق معامله قبض انبار، زمینه سوء استفاده از یک قاعده مهم گمرکی به نام ۲-الف فراهم شده است.

به گزارش تراز ، در بحث قاچاق کالا یک موضوعی که کمتر به آن پرداخته شده است سوء استفاده از  یکی از قواعد عمومی تفسیر سیستم هماهنگ  شده به نام قاعده 2-الف به خصوص در فضای مناطق ویژه و آزاد تجاری است که امکان تغییر مالکیت از طریق واگذاری قبض انبار(ظهر نویسی قبض انبار) وجود دارد.

 طبق قاعده مذکور هر اشاره ای به یک شی در شماره ای معین، شامل این شی می شود ولو به حالت کامل یا تمام نشده باشد، به شرط اینکه به همان صورت مشخصات اساسی شی کامل یا تمام شده را داشته باشد.همچنین  این قاعده به شی کامل یا تمام شده یا اشیایی که طبق سایر قواعد باید کامل یا تمام شده تلقی شوند، وقتی به صورت پیاده شده یا سوار نشده اظهار میشوند، باز میگردد.

به زبان ساده می توان گفت اگر صاحب کالا، کالایی مانند کولر را طی دو اظهار نامه به گمرک اظهار کند که در یک اظهار نامه پنل داخلی با ماخذ حق ورودی 20درصد و در اظهار نامه دیگر موتور بیرونی با ماخذ حقوق ورودی 20درصد باشد. طبق قاعده 2 الف در هر دو اظهار نامه باید جهت دریافت حقوق دولت تعرفه کالای کامل، یعنی کولر با ماخذ حقوق ورودی 40 درصد ملاک عمل قرار گیرد.

تغییر ماخذ و تعرفه و ارزش کالا

با توجه به توضیحات فوق سوال این است که چگونه این قاعده می تواند مورد سوء استفاده قرار گیرد، لازم به ذکر است شکل سوء استفاده در اینجا متفاوت است. شاید ساده ترین شکل آن اظهار بخشی از کالا در یک گمرک مثلا گمرکی در شمال کشور و اظهار بخشی دیگر در گمرکی در جنوب کشور توسط یک صاحب کالا باشد. این موضوع امروز تا حدی کنترل شده است اما شکل پیچیده آن سوء استفاده از قاعده 2الف در فضای مناطق ویژه و آزاد اقتصادی است. همانگونه که توضیح داده شد در فضای منطقه آزاد امکان تغییر مالکیت وجود دارد. بنابراین اگر در مثال بالا یک شرکت حمل و نقل بین المللی تمام کالای فوق الذکر را به منطقه آزاد ترانزیت خارجی نماید و بخشی از کالا (مثل پنل داخلی) را با ظهر نویسی قبض انبار به شرکت دیگری واگذار کند و اصطلاحا تغییر مالکیت دهد و سایر قسمتهای کالا (مثل موتور بیرونی و لوله رابط ) را نیز باز از طریق واگذاری  قبض انبار به شرکت دیگری بسپارد یا خود اقدام به واردات قطعی آن نماید عملا کالایی کامل تحت نام دیگر و با حقوق ورودی با ماخذ کمتر اظهار و ترخیص میشود.

همانگونه که می دانیم بزرگترین زیان قاچاق کالا از بین بردن قدرت رقابت شرکتهای تولیدی داخلی و در نتیجه عوارضی چون بیکاری، فلج شدن اقتصاد داخلی و مواردی از این دسنت است و با علم بر این موضوع که در کشور ما تعرفه ابزار برای حمایت از تولیدات داخلی است با روند توضیح داده شده این ابزار کارکرد خود را از دست می دهد.


منبع: تسنیم

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 15 آبان 1395 - 11:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن