تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهشت را درى است كه ريّان ناميده مى شود از آن در، جز روزه داران وارد نشوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868574588




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد حقانی از رشد قارچ گونه "مگامال‌ها"


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
انتقاد حقانی از رشد قارچ گونه "مگامال‌ها"
انتقاد حقانی از رشد قارچ گونه "مگامال‌ها" رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران از بدل شدن تهران به «شهر مگامال‌ها» انتقاد کرد.


به گزارش فرهنگ نیوز،محمد حقانی ، با بیان اینکه ساخت مگامال‌ها در مناطق 1، 3، 5 و 6 تهران رشد قارچ گونه‌ای داشته است، گفت: امروز کمبود پارکینگ در مجتمع‌های بزرگ تجاری، بزرگ‌ترین مشکل این مجتمع‌ها محسوب می‌شود و وضعیت ترافیکی معابر پیرامونی مگامال‌ها، کاملاً متأثر از انبوه سفرهای اضافی ناشی از فعالیت این مراکز به ویژه در ساعات عصرگاهی و شبانگاهی است که شهروندان محل هایی که مگامال ها در آن ساخته شده اند را با معضلات زیادی  رو به رو کرده است.

مگامال‌ها، کوچه‌ها و خیابان‌های اطراف خود را به پارکینگ تبدیل کرده‌اند

وی با اشاره به این که مگامال‌ها، عموماً فاقد پارکینگ عمومی هستند و در نتیجه، حاشیه خیابان‌های اطراف مگامال‌ها و کوچه پس کوچه‌های محدوده این مراکز به پارکینگ‌های حاشیه‌ای تبدیل شده‌اند، تصریح کرد: مگامال‌ها، خیابان‌های اطراف خود را عموماً به پارکینگ بدل کرده‌اند و برهمین اساس ترافیک معابر منتهی به این مراکز به ویژه در هنگام غروب آفتاب به بعد غیر قابل تحمل شده است.

حقانی با بیان این که متأسفانه دسترسی به مگامال‌ها با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی در پایین‌ترین میزان ممکن قرار دارد و اغلب مراجعه کنندگان به این مراکز از وسیله نقلیه شخصی استفاده می‌کنند، اظهار کرد: مگامال‌ها، عموماً فاقد پارکینگ هستند و فضای پارک خودرو در اطراف این مراکز در نظر گرفته نشده و به همین دلیل خودروها مجبور هستند در اطراف این مراکز توقف کنند و بیراه نیست که بگوییم این مسئله موجب شده تا بیشترین برگه‌های جریمه "توقف در محل‌های غیر مجاز "در محدوده مگامال‌ها صادر می‌شود.

مگامال‌ها، مراودات اقتصادی و مناسبات اجتماعی و فرهنگی را تحت تأثیر قرار داده اند

وی با اشاره به این که توسعه مراکز بزرگ خرید در شرایطی که کوچک‌ترین زیرساخت برای آنها در نظر گرفته نمی‌شود، تضییع حقوق اجتماعی است، افزود: واقعیت این است که این مراکز، فرآیند شهرنشینی را متحول کرده و علاوه بر مراودات اقتصادی، مناسبات اجتماعی و فرهنگی را نیز تحت تأثیر قرار داده و با عملکردی که بسیار فراتر از کارکردهای اقتصادی است، حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی را نیز تحت تاثیر قرار داده‌اند.

حقانی در پایان با تأکید بر بازدید اخیر خود از شهرک اکباتان و دیدار با اهالی آن، به مسائل و مشکلاتی که احداث و توسعه پروژه مگامال برای ساکنان این شهرک ایجاد کرده، اشاره کرد و گفت: مگامال‌ها، حیات مدنی مناطقی که در آنجا ایجاد می شوند را تحت تأثیر قرار داده و زندگی اجتماعی و فرهنگی را در آن مناطق متحول می‌کنند و از این رو، می‌توانیم بگوییم «مگامال»ها، حقوق شهروندی را «لگدمال» می‌کنند.
 

منبع: ایسنا


95/8/9 - 07:38 - 2016-10-30 07:38:02





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن