تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826680451




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

5 چالش بزرگ اقتصاد جهانی در 2017


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: آفتاب‌‌نیوز به نقل از نشریه «نشنال اینترست» نوشت: رهبران جهان دوره سختی را برای بهبود وضعیت اقتصادی جهانی در سال آینده پیش‌رو خواهند داشت.
 
این نشریه در این باره پنج چالش مهم را برمی‌شمارد:

۱-رییس‌جمهوری حامی سیاست اقتصادی حمایتی

صندوق بین‌المللی پول نسبت به افزایش تبعات پوپولیسم و حمایت بیش از اندازه از تولیدات داخلی همراه با رکود اقتصادی مداوم هشدار داده است. در آخرین گزارش چشم‌انداز اقتصاد جهانی، اقتصاددانان صندوق بین‌الملیل پول هشدار داده‌اند که این سیاست می‌تواند باعث تعمیق و طولانی‌شدن مدت رکود فعلی در اقتصاد جهانی شوند. به نظر می‌رسد که هردو نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در امریکا خواستار‌ عقب‌نشینی در حمایت سنتی آن کشور از تجارت آزاد هستند و هیلاری کلینتون نامزد دموکرات‌ها اشاره کرده که از طرح مشارکت ترانس پاسیفیک حمایت نمی‌کند. در مقابل دونالد ترامپ تا جایی پیش رفته که به خروح از پیمان تجارت آزاد امریکای شمالی تهدید کرده است.

کریستین لاگارد رییس صندوق بین‌المللی پول نیز هشدار داده سیاست‌هایی که تجارت خارجی را محدودکننده سبب کاهش میزان رشد اقتصادی و فراهم‌شدن چشم‌انداز فرصت‌های اقتصادی می‌شوند و چشم‌انداز جهانی را تضعیف می‌کنند.

۲-برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) و بی‌ثباتی اقتصادی اروپا

در انتخابات فرانسه، آلمان و هلند در سال ۲۰۱۷ میلادی نامزدهای راست افراطی به احتمال زیاد با اقبال بیشتری در مقایسه با گذشته مواجه خواهند شد. آنان سیاست‌های‌شان مخالف سیاست‌های اتحادیه اروپا و منطقه پولی یورو می‌باشد. علاوه بر آن خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا نیز در این سال به تدریج روی خواهد داد. در حالی که نفوذ بریتانیا بر اقتصاد جهانی در دهه‌های اخیر کاهش یافته است. با این حال تاثیر همه‌پرسی و رای مثبت اخیر رای‌دهندگان بریتانیایی به خروج آن کشور از اتحادیه اروپا بر بازارهای ارز و بورس جهان تاثیر گذاشت.

۳-سیاست‌های محدود‌کننده پولی

اکنون شاهد آن هستیم که بانک‌های مرکزی کشورهای مختلف از سیاست‌های محدود‌کننده استفاده می‌کنند. این موضوع باعث افزایش ارائه اوراق قرضه دولتی و در کوتاه‌مدت باعث حفظ نقدینگی می‌شود. با این حال، در بلند‌مدت تبعات ط اقتصادی هم خواهد داشت.

۴-وزن سیاست‌های مالی سخت‌گیرانه‌تر

صندوق بین‌المللی پول در ماه اکتبر گذشته گزارش داد که پیش‌بینی می‌شود سیاست‌های مالی کشورهای توسعه‌یافته در سال ۲۰۱۷ میلادی سخت‌گیرانه‌تر و تشدید شود. این در حالی است که آن صندوق خواستار افزایش هزینه دولت‌ها برای تقویت رشد اقتصادی شده است. بررسی اخیر در میان مدیران پولی که توسط بانک مرکزی امریکا انجام شده، نشان می‌دهد که ۴۸ درصد از آنان باور دارند که سیاست‌های مالی جهانی بسیار تنگ و سخت‌گیرانه باقی مانده‌اند و تحلیلگران اقتصادی درباره ناکارآمدی این سیاست‌های پولی نگران هستند.

۵-سهم غیرعادلانه بهره‌مندی اقتصادی

قیمت کالاها در اقتصادهای در حال ظهور تا حدی متعادل‌تر شده است. به‌خصوص این موضوع را می‌توان درباره هند به عنوان اقتصادی نوظهور در آسیا دید اما صندوق بین‌المللی پول نگران کشورهای جنوب صحرای آفریقا، امریکای‌جنوبی و مناطقی از خاورمیانه است؛ به‌خصوص اگر اعضای اوپک نتوانند بر سر کاهش تولید نفت با یکدیگر به توافق برسند این وضعیت بدتر خواهد شد.



۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن