تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هرگاه صبح مى‏شد پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله دست نوازش بر سر فرزندان و نوه هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816817851




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توجه به ايران درمناظره‌هاس آمريكا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: فريدون مجلسي؛ تحلیلگر روابط بين‌الملل در روزنامه ارمان نوشت: مطرح شدن نام ايران در مناظره انتخابات رياست‌جمهوري درآمريكا علل و عوامل مختلفي دارد كه مهم‌ترين آن تبليغات ايران هراسانه‌اي است كه در داخل آمريكا صورت مي‌گيرد. براي گروه‌هاي بزرگي درآمريكا، ايران يك كشور ضدآمريكايي است.
 
در نتيجه كانديدا‌هاي رياست‌جمهوري در آمريكا مي‌كوشند با محور قرار دادن ايران آراي آمريكايي‌ها را به خود جلب كنند. در ايران نيز مرتبا آمريكا ستيزي صورت مي‌گيرد. البته آمريكايي‌ها تبليغات برضد حاكمان تلاويو را بر ضد خود تلقي مي‌كنند. موضع‌گيري‌هاي طرفين نسبت به هم موجب شده دوكشور به ديد خوبي به هم ننگرند. اين درحالي است كه چنين خطري به صورت بالقوه نمي‌تواند وجود داشته باشد.
 
هر چند آثار روحي و رواني نگرش خصمانه در عمل بين اين دوكشور وجود دارد. البته دولت اوباما تلاش‌هاي زيادي كرد تا در اين زمينه تابوشكني كند. اوباما توانست با مذاكرات ۱+۵ اقداماتي انجام دهد. اما استقبال بد نيروهاي تندروها درآمريكا ادامه اين نگرش را ناكام گذاشت. تندروها بعد از مذاكرات هسته‌اي ايران و آمريكا درمنطقه خاورميانه با هم متحد شدند. تا جايي كه رياض و تلاويو عليه ايران باهم به وجوه مشتركي رسيدند.
 
شكستن يخ روابط ايران وآمريكا به جايي رسيد كه پوتين اعلام كرد كه نوبت به جايگزيني دشمني روسيه با آمريكا به جاي دشمني ايران وآمريكا رسيده است! نكته جالب مناظره سوم بين ترامپ وكلينتون اشاره ترامپ به آزاد‌سازي موصل و افزايش قدرت نفوذ ايران درمنطقه بود. هرچند اشاره وي به موصل به خاطر نفع آمريكا نبود كه در موصل تلاش مي‌كند تا بساط داعش را برچيند. بلكه اشاره ترامپ به اين موضوع است كه حاصل اقدامات آمريكا عليه داعش درسوريه در نهايت به نفع ايران خواهد بود.
 
اين سخن ترامپ تنها سخن صحيح وي درطول رقابت باكلينتون است. زيرا دخالت آمريكا درافغانستان و ازميان برداشتن اوباش طالبان درنهايت به نفع ايران بود. هرچند دولت ايران در ائتلاف عليه طالبان تا حدودي همراهي كرد، زيرا تمايل داشت دولت طالبان در افغانستان شكست بخورد. همچنين اقدام آمريكا در عراق در از ميان برداشتن صدام كه آخرين شعار وي درهنگام به‌دار آويخته شدن علیه ايران بود نيز به نفع ايران تمام شد. البته نه اينكه آمريكا به خاطر ايران به عراق و افغانستان حمله كرده باشد بلكه اين دو كشورخود به خود تحت تاثير قوي‌ترين نيروهاي فرهنگي منطقه‌اي هستند و ايران بزرگ‌ترين قدرت فرهنگي منطقه‌اي است.
 
ترامپ متاثر از تبليغات ايران هراسانه در آمريكاست كه درباره آزاد‌سازي موصل هشدار مي‌دهد. زيرا چه آنها بخواهند چه نخواهد به خاطر موقعيت ايران، تاثیر ايران در عراق قابل جلو‌گيري نيست. ترامپ البته درباره نسبت دادن داعش به هیلاری كلينتون اعلام كرده است كه كلينتون، داعش را به وجود آورده اين درحالي است خود كلينتون رسما در اوايل شروع مبارزات انتخاباتي خود اعلام كرده كه آمريكا درباره به وجود آوردن القاعده اشتباه كرد. وي اعلام كرد كه آمريكا زماني القاعده را به وجود آورد كه افغانستان در تسخير شوروي بود و براي برون راندن شوروي از افغانستان بسيج نيروها را با عنوان القاعده به وجود آورديم كه اتفاقا ماموريت خود را به خوبي انجام دادند.
 
اما بعد از پيروزي القاعده، آن را رها كردند. نويسنده بر اين اعتقاد است كه بعد از بيرون رفتن القاعده اين عربستان بود كه القاعده را عليه آمريكا تحریک كرد و اين گروه را مورد حمايت مالي قرار داد و بعدها اين القاعده بود كه تبديل به داعش شد. هیلاری كلينتون در به وجود آوردن القاعده اعتراف كرده است اما حمله داعش به موصل با حمايت تركيه و عربستان صورت گرفت و به كلينتون ارتباطي ندارد و اين مورد تنها شگرد تبليغاتي ترامپ است تا راي بيشتري براي خود جذب كند.




۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن