تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن چون خشمگين شود، خشمش او را از حق بيرون نبرد و چون خشنود شود، خشنوديش او را به ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835341244




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناوگانی که چینی‌ها به آن حسادت می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت دیپلماسی ایرانی به نقل از نشنال اینترست نوشت: بهترین نیروی دریایی در آسیا در مجموع 114 کشتی جنگی و 45هزار و 800 پرسنل داوطلب دارد. ناوگان بزرگی از کشتی های تندرو و ناوشکن های قدرتمند به همراه زیردریایی های دیزلی - برقی کاملا مدرن و کشتی هایی با توانایی حمل تانک و دیگر نیروهای زمینی، که به بهترین شکل نیروی دریایی ژاپن را تکمیل کرده اند.
 
در زمینه شکار زیردریایی ها، رادارگریزی و خنثی کردن موشک های بالستیک دشمن نیز ژاپن بسیار قدرتمند است. با وجود تمام قدرت هایی که نام برده شد، این نیرو در حیقیت نیروی دریایی نیست، بلکه گروهی مسلح از کارمندان دولت هستند.
 

از لحاظ فنی، نیرویی که در ژاپن به عنوان نیروی دریایی فعالیت می کند، به صورت «یک نیروی دفاع از خود (MSDF)» طراحی شده است تا برمحدودیت های موجود در قانون اساسی این کشور درباره نیروهای مسلح، فائق آید. با مقایسه کشتی به کشتی، نیروی موجود در ژاپن هر اسمی که داشته باشد بهترین نیروی دریایی در آسیا است. نیرویی که حسادت چینی ها را برانگیخته است.
 

جزء اصلی ناوگان MSDF، 46 ناوشکن و تعداد بسیار بیشتری ناوچه است که خیلی از آنها با ترکیبی از تکنولوژی انگلیسی و فرانسوی پر شده اند و آماده رفتن به میدان هستند. این ناوگان به شکل اسکورتی سازمان یافته است. این نیروی دریایی خاص به طور ویژه برای دفاع از کشور در برابر تهاجم طراحی شده تا از خاک ژاپن و تمامیت عرضی این کشور دفاع کرده و خطوط دریایی را برای این کشور بازنگه دارد.
 

قدرتمند ترین ناوهای رزمنده روی سطح آب ژاپن «کنگو» نام دارد، ناوشکنی که قابلیت حمل موشک های هدایت شونده را دارد. چهار کشتی ـ کنگو، کریشما، میوکو و چوکای ـ همه از روی رزمناوهای نیروی دریایی امپراتوری ژاپن نام گرفته اند. این نام ها همگی خاطرات جنگ جهانی دوم را زنده می کنند.
 

ناوشکن های کنگو در اصل براساس ناوشکن آمریکایی کلاس یک برک آرلیگ، طراحی و ساخته شده اند. مشابه با ناوشکن برک، در قلب این کشتی یک سپر دفاع ضد موشکی وجود دارد. قادر به ردیابی موشک ها و فراهم کردن دفاع هوایی است. همچنین یک سیستم دفاع ضد موشک های بالستیک، در این کشتی ها وجود دارد و تنها با دو کنگو می توان از کل کشور ژاپن دفاع کرد.
 

کنگوها موشک های SM-2MR را برای دفاع ضد موشکی و SM-3 بلوک IB را برای رهگیری موشک های بالستیک حمل می کنند و به زودی به موشک های نسل جدیدتر مجهز خواهند شد. این ناوشکن همچنین یک توپ اصلی پنج اینچی، هشت موشک ضد کشتی هارپون، شش لوله اژدر ضد زیردریایی را حمل می کند.
 

یکی دیگر از کشتی های توانمند ژاپنی، جی اس ایزومو است با توانایی حمل 27هزار تن بار و بیش از 800 فوت طول. ایزومو توانایی پرواز هواپیماها را فراهم می کند و تبدیل به آشیانه ای برای پرواز هواپیماها برای دفاع از جزیره ژاپن شده است. در حالی که نام ایزومو یادآور یک ناو هواپیمابر سنتی است، ژاپن اصرار دارد که این کشتی تنها یک ناوشکن برای هلیکوپترها است و نمی تواند جت های جنگنده بال ثابت را حمل کند اما برای چهارده هلی کوپتر جا دارد.
 
این هلیکوپترها می توانند برای ماموریت های متفاوتی استفاده شوند، از جنگ با زیردریایی ها تا مین روبی. این مساله ایزومو را به یک پلتفرم انعطاف پذیر برای انجام دادن وظایف مختلف تبدیل کرده است. کشتی دیگری از این کلاس به نام کاگا هم اکنون در حال ساخته شدن است.
 

نیروی زیردریایی ژاپن بخش عمده دیگری از MSDF است. ژاپن در حال گسترش نیروی زیردریایی خود با بیش از 22 فروند زیردریایی است که عددی بسیار فراتر از نیروی زیردریایی درحال رشد چین است. این نیرو از دو کلاس زیردریایی تشکیل شده است. زیردریایی های قدیمی تر اویاشیو و مدل جدیدتر و هجومی تر به نام سوریو.
 
با 41هزارتن ظرفیت، سوریو بزرگترین زیردریایی ژاپن از دوران جنگ جهانی دوم است. این زیردریایی قادر به حضور در سکوت کامل، در زیرآب تا دوهفته است. تا 13 گره دریایی در سطح آب و بیش از 20 گره دریایی در زیر آب می تواند سرعت بگیرد. شش اژدر 533 میلی متری این زیردریایی را مجهز کرده و مخلوطی از 20 نوع موشک هارپون آمریکایی در این زیردریایی به کار رفته است. این زیردریایی همچنین قادر است راه دشمن را با کاشت مین های دریایی سد کند.
 

در نهایت سه اوسومی تندرو، کلاس کشتی های ژاپن را تکمیل می کنند. این کشتی در واقع یک ناو هواپیمابر کوچک با عرشه 130 متری حساب می شود. این کشتی فاقد آسانسور هواپیما است و طوری طراحی شده تا هواپیماها روی آن نشسته و بلند شوند. این کشتی برای جا به جا کردن ادوات ارتشی در بین جزایر ژاپن کاربرد فراوانی دارد و با سرعت بالای خود می تواند از نقطه ای به نقطه دیگر جابجا شود و در هنگام تهاجم دشمن، نیروهای لازم را جابجا کند. اوسومی می تواند 1400 تن بار را حمل کند.
 
14 تانک نوع 10 یا 9 را در خود جا می دهد و بیش از هزار سرباز می توانند با این کشتی حمل شوند. طراحی این کشتی نیز از آمریکایی ها الهام گرفته شده است، بسیار مجهز بوده و امکانات کافی را برای سربازان فراهم می کند. این کشتی امکان دفاع داینامیک فراوانی را به نیروهای ژاپنی می دهد.
 

دلیل نهایی دیگری که نشان می دهد چرا نیروی دریایی ژاپن بهترین در آسیا است به 11مارچ 2011 باز می گردد زمانی که زلزله عظیم 9 ریشتری، سواحل شمال ژاپن را درنوردید. دریابان هیرومی تاکاشیما، فرمانده نیروی دریایی منطقه یوکوسوکا، بلافاصله دستور داد که تمام کشتی های موجود برای کمک عازم مناطق زلزله زده شمال کشور شوند.
 
اولین کشتی 45 دقیقه پس از زلزله به منطقه رسید. یکی دیگر از 17 کشتی ای که با کمک های امدادی پرشده بودند در کمتر از 18ساعت پس از زلزله به منظقه سید. این توانایی ناوگان ژاپن را می رساند و آزمونی واقعی برای حرفه ای بودن و بهره وری این ناوگان بود، در حالی که برای زلزله هیچ گونه آمادگی قبلی وجود ندارد اما در یک عملیات نظامی خیلی چیزها از قبل مشخص است.




۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن