تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در راه خدا از ملامت و نكوهش ملامتگران نترس.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868552125




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کلاهبرداری با عنوان نماینده سازمان ملل


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ از شهروندان خواست زنی افغان را که با معرفی خود به عنوان نماینده سازمان ملل اقدام به کلاهبرداری از کارگران افغانی در ایران کرده بود، شناسایی کنند.

در خرداد ماه سال ۱۳۹۵ تعدادی از اتباع کشور افغانستان با مراجعه به کلانتری ۱۷۵ باقرشهر و طرح شکایت های مشابه عنوان داشتند که خانم جوانی از اتباع کشور افغانستان با طرح وعده دروغین تشکیل پرونده در دفتر سازمان ملل برای مهاجران افغان برای انتقال قانونی آنها به سایر کشورها اقدام به کلاهبرداری و اخذ مبالغ میلیونی از آنها کرده  است.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع کلاهبرداری و به دستور رئیس شعبه ۱۰۱ دادگاه عمومی و انقلاب کهریزک، پرونده برای رسیدگی در اختیار پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت  و با مراجعه مالباختگان به پایگاه نهم پلیس آگاهی، آنها در اظهاراتی مشابه اعلام کردند که خانم جوانی از اتباع کشور افغانستان به نام آرزو. م  مدعی شده که قادر است با تشکیل پرونده‌ای در دفتر سازمان ملل نسبت به انتقال قانونی آنها به سایر کشورها به ویژه کشورهای اروپایی اقدام کند و با این وعده مبالغی میلیونی از آنها دریافت کرده است.
 

کلاهبرداری با عنوان نماینده سازمان ملل
 



یکی ازمالباختگان در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: آرزو به بهانه اینکه برای شروع بررسی هر پرونده باید مبلغ دو میلیون تومان به عنوان پیش پرداخت از سوی متقاضی مهاجرت پرداخت شود، این مبلغ را از من گرفت  و در ادامه و به درخواست او در چندین نوبت دیگر نیز مجموعا ۱۲ میلیون تومان دیگر به او پرداخت کردم اما پس از چند روز زمانیکه برای پیگیری روند قانونی مهاجرت خود به دفتر سازمان ملل رفتم، متوجه شدم که اصولا چنین روندی برای مهاجرت قانونی اتباع افاغنه به سایر کشورها وجود ندارد.

در ادامه تحقیقات و با بررسی تراکنش‌های مالی پول‌های واریز شده توسط مالباختگان، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که پول‌های واریزی تماما به حساب خانمی افغان به نام رقیه. م واریز شده است که با شناسایی این خانم در منطقه باقرشهر و انجام تحقیقات از وی مشخص شد که وی یکی از بستگان آرزو  است که او نیز با وعده دروغین استخدام در دفتر سازمان ملل، فریب وی را خورده است.

رقیه  پس از حضور در پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: آرزو  به من وعده  استخدام در دفتر سازمان ملل را داد و به این بهانه گفت که برای استخدام لازم است تا ابتدا دوره‌ای را برای کارورزی  بگذرانم. مدتی بعد به همراه او و برای تشکیل پرونده به خانه‌های مهاجرین افغان می‌رفتیم و او من را به عنوان همکار خود در دفتر سازمان ملل معرفی می‌کرد. او پول‌های دریافتی از مردم را به حساب عابربانک من واریز می‌کرد و در حال حاضر نیز متواری شده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی پلیس آگاهی پایتخت، سرهنگ کارآگاه حسین زارع، رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: در ادامه رسیدگی به پرونده و به منظور شناسایی مخفیگاه و دستگیری متهم، دستور انتشار بدون پوشش متهم پرونده از سوی مقام  قضایی صادر شده است.

وی از کلیه شهروندانی که موفق به شناسایی تصویر متهم شده و اطلاعاتی در خصوص مخفیگاه یا محل‌های تردد این شخص دارند خواست تا هرگونه اطلاعات خود در این خصوص را از طریق شماره تماس ۷۳۹۴۸۲۷۷ در اختیار کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دهند.

رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین از سایر شکات و مالباختگان احتمالی که موفق به شناسایی تصویر متهم شده و تاکنون اقدامی برای طرح شکایت از متهم پرونده نکرده‌اند نیز دعوت کرد تا برای طرح و پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در شهرری – خیابان آستانه مراجعه کنند.




۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن