تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836754312




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزن‌كشي سياسي در لوزان


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: وزن‌كشي سياسي در لوزان
روزنامه آفرینش نوشت:

بارديگر متحدان و مخالفان سوريه گردهم جمع شده‌اند تا بتوانند آنچه را كه در ژنو به دست نيامد را در لوزان پايه ريزي كنند. اما به نظر نمي رسد در بطن اهداف و خواسته‌هاي شركت كنندگان ملاك و معياري براي وحدت رويه و اجماع كلي بر سر موضوعي خاص، وجود خارجي داشته باشد.

آنچه مي‌تواند براي كمك به بحران سوريه و ملت اين كشور مورد توجه باشد، مسائلي همچون آتش بس، مشخص و تميزدادن گروه‌هاي مخالف سياسي با تروريستي، عزم واحد براي مبارزه با تروريست‌ها، قطع كمك‌هاي مالي و تسليحاتي به مخالفين مسلح و...، مي باشد . اما در بررسي اين موارد هيچ وجه مشتركي ميان خواسته‌هاي شركت كنندگان ديده نمي‌شود.

با تقسيم بندي نشست لوزان بايد آمريكا، عربستان، تركيه و قطر را يك طرف ميز دانست و روسيه و ايران و عراق را در سمتي ديگر و مصر را كشوري حدفاصل اين دو طرف مشاهده كرد. آمريكا به دنبال وقتكشي در سوريه بوده تا موسم انتخابات اين كشور فرارسد و دولت بعدي با عزمي جدي‌تر پا به ميدان سوريه بگذارد، چرا كه ورود نظامي اين كشور به بحران فعلي تاثير مثبتي براي دولت دموكرات آمريكا و نمايندگان بعدي آن در انتخابات رياست جمهوري نخواهد داشت.

همچنين متحدان آمريكا نيز هريك حاضر به پذيرش خلع سلاح شدن در ميدان جنگ نيستند. عربستان به عنوان اصلي ترين حامي تروريست‌ها كه تمام حيثيت سياسي خود را بر روي اين مهره‌ها شرط بندي كرده است چگونه مي تواند كارت بازي خود را بسوزاند و رضايت به آتش بسي دهد كه موجب تقويت جبهه مقاومت و ارتش سوريه خواهد شد.

تركيه نيز از بابت كردهاي سوريه و تشكيل منطقه اي امن براي آنها و پيوندشان با پ.پ.ك مضطرب است و از سوي ديگر با آموزش مخالفان اسد(ارتش آزاد) عملاً از آنها براي پياده سازي اهداف و نفوذ خود استفاده مي‌كند. ضمن اينكه با پيوند بحران سوريه و عراق، ترك‌ها سهم موجهي را از شمال عراق و حتي موصل براي خود قائل هستند. لذا نمي توان انتظار داشت بلندپروازي‌هاي اردوغان اين چنين فرونشيند.

درسوي ديگر اين نشست روسيه قرار دارد كه با همراهي ايران و عراق درپي شكست داعش و گروه‌هاي مسلح مخالف بشار اسد مي‌باشد. گردهمايي لوزان در حالي صورت گرفته است كه روسها در ميدان حلب به شدت متمركز شده‌اند و سعي دارند تا پيش از استقرار دولت جديد آمريكا طي ماه‌هاي آينده، تكليف حلب را يكسره كنند و به برگ امتياز بزرگي دست يابند و در نشست‌هاي آتي ژنو يا لوزان از توان بيشتري درچانه زني ها به دست آورند.

ايران نيز درپي حفظ جبهه مقاومت و نفوذش در سوريه مي‌باشد و عراق به دنبال حفظ تماميت ارضي خود و رهايي از دست اندازي تروريست‌ها و همسايگاني همچون تركيه مي‌باشد. كافي است به تعارضات و خواسته‌هاي حاضران و غايبان در نشست لوزان دغدغه‌هاي رژيم صهيونيستي را نيز اضافه كنيم كه به هيچ وجه خواهان ثبات ايران و جبهه مقاومت در سوريه نيست. باكنار هم قرار دادن اين پازل سياسي مشاهده مي كنيم كه هيچ يك از طرفين مذاكره وجه مشتركي براي همكاري ندارند و ميلي هم به همكاري وجود ندارد.

آنچه از افق مذاكرات اين چنيني ديده مي‌شود، صرفاً باز گذاشتن باب مذاكراتي است كه احتمالا با امتيازگيري‌ها درميدان جنگ، شاهد برپايي مجدد آن خواهيم بود. حل و فصل بحران سوريه قطعاً نياز به عزمي سياسي دارد، اما در مقطع فعلي آنچه موجب ترغيب يا اجبار طرف‌هاي مخالف و موافق مي‌‌گردد، در ميدان نبرد زميني و هوايي ميسر خواهد شد.


تاریخ انتشار: ۰۷:۰۲ - ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - 16 October 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن