تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835894570
فیشهای نجومی در جیب کدام پزشکان میرود؟
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
فیشهای نجومی در جیب کدام پزشکان میرود؟ بررسی ها و مستندات موجود، حاکی از این واقعیت است که در حدود ۱۰ درصد از جامعه پزشکی کشور، درآمدهای نجومی دارند.
به گزارش فرهنگ نیوز؛ موضوع فیش های نجومی که تابستان امسال رسانه ای شد و اخیرا رئیس دیوان محاسبات نیز گزارش آن را به نمایندگان مجلس ارائه داد، باعث شد که وزارت بهداشت و در امتداد آن، جامعه پزشکی نیز زیر ذره بین و نگاه مردم و مسئولان قرار بگیرند.
جرقه فیش های نجومی
موضوع فیش های نجومی و پرداختی های غیرمتعارف، از حوزه سلامت کلید خورد اما به یکباره سمت و سوی آن به طرف سایر دستگاه های دولتی، از جمله بیمه و بانک ها هدایت شد. این در حالی است که برخی از تلاشگران جامعه پزشکی نیز بر این باورند که دریافت های نامتعارف و چند صد میلیونی در حوزه سلامت، باعث شده تا نگاه ها به سمت جامعه پزشکی کشور، تا حدودی همراه با شک و شبهه باشد. این در حالی است که خیل انبوه جامعه پزشکی، دریافت های معمول و بعضا برابر با سایر حقوق بگیران بخش دولتی را دارند.
در این بین، حساب پزشکان عمومی از سایر پزشکان متخصص، فوق تخصص، جراح و... جداست. زیرا، گزارش ها نشان می دهد که برخی از پزشکان عمومی زیر خط فقر دریافتی دارند. در همین حال، گفته می شود که در حدود ۱۰ درصد جامعه پزشکی از درآمدهای بالا و میلیاردی برخوردارند.
ماجرای کارانه ها و فیش های نجومی
مسئولان وزارت بهداشت بر این عقیده اند که حقوق مدیران این وزارتخانه مانند سایر دستگاه های دولتی بوده و این کارانه است که باعث شده میزان دریافتی پزشکان هیئت علمی وزارت بهداشت تا حدودی رنگ و لعاب میلیونی و چند ده میلیونی به خود بگیرد. اما، دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت با بیان این مطلب که پرداخت کارانه طبق روال قبل ادامه خواهد یافت، می گوید: ۷۰ درصد از کارانه یا حق العلاج پزشک، به دولت می رسد.
در همین ارتباط، دکتر ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت و «مرد دوم» این وزارتخانه در مورد پرداختی پزشکان و پیشنهاد وزارت بهداشت به شورای حقوق و دستمزد، می گوید: پیشنهاد ما سیستم پلکانی است که در حال حاضر هم اجرا می شود.
وی معتقد است که بر اساس سیستم پلکانی، پرداختی پزشک برای درآمدهای بالای ۴۰ میلیون تومان کارکرد پزشکان تمام وقت در بخش دولتی، به ازای هر ۱۰ میلیون تومان، ۳۶ درصد است.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان این مطلب که راهکار کاهش اختلاف دریافتی پزشکان منوط به تامین پزشک و توزیع مناسب پزشکان است، می گوید: بر اساس سیستم پلکانی که ما اجرا می کنیم، برای کارکرد بالای ۴۰ میلیون تومان به ازای ۱۰ میلیون تومان اول، تنها ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به جیب پزشک مربوطه می رود.
پرداختی به پزشکان منصفانه نیست
این اظهارات در مورد کارانه پزشکان در حالی عنوان می شود که دکتر مسعود پزشکیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از تفاوت پرداختی پزشکان، می گوید: چرا باید در یک سیستم برخی از اعضای هیئت علمی یا درمانی در رشتههای مشخص، حقوق صد میلیونی دریافت کنند.
وی با بیان اینکه برخی پزشکان کشور ماهانه دو میلیون تومان درآمد دارند، می افزاید: چرا تفاوت درآمد پزشکان از ۲ تا ۱۰۰ و حتی ۱۵۰ میلیون در ماه است، البته همین پزشکان با حقوق میلیونی اگر در بخش خصوصی کار کنند حقوقهای یک میلیاردی هم دریافت خواهند کرد در حالی که در هیج جای دنیا وضعیت پرداخت به این شکل نیست.
پزشکیان با بیان اینکه برای پرداخت حقوق ۴۰ میلیونی به چند مدیر در کشور داد و فریاد به راه انداختند، می گوید: سالهاست در خصوص دریافتهای میلیونی برخی پزشکان تذکر داده میشود اما هیچ کس توجه نمیکند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه مکانیسمهای پرداخت به پزشکان منصفانه نیست، می افزاید: نمیتوان به افراد با سواد یکسان حقوقهای متفاوت اعم از ۲، ۲۰ و ۱۰۰ میلیون پرداخت کرد.
وی با تاکید بر اینکه مکانیسم پرداخت باید یکسان باشد، گفت: تفاوت حقوق به میزان ۲ یا ۳ برابر شاید پذیرفتنی باشد اما تفاوت به میزان ۱۰ تا ۲۰ برابر بین حقوقهای دریافتی پزشکان پذیرفتنی نیست، در این زمینه مسئولان به جای سیاه نمایی باید جسارت داشته و به مردم حقیقت را بگویند.
دریافتی های بالای ۲۰ میلیون در وزارت بهداشت
محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار، با بیان این مطلب که افراد زیادی از مجموعه وزارت بهداشت دریافتی بالای ۲۰ میلیون تومان دارند، به گزارش دیوان محاسبات در مورد فیش های نجومی اشاره می کند و می گوید: به نظر می رسد بایستی گزارش دیوان محاسبات را مورد توجه قرار داد.
شریفی مقدم ادامه می دهد: اگر ملاک بررسی همه پرداختها اعم از کارانه، حق هیئت امنا، حق هیئت علمی و... باشد، بیش از ۱۰۰۰ نفر در وزارت بهداشت بالای ۲۰ میلیون تومان دریافتی غیرمتعارف دارند.
وی می گوید: اگر مبنای این گزارش صرفا گزارش مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی باشد باید راستیآزمایی شود و مراجع نظارتی آمارهای درست را بررسی کنند.
شریفی مقدم می افزاید: گزارش دیوان محاسبات در مورد فیش های مربوط به وزارت بهداشت، نشان می دهد که یا مسئولان دانشگاهها رقمهای واقعی را برای دریافتی ها اعلام نکردهاند و یا دیوان محاسبات ملاحظاتی کرده است.
دریافتی های پزشکان باید سقف داشته باشد
احمد حمزه ای عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان این مطلب که در تمام دنیا دریافتی های پزشکان سقف دارد و ما هم نباید از این موضوع مستثنی باشیم، می گوید: برخی پزشکان در قسمت های جراحی و کلینیکی ده ها برابر بیشتر از اساتید خود دریافتی دارند برای همین در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به دنبال عادلانه کردن دریافتی ها هستیم.
وی با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس با تعیین سقف دستمزد موافق هستند اما تنها نباید شورای حقوق و دستمزد آن را تعیین کند، می افزاید: در نظر داریم تعیین سقف پرداخت پزشکان را در برنامه ششم قانونی کنیم تا در سال های بعد این مشکل وجود نداشته باشد.
دریافتی برخی پزشکان در طرح تحول سلامت بالا رفت
اکبر ترکی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از تلاش برای بررسی چگونگی پرداخت کارانه به پزشکان با هدف جلوگیری از افزایش نجومی دریافتی ها خبر می دهد و می گوید: کارانهای که پزشکان در طرح تحول سلامت به جهت حق عمل و ویزیت بیمار دریافت میکنند ارقام نسبتا بالایی است که باعث دریافتیهای زیاد برخی پزشکان شده است.
وی می افزاید: اگرچه این دریافتی ها در قالب کارانه است اما برخی متولیان در تلاش هستند تا بررسی های لازم را در زمینه نحوه ارائه این کارانه انجام دهند به گونه ای که یا سقفی برای این کارانه ها در نظر گرفته شود یا کارانه ها را به صورت پلکانی به پزشکان پرداخت کنند.
ترکی معتقد است؛ اگر سقفی برای این کارانه در نظر گرفته شود یا دریافتی کارانه به صورت پلکانی باشد پزشکان می توانند دریافتی معقولی داشته باشند اما درحال حاضر چنین نابسامانی در پرداختی های بیش از حد به پزشکان وجود دارد که وزارت بهداشت نیز به چنین موضوعی واقف است و باید این موضوع را اصلاح کند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با عنوان این مطلب که پزشکان با بودجه دولت متخصص می شوند و بر اساس قوانین مصوب، متعهد به ۲ تا ۵ سال ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و تخصصی به مردم هستند و در چنین شرایطی پزشکان هم حقوق دریافت می کنند هم به آنها درصدی از کارانه تعلق می گیرد درحالی که حرف ما این است که نباید بیش از این ها دریافت شود.
دفاع تمام قد وزیر از دریافتی پزشکان
در همین حال، وزیر بهداشت با بیان این مطلب که در حوزه سلامت هیچ موردی از پرداخت غیرقانونی نداریم، می گوید: اگر قانون ایراد دارد باید اصلاح شود، در این حوزه پرداختی ها کاملا شفاف و روشن است.
هاشمی با گلایه از جو سازی ها علیه جامعه پزشکی کشور، می افزاید: چرا نمی گویید در نقاط مرزی چه کسی حاضر است خدمات ارائه دهد؛ آیا فرزندان برخی ها حاضرند به این مناطق بروند؟ حال این یکجانبه سخن گفتن بدون اطلاع درست است؟ باید دل جامعه پزشکی به چه چیزی خوش باشد. این پزشکان اگر نباشند کشور را چه کسی می خواهد جمع کند اگر روزی این افراد کار نکنند فکر کردید چه اتفاقی خواهد افتاد؟ باید نگاه کرد که دنیا با این گروه از جامعه چگونه برخورد کرده است؛ در طول ۲۰ سال گذشته این رویه ایجاد شده که از هر تریبونی در مورد پزشکان صحبت میکنند.
اقلیت میلیاردر در بازار سلامت
جامعه پزشکی کشورمان را یک جمعیت نزدیک به ۲۰۰ هزار نفری تشکیل می دهد که شامل پزشکان عمومی، متخصص، فوق تخصص، دندانپزشک، جراح و... است. در این بین، گفته می شود که در حدود ۱۰ درصد آنها را پزشکانی شامل می شوند که درآمدهای نجومی دارند. این دسته از پزشکان را می توان به عنوان «اقلیت میلیاردر» در بازار سلامت کشور نام نهاد که می بایست حساب آنها را از سایر آحاد جامعه پزشکی کشور جدا کرد.
منبع: مهر
95/7/18 - 15:08 - 2016-10-9 15:08:17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
فیش های نجومی در جیب کدام پزشکان
فیش های نجومی در جیب کدام پزشکان بررسی ها و مستندات موجود حاکی از این واقعیت است که در حدود ۱۰ درصد از جامعه پزشکی کشور درآمدهای نجومی دارند به گزارش فرهگ نیوز موضوع فیش های نجومی که تابستان امسال رسانه ای شد و اخیرا رئیس دیوان محاسبات نیز گزارش آن را به نمایندگان مجلس ارائهفیش های نجومی در جیب کدام پزشکان/ اقلیت میلیاردر بازار سلامت
مهر بررسی می کند فیش های نجومی در جیب کدام پزشکان اقلیت میلیاردر بازار سلامت شناسهٔ خبر 3787691 - یکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۵ ۵۸ سلامت > درمان jwplayer display inline-block; بررسی ها و مستندات موجود حاکی از این واقعیت است که در حدود ۱۰ درصد از جامعه پزشکی کشور درآمدهای نفیش های نجومی در جیب کدام پزشکان | پایگاه خبری تراز
تراز بررسی ها و مستندات موجود حاکی از این واقعیت است که در حدود ۱۰ درصد از جامعه پزشکی کشور درآمدهای نجومی دارند به گزارش تراز موضوع فیش های نجومی که تابستان امسال رسانه ای شد و اخیرا رئیس دیوان محاسبات نیز گزارش آن را به نمایندگان مجلس ارائه داد باعث شد که وزارت بهداشت وتفاهم براي رسانهاي نكردن 3 هزار ميليارد پول زوري كه از جيب مردم ميرود!؟
تفاهم براي رسانهاي نكردن 3 هزار ميليارد پول زوري كه از جيب مردم ميرود هفته گذشته يكي از مسئولان نيروي انتظامي طي اظهاراتي اعلام كرد پليس و كانون سردفتران در قضيه انتقال خودرو و تعويض پلاك به تفاهم رسيدهاند نویسنده صادق پارسا هفته گذشته يكي از مسئولان ندرآمدی که از جیب شهرداریها به خزانه دولت میرود!
این قانون توانسته تا حدودی بخشی از ساخت و سازهای ناشی از ورود سرمایههای سرگردان به این بازار را تحت کنترل خود درآورد اما درآمد شهرداری ها به شدت طی این مدت افت داشته و اکنون همه شهرهای ایران با چالشی به عنوان عدم تحقق درآمد سالانه مواجه هستند به گزارش تیتر شهر سه سال پیشامام جمعه گرمسار تأکید کرد لزوم برخورد جدی با افراد متخلف در قضیه فیشهای نجومی
امام جمعه گرمسار تأکید کردلزوم برخورد جدی با افراد متخلف در قضیه فیشهای نجومی امام جمعه گرمسار خواستار برخورد جدی با افراد متخلف در قضیه فیشهای نجومی بر اساس تأکید مقام معظم رهبری شد به گزارش خبرگزاری فارس از گرمسار حجتالاسلاموالمسلمین سیدعلی مهدینژاد عصر امانتقام مدیران متخلف بانکی از افشاگران فیشهای نجومی/پاککردن صورت مسئله با برکناری ناشران به جای متخلفان
انتقام مدیران متخلف بانکی از افشاگران فیشهای نجومی پاککردن صورت مسئله با برکناری ناشران به جای متخلفان علیرغم تاکیدات رهبری و ریاستجمهوری بر ضرورت برخورد قاطع با متخلفان حقوقهای نجومی خبرها حاکی از اخراج و برکناری نیروهای خدومی است که احتمال میرود در انتشار فیشها نقش داشتتکرار/ در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی با رهبری روحانی: ایران با همه توان از حرمهای اهلبیت (ع)
تکرار در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی با رهبریروحانی ایران با همه توان از حرمهای اهلبیت ع دفاع میکند موضوع فیشهای نجومی بالاتر از آن است که برخی عزل یا حقوقشان تقلیل یابد رئیس جمهور با بیان اینکه امروز باید برای همه سران کشورهای اسلامی واضح شده باشد که تروردر دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی با رهبری : روحانی: ایران با همه توان از حرمهای اهلبیت (ع) دفاع
در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی با رهبری روحانی ایران با همه توان از حرمهای اهلبیت ع دفاع میکند موضوع فیشهای نجومی بالاتر از آن است که برخی عزل یا حقوقشان تقلیل یابد رئیس جمهور با بیان اینکه امروز باید برای همه سران کشورهای اسلامی واضح شده باشد که تروریسم مامام جمعه خرمآباد: عفت و پاکدامنی سبب سلامت جامعه میشود/ دولت مبارزه با فیشهای نامتعارف را ادامه دهد
امام جمعه خرمآباد عفت و پاکدامنی سبب سلامت جامعه میشود دولت مبارزه با فیشهای نامتعارف را ادامه دهد امام جمعه خرمآباد گفت حجاب محبوبترین بعد از معرفت به خدا در نزد خدای متعال است و عفت و پاکدامنی سبب سلامت در جامعه میشود به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد آیتا-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها