تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روزقيامت ايمان دارد،بايد ميهمانش راگرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868492181




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نارضایتی از پرستاران از حقوق مدنی پائین


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
rawimage
پرستاری از جمله مشاغل حساس و سخت جامعه به حساب می آید زیرا این شغل به سلامت افراد جامعه مربوط می شود. به سبب حمایت و بالا بودن مسئولیت های پرستاران سازمانی به نام نظام پرستاری وجود دارد تا در صورت نیاز پرستاران را حمایت و یا در صورت اشتباه توبیخ کند. با دکتر سلام همراه باشید. یک فعال صنفی پرستاری با اشاره به جایگاه پرستاران در حوزه سلامت، بر ضرورت تشکل فعالین پرستاری تاکید کرد و گفت: جامعه پرستاری کشور در سیاست گذاری ها و تصمیم گیری های حوزه سلامت هیچ نقشی ندارد. محمود عمیدی در جمع فعالین صنفی پرستاری، یکی از وظایف فعالین پرستاری را پایش فعالیت های سازمان و هیئت مدیره ها دانست و گفت: سازمان نباید به پرستاران جهت بدهد بلکه باید خواسته های پرستاری را بگیرد و در جهت تامین آنها عمل بکند.
وی به انگیزه تشکیل این نشست اشاره کرد و گفت: اولین هدف ساماندهی فعالین صنفی کشوری است و اگر بشود تشکلی بنام فعالین پرستاری داشت، در قدم اول تشکیل شورای صنفی در اینجا و استان ها است تا بتواند بر اساس قانون و در چهارچوب وظایف تعریف شده به فعالیت بپردازند که البته این هنوز در حد حرف است.
عمیدی به تاثیر بالای فضای مجازی در انتقال اطلاعات اشاره کرد و گفت: امروز انتقال اطلاعات و بالا بردن آگاهی پرستاران از اهمیت بالایی برخودار است و از اولویت های فعالیت صنفی است و ما باید با ساماندهی فضای مجازی ضمن رعایت قانون و ارزش ها به این خواسته خود دست پیدا کنیم.
وی به تاثیر آگاهی صنفی در میزان مشارکت در فعالیت های صنفی اشاره کرد و افزود: با افزایش آگاهی مشارکت در فعالیت صنفی بالا می رود، همچنین این گروه ها محلی خواهند بود که پرستاران و فعالین پرستاری نقطه نظرات خود را از سازمان و عملکرد مسولین مختلف سیستم درمان بیان کنندو مسولین را وادار به پاسخگویی کنند.
عمیدی، ورود پرستاران به عرصه فعالیت های صنفی، اجتماعی و سیاسی را یک ضرورت دانست و گفت: امروز پزشکان با اینکه اقلیتی از جامعه درمان را تشکیل می دهند اما بخاطر سابقه فعالیت صنفی، سیاسی و اجتماعی خود در جایگاه بالایی از قدرت در عرصه سیاست کشور قرار دارند در حالی که بیش از ۹۰ درصد پرسنل خدمات درمانی را پرستاران تشکیل می دهند و حال آنکه در عرصه های تصمیم گیری و سیاست گذاری هیچ نقش و تاثیری ندارند.
وی افزود: ما باید تلاش کنیم تا حضور و مشارکت پرستاران را عرصه فعالیت های اجتماعی و سیاسی بالا بریم. و پرستاران با توجه به جمعیت سیصد هزار نفری خود و خانواده و فامیل خود درهر انتخاباتی ورود کند وازهر طیف و صنف و فردی دفاع کند قطعا بسیار تاثیر گذار خواهد بود ودرانتخابات اخیر مجلس ما شاهد تاثیر و نقش خود بودیم و درانتخابات شورای شهر که پیش رو است با برنامه و لابی های مختلف باید حضور موثرتری داشته باشیم.
منبع: دکتر سلام
17 مهر 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن