تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):تقوای خدا پیشه کنید و دینتان را با ورع و تقوا حفظ کنید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817143162




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سقوط نوکیا، بلک‌بری و موتورولا؛ بعدی کدام است؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت آی تی رسان - ایمان روستا: روز ۲۸ سپتامبر، بلک‌بری اعلام کرد که توسعه و تولید اسمارت‌فون را متوقف می‌کند. با این اعلامیه، دنیای تکنولوژی درهای خود را به عصری طلایی که این سازنده کانادایی بزرگترین نیروی بازار اسمارت‌فون بود، بست.
 
 
نوکیا، بلک‌بری و موتورولا سقوط کردند؛ کمپانی بعدی کدام است؟!



بلک‌بری در عصر پیش از آیفون به دلیل کیبورد QWERTY، کلاینت ایمیل عالی و امنیت سرورهایش مشهور بود و کمتر کسی فکر می‌کرد که کسی بتواند به حوزه آن نفوذ کند. اسمارت‌فون‌های بلک‌بری نه تنها در دنیای تجارت مشهور و محبوب بودند، بلکه اشخاص مهم سیاسی همچون باراک اوباما و آنکلا مرکل نیز از بلک‌بری استفاده می‌کردند.

بر خلاف همه اینها، بلک‌بری گناهانی انجام داد که اگر هر کمپانی دیگر انجام می‌داد، نابود میشد: تحقیر آیفون و اندروید و خودداری از ایجاد تحول در طراحی و امکانات! در طول سالیان، بلک‌بری در جا می‌زد، در حالیکه رقبایش سهم عمده‌ای از بازار را به چنگ آوردند. با این روند، گوشی‌های بلک‌بری هر روز نامربوط‌تر و نامرتبط‌تر با بازار می‌شدند و در نهایت بلک‌بری سهمی کمتر از یک درصد داشت. ضررها نیز هر سال بیشتر و بیشتر می‌شد. در نهایت این کمپانی خود را به فروش نرم‌افزار و سرویس محدود کرد.

 
نوکیا، بلک‌بری و موتورولا سقوط کردند؛ کمپانی بعدی کدام است؟!



در بیانیه‌ای رسمی، جان چن مدیر عامل بلک‌بری گفت:‌‌ «برنامه جدید بلک‌بری با نام Mobility Solutions در حال قدرت گرفتن است. در این برنامه، ما فقط بر روی توسعه نرم افزار شامل امنیت و اپلیکیشن‌ها، تمرکز می‌کنیم. این کمپانی قصد دارد تا به توسعه سخت‌افزار پایان دهد و توسعه سخت‌افزار را به شرکت‌های دیگر واگذار کند.»

نوکیا، موتورولا و بلک‌بری رفته‌اند. غول بعدی کدام خواهد بود؟

نوکیا، موتورولا و بلک‌بری نیروهای عمده در دهه ۹۰ میلادی و دهه قبل بودند، اما حالا سایه‌ای از آنچه بودند، هستند. در حالیکه نوکیا برای برگشت برنامه دارد، موتورولا تنها به برندی تحت مالکیت لنوو تبدیل شده است و بلک‌بری نیز تنها برای بقا می‌جنگد.

 
نوکیا، بلک‌بری و موتورولا سقوط کردند؛ کمپانی بعدی کدام است؟!



حال سوالی که مطرح می‌شود، این است که کدام سازنده اسمارت‌فون کشتی را ترک می‌کند؟! سازنده‌ای که شاید بیشتر ار دیگران بتواند به این سوال پاسخ دهد، اچ‌تی‌سی است. در چند سال گذشته، این سازنده تایوانی فصل پشت فصل ضررهای مالی دیده است. در چند ماه اول ۲۰۱۶ میزان تولید اچ‌تی‌سی ۶۴ درصد کاهش داشت. سال گذشته نیز اوضاع چندان خوب نبود: فروش نسبت به سال قبلتر از آن، ۳۵ درصد کاهش داشت.

چیزی که اینجا جالب بنظر می‌رسد، این است که بر خلاف نوکیا، موتورولا و بلک‌بری، اچ‌تی‌سی همچنان به تولید ادامه می‌دهد و محصولات خود را تکامل می‌دهد. اما مشکل اینجاست که اچ‌تی‌سی نمی‌خواهد از محدوده راحتی (comfort zone) خود خارج شود (سونی نیز با همین مشکل مواجه است) و هر سال اسمارت‌فون‌هایی عرضه می‌کند که تقریبا با سال گذشته یکی هستند. البته گوشی‌های اچ‌تی‌سی گوشی‌های بدی نیستند، اما ویژگی خاصی ندارند که مشتری را به خرید ترغیب کند.

 
نوکیا، بلک‌بری و موتورولا سقوط کردند؛ کمپانی بعدی کدام است؟!



در عین حال، سازندگان چینی راز تولید گوشی‌های خوب و ارزان را یافته‌اند. شرکت‌هایی همچون سامسونگ، لنوو و ال‌جی، خلاق بوده‌اند و اپل نیز کم‌کم به بازار آسیا نفوذ می‌کند. در نتیجه، اچ‌تی‌سی کم‌کم توسط رقبایش بلعیده می‌شود. اما با این حال، اچ‌تی‌سی هنوز مقاومت می‌کند. مدیر عامل این شرکت، چر وانگ، گفت که این شرکت از بازار محو نمی‌شود. آنها در محصولاتی همچون دستبندهای هوشمند و هدست واقعیت مجازی Vive سرمایه‌گذاری کرده‌اند. اما مشکل اینجا بود که وانگ از آمار و ارقام سال ۲۰۱۶ خبر نداشت.

برخی معتقدند که گوگل می‌تواند اچ‌تی‌سی را بخرد و به آرزوی خود برای تولید اسمارت‌فون صد در صد گوگلی تحقق بخشد. اولین قدمی که گوگل در این راه برداشته، عرضه گوشی‌های پیکسل است. گوشی‌های پیکسل توسط ا‌چ‌تی‌سی ساخته می‌شوند، اما برند اچ‌تی‌سی بر آنها نقش نخواهد بست. برخی معتقدند که حذف لوگوی اچ‌تی‌سی، منافع زیادی را از دست اچ‌تی‌سی خارج می‌کند. اما از آنجایی که اچ‌تی‌سی نیاز به پول دارد، این کار پربی‌راه نیست.

پس اگر فروش گوشی‌های پیکسل خوب باشد و فروش اچ‌تی‌سی بهبود نیابد، معقول بنظر می‌رسد که گوگل، اچ‌تی‌سی را بخرد تا بتواند به تولید اسمارت‌فون‌هایش ادامه دهد. البته شاید گوگل به راحتی تن به این کار ندهد. گوگل به خوبی تجربه خرید شرکت‌ها را دارد. گوگل موتورولا در سال ۲۰۱۱ را به مبلغ ۱۱.۵ میلیارد دلار خریداری کرد و سپس آن را به یک چهارم قیمت به لنوو فروخت.





۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن