تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867692203




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی خودکشی طعم اعتراض می‌گیرد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: در گذشتهاقدام به خودکشی در سکوت و پشت درهای بسته انجام می گرفت؛ اما در حال حاضر افراد به دلایل مختلف در مکان های خاص خود را محکوم به مرگ می کنند
                   
به گزارش تیتر شهر، جوانی 20 ساله خود را از بالای پل قائم به پایین پرتاب کرده و در اثر سقوط پس از چند دقیقه جان باخته / خودکشی جوانی دیگر در 29 اسفند ماه از پل استقلال و فوت شدن آن جوان باعث شد تا امسال خانواده ی او عید نداشته باشند ./ مردی میانسال از پل میدان آزادی مشهد خود را به پایین پرت کرد و در دم جان سپرد. وی در دست نوشته ای انگیزه خود را مالی اعلام کرده است./ رهگذران خیابان آزادی مشهد صبح روز گذشته شاهد خودکشی دختر جوان و پرت شدن وی از بالای پل استقلال به وسط خیابان بودند.

وقتی خودکشی به سطح جامعه کشیده می شود

پل استقلال در مشهد و در نزدیکی آن ، پل قائم دو پلی هستند که طی چند سال اخیر آمار تلفات جانی در اثر خودکشی بالا بوده است. شاید چرایی و دلیل شخصی این خودکشی ها از اهمیت کمتری نسبت به باب شدن مکانی برای خودکشی در میان شهروندان دارد. اقدامی حرام که در ملا عام اتفاق می افتد و کودکان و جوانان و میانسالان به ناچار شاهد اتفاقات این گونه خواهند بود.

در گذشته اگر اقدام به خودکشی اتفاق می افتاد در سکوت و پشت درهای بسته انجام می گرفت و افراد سعی داشته تا تنها انگیزشان فاش شود. اما در حال حاضر افراد به دلایل مختلف مالی، عشقی و... خود را از بالای دو پل استقلال و قائم در مشهد خود را به پایین پرت می کنند. اتفاقی که این روزها دور از انتظار نیست و باید هنگام رد شدن از زیر این دو پل نهایت دقت را به عمل بیاوریم

 

وقتی خودکشی طعم اعتراض می‌گیرد
 

آسیب های اجتماعی در ایران جدی است

در حال حاضر جامعه ایران همچون سایر جوامع مدرن از یک طرف از زمینه های توانایی بخش برای تغییر مولفه های نامطلوب خود برخوردار است و از طرف دیگر با کژی ها و بدقوار گی های جدی روبه رو است. یکی از این کژی ها «تراکم آسیب های اجتماعی» در جامعه ایران است که توجه هر علاقه مند به سرنوشت ایران را به خود معطوف می کند. در تعریف آسیب اجتماعی گفته می شود که همه پدیده ها و آنومی هایی که باعث می گردد بخشی از ارزشها و هنجارهای جامعه تحت آسیب قرار بگیرد و مانع رسیدن جامعه به هدف خودش گردد را آسیب اجتماعی می گویند.

هم اکنون روند آسیب های اجتماعی روبه رشد است و در هیچ شاخصی روند کاهشی مشاهده نمی کنیم.  این امر در حالی است که د ر اوایل دهه 60، اعتیاد به شکل جرم دیده می شد و این روند تا سال 76 ادامه داشت که از آن پس به این موضوع به عنوان بیماری نگاه شد و در سالهای 78 و 79 به موضوع آسیب های اجتماعی جدی تر نگاه شد و در سالهای 86 و 87 شرایط جامعه به گونه ای بود که دیگر نمی توانستیم پدیده آسیب های اجتماعی را کتمان کنیم.  متاسفانه در ایران سیاست آسیب های اجتماعی در بخش اجتماعی نداریم لذا کاهش مسئولیت اجتماعی در این حوزه به طور کامل محسوس است.  
 
از سوی دیگر به گزارش خبرگزاری آنا در سال 1394 آخرین بررسی‌های انجام شده در کشور نشان می‌دهد ایران جزو کشورهایی است که از نظر میزان افسردگی درجه بالایی دارد و در رده 5 کشور اول در این زمینه قرار گرفته است که مشکلات روانی را که باید در سطح فردی درمان کرد و سیاستی برای آن در نظر گرفته نشده است را با آسیب های اجتماعی که سیاست های کلان می طلبد در هم تنیده شود شاهد رفتارهای جدی تر و خطرناک تر در سطح جامعه خواهیم بود!

 

وقتی خودکشی طعم اعتراض می‌گیرد
 

خودکشی های نمایشی در کلان شهرها

از افزایش رقم خودکشی در کلان شهرها که بگذریم نکته تلخ در این قسمت جای میگیرد که به راستی چرا خودکشی در مشهد و سایر کلان شهرها در مکان های خاصی در حال افزایش است. نمایشی شدن این آسیب در اجتماع چه مفهومی می تواند داشته باشد؟

علاوه بر اینکه افرادی که اقدام به خودکشی می کنند دارای مشکلات روحی و افسردگی هستند؛ اقدام به چنین کنشی در ملا عام پیامی نا آگاهانه به شهروندان دارد. در سال های گذشته در مشهد شاهد ورشکستگی بسیاری از بنگاههای اقتصادی بوده ایم و همچنین کشور ما در صدر آسیب های اجتماعی از جمله طلاق و اعتیاد است. بر این اساس افراد موجود در جامعه حق گرفته شده خود را نمی توانند باز پس گیرند و این شکست را ناشی از جامعه ای می دانند که در آن شاهد تبعیضات بسیاری هستند. از این رو اقدام به خودکشی خود اعتراضی مخفی به وجود آسیب هایی است که در سطح جامعه با آن دست به گریبان هستند.

چه باید کرد؟

ایجاد این اتفاقات در سطح جامعه حساسیت افراد را به خودکشی و سایر اقدامات از بین برده و به رواج آن کمک می کند. علاوه بر همه این موارد به نظر نمی رسد که مدیریت شهری اگر بخواهد این گونه اقدامات را با افزایش ایمنی کاهش دهد باز هم به کاهش آن کمکی کرده باشیم. وجود آسیب های اجتماعی در کلان شهرها زمینه ساز رخدادهای مشابه خواهد بود. اعتراض افراد جامعه به این صورت زنگ خطر جدی برای سقوط در دامن آسیب های دیگر در اجتماع است.
 



۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن