تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803645782




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناجا: هر مرگ جاده ای یک میلیارد تومان برای کشور هزینه دارد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ناجا: هر مرگ جاده ای یک میلیارد تومان برای کشور هزینه دارد
آمار تلفات جاده‌ای از سال 73 تا 84 روند افزایشی داشته که با اقدامات صورت گرفته از سال 85 این روند کاهش داشته و تلفات جاده‌ای ما به کمتر از 16 هزار و 500 نفر رسیده است.
رئیس پلیس راه ناجا گفت: هر مرگ جاده‌ای یک میلیارد و 200 میلیون تومان هزینه مستقیم و غیر مستقیم برای کشور دارد.

به گزارش ایسنا، سردار مهدی حمیدی، رئیس پلیس راه ناجا در همایش راهوران محله که در مجتمع فرهنگی غدیر برگزار شد، عنوان کرد: هر مرگ جاده‌ای یک میلیارد و 200 میلیون تومان هزینه مستقیم و غیر مستقیم برای کشور دارد.

وجود 3400 نقطه حادثه‌خیز در کشور

وی با اشاره به وجود 3400 نقطه حادثه‌خیز در کشور، اظهار کرد: تنها در 1500 نقطه بررسی شده طی سه سال گذشته بیش از 5300 کشته داشته‌ایم.

حمیدی اضافه کرد: آمار تلفات جاده‌های روستایی سالانه کاهش می‌یابد، اما بازهم این آمار زیاد است و امیدواریم با هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف به برنامه‌ریزی و نتیجه مطلوب برسیم.

رئیس پلیس راه راهور ناجا ادامه داد: آمار تلفات جاده‌ای از سال 73 تا 84 روند افزایشی داشته که با اقدامات صورت گرفته از سال 85 این روند کاهش داشته و تلفات جاده‌ای ما به کمتر از 16 هزار و 500 نفر رسیده است، این در حالی است که در این سال‌ها افزایش جمعیت و خودرو را داشته‌ایم.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی کشورهای پیشرفته و موفق در آمار کاهش تلفات جاده‌ای به سمت صفر حرکت می‌کند. با این وجود ما نیازی نداریم چرخ را از نو اختراع کنیم و می‌توانیم از تجربیات موجود استفاده کنیم.

 رئیس پلیس راه راهور ناجا اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی دو شاخص برای بررسی وضعیت تلفات جاده‌ای دارد که اولین شاخص آن نسبت تعداد تلفات به جمعیت است.
 حمیدی این شاخص را نادرست دانست و عنوان کرد: علت نامناسب بودن وضع ایران طبق این آمار توجه آن فقط به موضوع جمعیت است. در عین حال که نقد به این آمار وارد است، در همین زمینه ما کاهش قابل قبولی داشته‌ایم.

رئیس پلیس راه راهور ناجا دومین شاخص را نسبت تلفات جاده‌ای به خودرو مطرح کرد و افزود: این شاخص نیز دارای ایراد است، اما از شاخص  قبلی وضع بهتری داریم به طوری که این نسبت که در سال 85، حدود 19.5 نفر به ازای هر 10 هزار خودرو بوده، اکنون به 5.7 درصد رسیده است.
 وی آمار جهانی را 6.5 نفر به ازای هر 10 هزار خودرو اعلام کرد و و وضع ایران را بهتر از میانگین جهانی دانست.

رئیس پلیس راه ناجا گفت: اقدامات مثبتی انجام شده، اما کافی نیست و ما به آن قانع نیستیم، اقدامات  مثبت انجام شده باید تقویت شود و مهم‌ترین عامل فرهنگ‌سازی است.

وی آمار تلفات ناوگان حمل و نقل عمومی را با و جود افزایش تعداد خودروها کاهشی خواند و عنوان کرد: ما در سال 85، تعداد 4000 دستگاه اتوبوس داشته‌ایم که این تعداد اکنون بالغ بر 16  هزار دستگاه است و این در حالی است که تلفات جاده‌ای ما از 543 به 217 نفر کاهش داشته است.

رئیس پلیس راه راهور ناجا برنامه‌ها را در جهت تحول دانست و عنوان کرد: تجهیز جاده‌ها به دستگاه‌های کنترل تخلف اولین اقدام بود که 2000 دوربین علی‌رغم کمبود مالی در اختیار ما قرار گرفت.

حمیدی دومین اقدام را سامانه کنترل حمل و نقل عمومی عنوان کرد و در ادامه راه ورود 15 میلیارد دلار کالای قاچاق را حمل و نقل عمومی دانست و گفت: این سامانه در کاهش و پیگیری آن بسیار موثر است.

جامعه بدون ترافیک قابل تصور نیست

سرهنگ هادی امیدوار، رئیس پلیس راهور خراسان رضوی نیز در این مراسم، عنوان کرد: اینکه ما  صرفا از پلیس توقع داشته باشیم که سهولت در امر ترافیک را میسر کند، صحیح نیست و باید از ظرفیت‌های مردم و اجتماع استفاده کنیم.

امیدوار عنوان کرد: هیچ قشری در جامعه نمی‌تواند بدون توجه به ترافیک زندگی کند و جامعه بدون ترافیک قابل تصور نیست.

وی ادامه داد: در چند سال گذشته پلیس راهور به این مهم توجه کرده است و به سمت همگرایی اجتماعی حرکت کرده است و اولین نمونه آن دانش‌آموزان همیار پلیس بود و چند سالی است که بحث راهوران محله و دهیاران نیز پیگیری می‌شود.

رییس پلیس راهور استان خراسان رضوی با اشاره به روند کاهش تلفات از سال 85، آن را نتیجه مثبت اقدامات اخیر دانست و اضافه کرد: این کاهش آمار، لزوم توجه به این امر را نشان می‌دهد.

امیدوار نمادین شدن ارتباط بین پلیس و راهور را ایراد خواند و عنوان کرد:  ایراد دیگری نیز مطرح است که شاید از سمت ما باشد و آن توجه بیشتر به مباحث فنی است، این در حالی است که ما باید به بحث فرهنگ‌سازی توجه کنیم.

وی راه‌های روستایی و توجه به آن را مسئله مهم دیگری برای پلیس راه دانست و اظهار کرد: در جلسه‌ای که داشته‌ایم مطرح شد که موتورسیکلت‌ها و وسائل نقلیه کشاروزی در دو شهرستان که عمدتا در این فصل گرفتار حوادث جاده‌ای روستایی هستند متمرکز شوند و دهیاران در مساجد و محل‌های اجتماع مردمی در بحث فرهنگ‌سازی ورود پیدا کنند.

رئیس پلیس راه استان خراسان رضوی با اشاره به افزایش راه‌های روستایی، عنوان کرد: این راه‌ها با درجه‌بندی روستایی ساخته می‌شوند و استاندارد و بستر راه روستایی برای آن تعریف شده است.

امیدوار ادامه داد: در جاده‌های روستایی به دلیل اینکه بستر مناسبی وجود ندارد، سرعت زیاد در رانندگی ممکن است ایمنی افراد را به خطر ‌اندازد.

وی نقش راهواران و دهیاران را کلیدی خواند و در مورد علت این امر، گفت: راهوران ما در این محلات نیازها و شرایط را می‌شناسند و با مردم در ارتباط هستند و گاهی حتی زمان تردد را بهتر از ما تشخیص می‌دهند.




تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - 03 October 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن