واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در گفتوگو با مهر مطرح شد؛
واردات سالانه۸۰میلیون دلار نهادههای گیاهی باوجودتوان تولید داخلی
شناسهٔ خبر: 3785664 - دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۹
استانها > مرکزی
.jwplayer{ display: inline-block; } محلات- رئیس پژوهشکده ملی گل وگیاهان زینتی گفت: سالانه ۸۰میلیون دلار نهاده های کشاورزی و گیاهی و ۱۰۰میلیون عدد پیاز گلایول به کشور واردمی شود درحالی که توان تولید این ارقام در داخل وجود دارد. پژمان آزادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در صورت سرمایه گذاری بخش خصوصی می توان به تولید ارقام جدید گل پرداخت و صادرات را توسعه داد. وی افزود: در برخی از ارقام گل مانند داوودی، مریم و میخک می توان با تشکیل کنسرسیوم و تولید در مقیاس زیاد، قیمت تمام شده تولید را کاهش داده و در بازارهای صادراتی حضور یافت. وجود توان علمی و نیروی متخصص برای تولید ارقام جدید گل در داخل کشور رییس پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی محلات خاطرنشان کرد: در داخل کشور توان علمی و نیروی انسانی متخصص برای تولید ارقام جدید گل وجود دارد و در صورت سرمایه گذاری بخش خصوصی می توان با ورود به این عرصه، علاوه بر جلوگیری از واردات بی رویه و توسعه صادرات، قیمت تمام شده محصولات تولیدی را به نحو چشمگیری کاهش داد. آزادی افزود: پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی ایران به دنبال تولید ارقام جدید گل است تا کشور در چند سال آینده علاوه بر صادرات گل شاخه بریده بتواند در زمینه صادرات ارقام جدید گل نیز وارد شده تا در راستای ارزآوری و توسعه صادرات غیرنفتی گام بردارد. وی تصریح کرد: در شش ماهه اول سال جاری پژوهشکده ملی گل وگیاهان زینتی توانست تعامل خوبی با بخش خصوصی برقرار کند و قراردادهایی در این زمینه منعقد شد.
نمایشگاه گل های داوودی ۲۹مهرماه در تهران برگزار می شود رییس پژوهشکده ملی گل محلات بیان داشت: در قراردادی که این پژوهشکده با سازمان جنگل ها و مراتع منعقد کرده در ۲۹ مهرماه نمایشگاه گل های داوودی در تهران افتتاح خواهد شد که پیش بینی می کنیم با استقبال خوبی مواجه شود. آزادی افزود: در حوزه بین الملل تشکیل کنسرسیوم گل محلات و حضور در نمایشگاه گل مسکو اقدام دیگر پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی بود که در شش ماه اول سال جاری رخ داد و با توجه به مصرف بالای گل در روسیه، می توان به سمت صادرات گل به این کشور پیش رفت. رییس پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی محلات تصریح کرد: ارتباط تولیدکنندگان گل با پژوهشکده می تواند نیاز پژوهشی آنها را برآورده کرده و به افزایش کیفیت محصول کمک کند.
حضور در بازارهای صادراتی گل، نیازمند تولید باکیفیت است آزادی بیان داشت: حضور در بازار صادراتی به تولید با کیفیت و در تعداد زیاد نیازمند است و با تولیدات بومی و سنتی نمی توان به این عرصه وارد شد. وی تاکید کرد: هرچه بازارهای صادراتی گسترش یابد، نیاز تولیدکنندگان گل به ارقام جدید و با کیفیت افزایش می یابد و زمینه ارتباط پژوهشکده با بخش خصوصی را بیش از پیش برقرار می کند. آزادی ادامه داد: حضور تولیدکنندگان گل در نمایشگاه های خارجی و آموزش آنان می تواند روند افزایش صادرات را تسریع بخشد. رییس پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی محلات با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی باید در همه عرصه ها ظهور پیدا کند افزود: تولیدکنندگان به جای واردات ارقام جدید، می توانند ارقام جدید را در داخل کشور تولید کرده و به صادرات آن پردازند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]