تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835880226




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نسخه خانگی برای تسکین درد سیاتیک


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: نسخه خانگی برای تسکین درد سیاتیک
درد عصب سیاتیک با شدت و ضعف مختلف بروز می کند. افرادی که از سیاتیک رنج می برند ممکن است یک گزگز خفیف یا درد احساس کنند و همچنین ممکن است دچار دردی شدید شوند که فعالیت های روزمره شان را مختل می کند.


سیاتیک دردی است که افراد زیادی را به رنج انداخته است. عصب سیاتیک طولانی ترین عصب بدن ما است که از پشت لگن شروع و بعد از گذر از ران ها تا انتهای دو پا کشیده می شود.

درد سیاتیک زمانی که عصب سیاتیک تحریک شده باشد بروز می کند. ممکن است درد سیاتیک بسیار شدید باشد و چند روز طول بکشد و حتی تا اندازه ای باشد که فرد مبتلا را از فعالیت های عادی روزمره باز بدارد. ممکن است این دردها در قسمت پایین کمر خود را نشان دهند و تا پشت ران پا گسترش پیدا کنند و حتی گاهی تا نوک انگشتان پاها نیز امتداد پیدا کند. تحریک عصب سیاتیک زمانی بروز می کند که این عصب فشرده شده باشد و به دلیل فتق دیسک، تنگی کانال نخاعی، سندرم پیریفورمیس، آسیب ها و گاهی حتی به دلیل وجود تومور دچار التهاب شود. معمولاً درد سیاتیک به خودی خود در عرض چند هفته بهبود می یابد و در برخی موارد برای مقابله با آن از دارودرمانی و فیزیوتراپی استفاده می شود. ما در اینجا درمانی ساده با سیر را ارائه می دهیم که به تسکین هر چه سریع تر این درد ناتوان کننده کمک می کند. لطفاً با ما همراه باشید.

علائم سیاتیک چیست؟
درد عصب سیاتیک با شدت و ضعف مختلف بروز می کند. افرادی که از سیاتیک رنج می برند ممکن است یک گزگز خفیف یا درد احساس کنند و همچنین ممکن است دچار دردی شدید شوند که فعالیت های روزمره شان را مختل می کند. در حالت کلی، این درد به شیوه ای آزاردهنده در یک طرف بدن بروز می کند و برخی افراد در ناحیه ران یا باسن احساس درد می کنند و ممکن است در دیگر نقاط بدن نیز احساس کرخی و بی حسی ایجاد شود.
درد سیاتیک بخصوص زمانی که فرد فعالیت نامناسبی داشته باشد ممکن است بعد از چند روز شدیدتر شود. این درد شدید به خصوص در حین راه رفتن یا نشستن، شب ها، بعد از سرفه یا عطسه و مواردی از این دست بیشتر احساس می شود.

شیر سیر برای تسکین درد سیاتیک
مصرف شیر سیر انرژی بخش است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. چون حاوی خواص آنتی بیوتیکی است. شیر سیر همچنین باعث درمان عفونت های ویروسی، قارچی و باکتریایی می شود

شیر سیر یک درمان طبیعی با خواص چندگانه برای سلامتی است. این شیر با کرم روده مقابله کرده و به تسکین برخی دردها مانند درد عصب سیاتیک کمک می کند. شما می توانید با نوشیدن شیر سیر به کاهش التهاب عصب سیاتیک کمک کنید. این شیر طبیعی مانند یک مسکن عمل کرده و درد را کاهش می دهد. به این ترتیب کمک می کند تا فرد به زندگی روزمره خود ادامه دهد.

خواص سیر بر هیچ کس پوشیده نیست. این ماده غذایی خواص آنتی بیوتیکی و ضدالتهابی دارد. بنابراین در درمان انواع عفونت ها و مشکلات بدن موثر عمل می کند. شما می توانید با تهیه و نوشیدن شیر سیر علاوه بر کاهش درد سیاتیک از خواص دیگر آن برای ارتقای سلامتی تان استفاده کنید.

ترکیبات لازم برای تهیه شیر سیر
سیر: 4 حبه
شیر: 200 میلی لیتر
عسل

روش تهیه
ابتدا سیرها را پوست کنده و له کنید. سپس شیر را روی حرارت ملایم گذاشته و گرم کنید. سیر را به آن اضافه کرده و به طور مرتب هم بزنید. اجازه دهید به مدت چند دقیقه سیرها داخل شیر پخته شوند اما نگذارید که شیر بجوشد. در نهایت مقداری عسل به ترکیب اضافه کنید تا خوش طعم شود. برای اینکه از خواص این نوشیدنی نهایت استفاده را ببرید توصیه می شود که روزانه 200 میلی لیتر از آن را بنوشید.

خواص دیگر شیر با سیر
شیر سیر همچنین درمانی فوق العاده برای تسکین مشکلات گوارشی و یبوست است. این شیر شما را از انگل های روده خلاص می کند. در این صورت بهتر است اجازه دهید شیر سیرتان به مدت 4 ساعت استراحت کند و آن را به مدت 10 روز به صورت ناشتا میل کنید.
این درمان خانگی همچنین در صورت سرماخوردگی و سرفه های خشک موثر عمل می کند. توصیه می کنیم این شیر را شب ها قبل از خواب میل کنید. در این صورت سرفه نخواهید کرد و خواب راحتی خواهید داشت.

افرادی که از آسم و مشکلات تنفسی و دیگر مشکلات ریوی رنج می برند نیز می توانند برای بهبود وضعیت سلامتی شان از شیر سیر استفاده کنند. در این صورت بهتر است که شیر را به صورت گرم و ترجیحاً قبل از خواب میل کنید. اگر می خواهید برای کاهش وزن اقدام کنید و رژیم بگیرید می توانید به شیر سیر نیز اعتماد کنید. این نوشیدنی در کنار ورزش منظم شما را به اهدافتان نزدیک تر می کند. سیر یک ماده غذایی مفید است که به تحریک متابولیسم و چربی سوزی کمک زیادی می کند. بهتر است سیر را به صورت خام میل کنید اما اگر طعم آن را نمی پسندید این شیر برایتان مناسب تر است. مصرف شیر سیر انرژی بخش است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. چون حاوی خواص آنتی بیوتیکی است. شیر سیر همچنین باعث درمان عفونت های ویروسی، قارچی و باکتریایی می شود.

منبع: تبیان









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن