تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند خير بنده اى را بخواهد، واعظى از درون او برايش قرار مى دهد كه او را به ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801704361




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مانع تراشی شورای رقابت در فضای کسب و کار؟!/فعالیت در بورس نباید دستوری باشد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مانع تراشی شورای رقابت در فضای کسب و کار؟!/فعالیت در بورس نباید دستوری باشد
دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: وظیفه شورای رقابت بهبود فضای کسب و کار در کشور است که با فعالیت‌های اخیر خود در بحث پتروشیمی ها تنها در این فضا مانع تراشی کرده است.

مانع تراشی شورای رقابت در فضای کسب و کار /فعالیت در بورس نباید دستوری باشد
احمد مهدوی ابهری دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی در خصوص چالش‌های پیش روی این صنعت به ویژه در بحث نرخ خوراک و مصوبه شورای رقابت در گفتگو خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: مصوبه شورای رقابت که به بحث تنظیم بازار محصولات پتروشیمی با تمرکز در بورس کالا صادر شده از نظر مسائل فنی و عمقی با کمی و کاستی‌های بسیاری همراه است.


وی تصریح کرد: وظیفه شورای رقابت بهبود فضای کسب و کار در کشور است که با فعالیت‌های اخیر خود تنها در این فضا مانع تراشی کرده است.


وی بابیان اینکه در حال حاضر صاحبان صنایع پتروشیمی محصولات خود را در بورس عرضه می کنندو و تمایلی هم  بابت خروج از این بازار را ندارد، افزود: فعالیت در بورس نباید دستوری و با تعیین سقف و کف قیمت باشد چرا که این امر جذابیت بازار بورس را کاهش و حتی مانع جهانی شدن تجارت کشور می‌شود.



مهدوی ابهری همچنین اذعان داشت: ایجاد جذابیت در بازار بورس و واقعی شدن  فعالیت در آن گامی در راستای پیوستن به سازمان تجارت جهانی (W.T.O) است.


 چالش‌های پیش روی  پتروشیمی ها


وی در ادامه گفت: دولت که همواره به دنبال چابک سازی بخش خصوصی است باید مسیر فعالیت این بخش را هموار کند و یکی از این اقدامات نظارت جدی بر حسن اجرای قوانین است.


مهدوی با اشاره به مشکلات پیش آمده در بحث  تعیین نرخ خوراک پتروشیمی ها اظهار داشت:  مجلس شورای اسلامی در پایان سال 93 قانونی را تصویب کرد که تاکنون ناقص اجرا شده به طوری که تنها در ابتدای سال 95 برای خوراک متان قانون نرخ خوراک اجرا شد.


وی همچنین در خصوص تاثیر ایجاد رگولاتوری در صنعت پتروشیمی تصریح کرد:در حال حاضر تولیدخوراک پتروشیمی‌ها به انحصار انجام می‌شود و دست بخش یا گروه خاصی است که با اجرای صحیح  رگولاتوری این انحصار یک جانبه  پایان خواهد گرفت و بازار رقابتی ایجاد می شود.


وی با اشاره به بحث ضمانت نامه های بانکی گفت: در سال‌های گذشته به سبب دولتی بودن صنعت پتروشیمی بانک‌ها به راحتی تضمین‌های مورد نظر را ارائه می‌داند اما در حال حاضر و با خصوصی شدن این صنعت این حمایت وجود ندارد.


مهدوی در پایان تأکید کرد: در برنامه ششم صنعت پتروشیمی 50 تا 60 میلیارد دلار منابع احتیاج دارد و بدون ارائه تضمین‌های معتبر از طریق مراجع ذی صلاح داخلی، بانک‌های خارجی و فاینانسورها اقدام به سرمایه‌گذاری در داخل کشور نخواهند کرد.





۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن