تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817154567




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روش‌های ترمیم دندان‌های پوسیده


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: متخصص ترمیم دندان با اشاره به نشانه‌های پوسیدگی دندان گفت: دندان شیری تا ‌۱۱ سالگی باید داخل دهان باشد و بهتر است تا جایی که امکان دارد، دندان کشیده نشود.

به گزارش فارس، مهدی عباسی در مورد زمان استفاده از پرکننده دندانی گفت: زمانی که در سطح دندان پلاک میکروبی تشکیل می‌شود یعنی تجمع میکروب‌ها در سطح دندان به مرور باعث پوسیدگی دندان می‌شود، زمان استفاده از پرکننده دندانی است البته در مراحل اولیه پوسیدگی دندان علائمی ندارد ولی به مرور زمان علامت‌دار می‌شود.

وی افزود: بعضی پوسیدگی‌ها را افراد تا حدی می‌توانند تشخیص بدهند چون در سطح دندان تغییر رنگ دیده می‌شود و گاهی نیاز به ترمیم ندارد و ممکن است به معاینه دندان پزشک احتیاج باشد. بعضی پوسیدگی‌ها که از بین دندان‌ها ایجاد می‌شوند، ابتدا علائم ندارند تا وقتی که پیشرفت قابل ملاحظه‌ای می‌کنند و دندان‌ها نسبت به مواد شیرینی یا سرما حساس می‌شوند. برای این که مشکل قبل از پیشرفت کردن، درمان شود باید افراد هر شش ماه یکبار به دندانپزشک مراجعه کنند و اگر لازم باشد رادیوگرافی انجام شود و درمان مربوطه صورت گیرد.

متخصص ترمیم دندان گفت: برای ترمیم دندان، ناحیه‌ای را که دچار تخریب شده، تراش می‌دهیم و بعد با مواد ترمیمی، آن ناحیه را بازسازی می‌کنیم. انواع پرکننده‌ها نیز شامل  کامپوزیت‌ها که مردم عادی، آن را به نام هم رنگ دندان می‌شناسند و مواد دیگر آمالگام که مردم آن را به رنگ نقره‌ای می‌شناسند. موارد دیگری هم هستند که کمتر از آنها استفاده می‌شود که در قدیم از طلا استفاده می‌شد؛ این موارد برای سلامت عارضه‌ای ندارند.

عباسی  بیان داشت: از نظر کاربرد، کامپوزیت هم برای دندان جلویی و هم برای دندان‌های خلفی استفاده می‌شود. کامپوزیت کمی هزینه اش بالاتر است و علت آن مراحل کاری پیچیده تر از مراحل کاری آمالگام است و پزشک زمان بیشتری را باید صرف کند. حین کار، محل دندان باید خشک نگه داشته شود و این کار بخصوص در دندان‌های عقبی کمی سخت‌تر است ولی آمالگام در نواحی دندان که دسترسی دندانپزشک به آن مشکل‌تر است، می‌تواند کارآیی خوبی داشته باشد. البته عمر کامپوزیت مثل عمر آمالگام است.

وی در پاسخ به اینکه آیا از نظر علمی، آمالگام برای سلامت فرد عارضه‌ای دارد؟ افزود: حدود 200 سال است که از آمالگام در دندانپزشکی استفاده می‌شود. تحقیقات نشان داده که برای فرد هیچ مشکلی از نظر سلامت ایجاد نمی‌کند و مشکلی که ایجاد می‌کند برای حفظ محیط زیست و طبیعت است، زیرا جیوه داخل آمالگام به مرور در محیط زیست تجمع می‌یابد و مشکل ایجاد می‌کند.

متخصص ترمیم دندان در مورد اینکه آیا دندان ترمیم شده دیگر خراب نمی‌شود؟، گفت: این افراد کمی بیشتر از زمانی که دندان سالم داشتند باید به بهداشت دهان و دندان اهمیت بدهند. روزی حداقل دوبار مسواک بزنند و از نخ دندان استفاده کنند. نخ دندان یک بار هنگام شب کفایت می‌کند، حتی زمانی که احساس کنند ماده غذایی بین دندان‌ها وجود ندارد چون پلاک میکروبی که معمولا با چشم دیده نمی‌شود، از بین دندان‌ها برداشته می‌شود.

عباسی خاطر نشان کرد: تا ‌یازده سالگی دندان شیری باید داخل دهان باشد و بهتر است تا جایی که امکان دارد، دندان کشیده نشود البته اگر لازم است دندان کشیده شود فضا را باید حفظ کنند تا دندان دائمی برای رشد فضا داشته باشد و نهفته نماند.

۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن