تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797694316




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرین وضعیت واردات واگن قطار از روسیه | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: قائم مقام وزیر صنعت با بیان اینکه امروز شاهد واردات واگن قطار هستیم، تصریح کرد: در روزهای آینده می‌توان واردات سایر کالاهایی که در داخل کشور امکان تولید دارند را مشاهده کرد و به همین منظور این موضوع به اطلاع وزیر صنعت و معاون صنایع وی رسیده است.

به گزارش تراز ، مجتبی خسروتاج امروز در نشست خبری در مورد تجاری‌سازی خدمات ترانزیت و حمل و نقل کالا برگزار شد، گفت: طبق برنامه راهبردی وزارت صنعت، تا پایان سال برنامه ششم توسعه پیش‌بینی شده است، تا حجم صادرات کالا و خدمات به 130 میلیارد دلار برسد.

وی اظهار داشت: بر این اساس، حجم صادرات کالا باید در یک برنامه پنج ساله به 100 میلیارد دلار و حجم صادرات کالا به 30 میلیارد دلار افزایش یابد که این رقم دو برابر میزان کنونی صادرات فعلی است.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: برای توسعه صادرات لازم است، تا به بخش‌های مختلف از جمله توسعه گردشگری و توسعه صنعت IT توجه شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از مضرّات اقتصاد نفتی این است که کارآفرینان از درآمدزایی از روش‌های دیگر غافل می‌شوند، گفت: تجاری‌سازی خدمات ترانزیت و حمل و نقل، یکی از بخش‌هایی است که می‌توان برای درآمدزایی در کشور به آن توجه کرد.

خسروتاج با بیان اینکه در بخش ترانزیت، کارآفرینان بسیاری می‌توانند درآمد ایجاد کنند، گفت: مقایسه کارآفرینان ایران و کارآفرینان سایر کشورها نشان می‌دهد که 2 تفکر جداگانه بین این دو گروه وجود دارد که خیلی کشورها زمینه رشد را در وجود کارآفرینان می‌دانند، ولی ما در کشور متکی به درآمد نفتی هستیم.

وی افزود: در بحث مبارزه با قاچاق کالا، یکی از موضوعات، بحث محرومیت‌زدایی و اشتغالزایی در مناطق مرزی است، بنابراین اگر برای مناطق مرزی طرح‌های اشتغال ایجاد شود، می‌توان قاچاق را از بین برد و در این مناطق، توجه به خدمات ترانزیتی و حمل و نقل می‌تواند باعث رونق اشتغال شود.

خسروتاج با تأکید بر اینکه برای ترانزیت باید برنامه راهبردی داشته باشیم، گفت: ما هیچ بازاریابی در بخش ترانزیت شاهد نیستیم و در جهت نام و نشان، وسایلی که در امر ترانزیت هستند، تاکنون اقدامی انجام نشده است.

قائم مقام وزیر صنعت بیان داشت: بنابراین اگر ما بتوانیم موضوع ترانزیت را در یک سند راهبردی تعریف کنیم، می‌توانیم یک حرکت سازنده داشته باشیم و لازم است تا این سند هر چه زودتر تهیه و به شورای عالی توسعه صادرات ارائه شود.

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: امروز بخش ترانزیت ما دارای ضعف است و ما باید در قالب سند راهبردی، این کار را دنبال کنیم.

خسروتاج در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگار مبنی بر اینکه چه عواملی موجب شد، تا علی‌رغم فرصتی که برای صادرات کالا به روسیه پیش آمد، ما از این فرصت خوب استفاده نکنیم، گفت: دربخش صادرات، قیمت کالای ما رقابتی نیست.

وی افزود: طی سال‌های گذشته هزینه‌های تولید افزایش یافته و از طرف دیگر، صادرکننده‌ها معتقدند که نرخ ارز جوابگوی هزینه‌ها نیست.

قائم مقام وزیر صنعت تصریح کرد: نرخ ارز باید متناسب با تورم و هزینه‌ها اصلاح شود.

خسروتاج با تأکید براینکه ثبات نرخ ارز اگرچه زمینه‌ساز برای تولید است و به شخصه معتقد، به نوسان نرخ ارز نیستم، اما لازم است برای توسعه صادرات، نرخ ارز متناسب با تورم و افزایش هزینه‌ها باشد.

وی با بیان اینکه در قیمت تمام‌شده کالا عوامل مختلفی مؤثر هستند، گفت: برخی از کشورها به نرخ ارز به عنوان ابزاری برای صادرات نگاه می‌کنند و از کاهش ارزش پول ملی خود در مقابل ارز به نفع صادرات استفاده می‌کنند.

قائم مقام وزیر صنعت با تأکید بر اینکه این صحبت‌های من به معنای موافقت با کاهش ارزش پول ملی نیست، اظهار داشت: در بعضی از شرایط از کاهش نرخ پول ملی در مقابل نرخ ارز می‌توان به نفع صادرات استفاده کرد.

وی تصریح کرد: در مجموع چهار عامل برای اینکه ما در صادرات به روسیه عمل نکنیم دخیل بود که یکی از این عوامل، کاهش نرخ روبل که به نفع صادرکننده‌های ما نبود، عامل دوم، مقرراتی که روس‌ها برای مبادلات تجاری داشتند و تأکید آنها بر این بود که در معاملات از روبل استفاده کنند، مورد بعدی عدم وجود زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های لازم حمل و نقل برای توسعه آنی صادرات بود.

قائم مقام وزیر صنعت بیان داشت: مورد چهارم نیز، عدم وجود شبکه بانکی که بتوان مبادلات مالی را انجام داد.

وی بیان داشت: البته اخیراً میربیزنیس بانک در روسیه مبادلات مالی را بین دو کشور ایران و روسیه انجام می‌دهد، ولی این مورد کافی نیست و باید تعداد بانک‌ها افزایش یابد.

وی همچنین بیان داشت: برای صادرات محصولات کشاورزی به روسیه اگرچه صادرکننده‌های ما حجم زیادی میوه دراختیار داشتند، اما جوابگوی بازار 200 میلیونی آنها نبودند، چرا که در سال‌های اخیر صادرکنندگان ما بیشتر صادرات را به بازارهایی از جمله عراق، عمان و امارات انجام می‌دادند که نسبت به بازار ترکیه بازار کوچکی بود.

قائم مقام بازرگانی وزیر صنعت در ادامه در پاسخ به سؤالی در مورد آخرین وضعیت واردات واگن قطار از روسیه گفت: وزارت صنعت، هدفش عدم واردات کالاهایی است که در داخل کشور وجود دارد و در ثبت سفارشات واردات کالا هم به این موضوع توجه دارد.

وی با بیان اینکه در واردات باید به ظرفیت‌های داخلی توجه شود، اظهار داشت: با این کار می‌توان واحدهای تولیدی را فعال کرد و واردات واگن قطار از روسیه نیز در همین راستا است.

خسروتاج بیان داشت: برخی کشورها برای فروش محصولات خود از مدل اعتبار خریدار استفاده می‌کنند و این کشورها کالاهای خود را به صورت 10 تا 15 ساله به فروش می‌رسانند تا انگیزه خریدار برای خرید کالا بیشتر شود.

وی تصریح کرد: بنابراین اگر بحث خرید به صورت اعتبار خریدار وجود داشته باشد، لازم است بخش تولید داخل در این شکل نیز لحاظ شود.

خسروتاج اظهار داشت: در سفری که به کره جنوبی داشتم، اعلام شد که برای ادامه واردات کالا از این کشور باید تولید مشترک با ایران صورت گیرد و محصولات خودر ا در کشور ما تولید کند.

قائم مقام وزیر صنعت تأکید کرد: بنابراین به نمایندگان رسمی این شرکت‌ها اعلام شده تا در صورت تولید مشترک، امکان عرضه محصولات خود در بازار ایران را خواهند داشت.

وی با بیان اینکه در همین راستا امروز شاهد واردات واگن قطار هستیم، تصریح کرد: در روزهای آینده می‌توان واردات سایر کالاهایی که در داخل کشور امکان تولید دارند را مشاهده کرد و به همین منظور این موضوع به اطلاع وزیر صنعت و معاون صنایع وی رسیده است.

قائم مقام وزیر صنعت تصریح کرد: در مورد ماشین‌آلات صنعتی 10 تا 12 میلیارد دلار واردات انجام می‌شود، اما باید بررسی کرد که این تکنولوژی و محصولات وارد شده برای ما مورد نیاز است و ما امکان تولید داخلی آن را نداریم؟

قائم مقام بازرگانی وزیر صنعت تصریح کرد: اگر ما دانش تولید محصولی را داخل کشور داشته باشیم، دیگر نباید اجازه واردات آن داده شود.
  
 
 



منبع: فارس

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 10 مهر 1395 - 16:51





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن