واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: هیچسیاستمداری بهاندازه او جنجالی نبوده/ فساد در دوره او رواج پیدا کرد و ایران به بنبست رسیده بود
هیچ سیاستمداری به اندازه او در داخل و خارج از ایران جنجالی نبوده و باعث قطبیشدن فضا نشده است. فساد در طول دو دوره ریاستجمهوری او رواج پیدا کرد. به نوعی درآمدهای نفتی در پروژههای بد هزینه شدند؛ پروژههایی که کارآمدیای نداشتند. دو نفر از معاونان او با اتهام اختلاس و فساد مواجه شدند. در دوران ریاستجمهوری احمدینژاد، ایران به بنبست هستهای رسیده بود و اظهارات احمدینژاد درباره لزوم حذف اسرائیل از نقشه جهان بر شدت تنش ایران با غرب دامن میزند. سازمان ملل در دوران ریاستجمهوری او چهار بار علیه ایران قطعنامههای شدید وضع کرد».
آفتابنیوز : سرویس سیاسی- نشریه «نیویورکر» در گزارشی به قلم «رابین رایت» به موضوع عدم کاندیداتوری احمدینژاد در انتخابات ریاستجمهوری سال 96 پرداخته و نوشته است: «بهار سال گذشته در شهرهای کوچک و مساجد سرتاسر ایران احمدینژاد پوپولیست شروع به تعریف دوباره آرمانهای انقلاب کرد. او دولت روحانی را به دلیل توافق هستهای تاریخی به شش قدرت بزرگ جهان هدف حمله قرار داد.»
به گزارش آفتابنیوز، این نشریه در ادامه مینویسد: او میگفت به خواست خدا پیروزی و آینده بسیار روشن در انتظار ماست. سخنرانیهای او تا جایی پیش رفت که مقامهای سیاسی گفتند جنبه انتخاباتی گرفته و غیرقانونی محسوب میشود. او به اوباما ریسجمهوری امریکا نامه نوشت و از او خواست تا دو میلیارد دلار از داراییهای بلوکه شده ایران را به کشور بازگرداند.»
این نشریه در ادامه گزارش درباره احمدینژاد خود آورده است: هیچ سیاستمداری به اندازه او در داخل و خارج از ایران جنجالی نبوده و باعث قطبیشدن فضا نشده است. فساد در طول دو دوره ریاستجمهوری او رواج پیدا کرد. به نوعی درآمدهای نفتی در پروژههای بد هزینه شدند؛ پروژههایی که کارآمدیای نداشتند. دو نفر از معاونان او با اتهام اختلاس و فساد مواجه شدند. در دوران ریاستجمهوری احمدینژاد، ایران به بنبست هستهای رسیده بود و اظهارات احمدینژاد درباره لزوم حذف اسرائیل از نقشه جهان بر شدت تنش ایران با غرب دامن میزند. سازمان ملل در دوران ریاستجمهوری او چهار بار علیه ایران قطعنامههای شدید وضع کرد».
این نشریه در ادامه میافزاید: «علاوه بر احمدینژاد، اخیرا سردار سلیمانی نیز اعلام کرد که قصد نامزدی در انتخابات را ندارد. او در نظرسنجی اخیر دانشگاه مریلند محبوبیتی ۵۴ درصدی را کسب کرده بود. او رهبری عملیات برونمرزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به خصوص در عراق، سوریه و لبنان را برعهده دارد. چهرهای کاریزماتیک است و یکی از دو مقام نظامی قدرتمند ایران است. اغلب عکسهای او در خطوط مقدم جبهه جنگ منتشر میشوند. با این حال، او گفته که میخواهد تا پایان عمر سرباز باقی بماند».
نیویورکر در پایان این پرسش را مطرح میکند حال که احمدینژاد در رقابت انتخاباتی شرکت ندارد، احمدینژادیها از ترس مسائلی چون بهبود روابط با غرب به کدام نامزد رای خواهند داد؟
۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]