تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803919109




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران، هفتاد و ششمین اقتصاد رقابتی جهان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه دنیای اقتصاد- شادی آذری: مجمع جهانی اقتصاد طبق روال هر ساله رقابتی‌ترین اقتصادهای جهان را معرفی کرد. در این رتبه‌بندی که بر اساس شاخصی موسوم به شاخص رقابت‌پذیری جهانی شکل گرفته است، رتبه‌های برتر به اقتصادهای نام‌آشنایی که اغلب آنها در سال‌های پیش نیز در صدر این فهرست بودند تعلق گرفته است.

در این رتبه‌بندی که از میان 138 کشور انجام شده است، اقتصاد کشورمان جایگاه 76 را به خود اختصاص داده و این در حالی است که رتبه ایران در سال گذشته از میان 140 کشور 74 بوده و در سال گذشته نسبت به سال پیش از آن 9 پله جهش داشته است.

در این بررسی 12 رکن اصلی، معیار تعیین رتبه هر اقتصاد قرار گرفته است که نام آنها و رتبه اقتصاد ایران از بین 138 کشور در هر یک از آنها بدین شرح‌ است: 1- نهادها (رتبه ایران 90) 2- زیرساخت‌ها (رتبه ایران 59) 3- فضای اقتصاد کلان (رتبه ایران 72) 4- بهداشت و آموزش ابتدایی (رتبه ایران 49) 5- تحصیلات تکمیلی و آموزش (رتبه ایران 60) 6- کارآیی بازار کالاها (رتبه ایران 111) 7- کارآیی بازار کار (رتبه ایران 134) 8- توسعه بازار مالی (رتبه ایران 131) 9- آمادگی تکنولوژیک (رتبه ایران 97) 10- اندازه بازار (رتبه ایران 19) 11- مهارت کسب و کار (رتبه ایران 109) 12- ابداعات (رتبه ایران 89). در این گزارش جمعیت ایران 5/ 79 میلیون نفر، تولید ناخالص داخلی ایران 6/ 387 میلیارد دلار آمریکا، سرانه تولید ناخالص داخلی 1/ 4877 دلار آمریکا و سهم تولید ناخالص داخلی ایران از کل تولید ناخالص داخلی جهان بر اساس شاخص برابری قدرت خرید 21/ 1 درصد اعلام شده است.

برترین‌های جهان

در این گزارش آمده است که در شرایط فعلی و با توجه به رشد کند اقتصاد جهانی، «اهمیت رقابت‌پذیری در حل چالش‌های بین‌المللی حوزه اقتصاد کلان و زمینه‌سازی برای شکوفایی اقتصاد در آینده یادآوری می‌شود. بر این اساس، رقابتی‌ترین اقتصاد‌های جهان همانند سال گذشته سوئیس، سنگاپور و آمریکا هستند و پس از آنها به ترتیب اقتصادهای هلند، آلمان، سوئد، انگلیس، ژاپن، هنگ‌کنگ و فنلاند در جایگاه‌های بعدی فهرست رقابتی‌ترین اقتصادهای جهان قرار گرفته‌اند. بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، این هشتمین سال متوالی است که سوئیس در صدر فهرست رقابت‌پذیرترین اقتصادهای جهان قرار می‌گیرد.

 از میان 12 رکن اصلی که به‌عنوان معیار رقابت‌پذیری اقتصادها مورد بررسی قرار گرفته است، اقتصاد سوئیس در 11 رکن به‌عنوان یکی از 10 اقتصاد برتر جهان معرفی شده است و در 4 رکن به‌عنوان برترین اقتصاد معرفی شده که شامل این موارد است: ابداعات، مهارت کسب و کار، کارآیی بازار کار و آمادگی تکنولوژیک. سنگاپور نیز برای ششمین سال متوالی است که در جایگاه دومین اقتصاد رقابت‌پذیر معرفی جهان شده است.

آمریکا از گزارش دو سال پیش یعنی 2015-2014 در جایگاه سوم قرار گرفته است و سایر اقتصادهایی که در فهرست 10 اقتصاد رقابت‌پذیر جهان قرار دارند اغلب اروپایی هستند و تنها ژاپن و هنگ‌کنگ در رتبه‌های 8 و 9 قرار دارند. اقتصادی که بیشترین بهبود را در زمینه رقابت‌پذیری نسبت به گزارش سال گذشته داشته است، هندوستان است که نسبت به سال گذشته 16 پله صعود کرده است و آلبانی و جامائیکا هم جهشی دو رقمی را در رتبه خود شاهد بوده‌اند و به ترتیب 13 و 11 پله صعود کرده‌اند.




۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن