واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: یک نماینده مجلس ضعیف بودن نقد و نقادی را منشاء فساد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در هر جامعهای دانست و گفت: اظهار نظرهای غیر علمی و احساسی در زمینه های مختلف و در سطح ملی و صرفا ناشی از برداشت های شخصی و تصمیم گیریهای خلقالساعه و غیر کارشناسی آفت برزگی برای ثبات کشور است.
به گزارش خبرنگار ایسنا، احمد همتی در نطق میان دستور در صحن علنی امروز سه شنبه مجلس با بیان اینکه سه مولفه در هموار سازی مسیر توسعه و پیشرفت کشور تاثیر گذار است گفت: مولفه اول ثبات کشور است آن هم در شرایطی که دشمنان ما به شدت به دنبال مخدوش کردن ثبات در عرصه های مختلف هستند. قطعا اگر کشور به ثبات واقعی در عرصه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی نرسد بهترین برنامه ریزی ها هم به نتیجه نخواهد رسید.
وی تاکید کرد که اظهار نظرهای غیر علمی و احساسی در زمینه های مختلف و در سطح ملی و صرفا ناشی از برداشت های شخصی و تصمیمگیریهای خلق الساعه و غیر کارشناسی آفت برزگی برای ثبات کشور است، از طرف دیگر عمل کردن در چارچوب قوانین بین المللی و عرف دیپلماتیک نظام اسلامی ما را بهتر به اهداف می رسانند.
به گفته وی، عمل دقیق به قانون اساسی بخصوص در مباحث همچون حقوق شهروندی و عدالت اجتماعی باعث اعتماد عمومی و حضور گستردهتر مردم در روند ثبات کشور می شود.
همتی مولفه دوم را برقراری عدالت در زمینه های مختلف دانست و گفت: اگر کارها در کشور بر مبنای تقوا و اهداف از پیش تعیین شده پیش رود عدالت نهادینه می شود، وقتی پرداختی های اصلی در کشور ده ها برابر با یکدیگر اختلاف دارد و افراد در جامعه فرصتی برابر ندارند و عرصههای مدیریتی جولانگاه باند بازی می شود راندهای اقتصادی نیز اوج می گیرد و در این صورت نباید انتظار جامعه ای اخلاق مدار و درست کردار را داشت. همچنین در این شرایط نمی توان آمار روز افزون فرار نخبگان را کاهش داد.
وی مولفه سوم در پیشرفت و توسعه کشور را فرهنگ دانست و گفت: فرهنگ در کنار ثبات و عدالت ستون پایه های اصلی توسعه و پیشرفت کشور هستند که تاثیرات متقابلی بر یکدیگر می گذارند، در مقابل دروغ، تزویر و ریا عدم وجدان کافی، ترجیح منفت های شخصی بر منافع ملی و ضعف دیدگاه های علمی و منطقی می تواند عدالت و ثبات جامعه را تحت الشعاع قرار داده و به دنبال آن توسعه و اشتغال زایی را با مشکل مواجه کند.
نماینده سمنان همچنین نقد و نقادی و صراحت در بیان ر ا از دیگر نکات مهم مرتبط با فرهنگ خواند و افزود: این که یک مدیر در فضای نقد و انتقاد دارای قدرت تجزیه و تحلیل نبوده و یا در او روحیه تملق و چاپلوسی وجود دارد نشان می دهد که چنین فردی شایسته مدیریت نیست و این خطر بزرگی برای جامعه است. چرا که افرادی که برای رسیدن به منافع خود شخصیتشان را زیر پا می گذارند به راحتی کشورشان را به بیگانگان ترجیح می دهند.
همتی تاکید کرد که منشاء فساد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در هر جامعه ای ضعیف بودن نقد و نقادی در آن جامعه است که می تواند ناشی از سیاست ها و یا خود سانسوری مردم باشد. حال اینکه از دیدگاه رهبری فرهنگ اولویت کشور است و همه باید برای اعتلای آن تلاش کنیم.
۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]