تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832805600




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مصرف مشترکان خانگی، تعیین‌کننده سرنوشت خاموشی احتمالی است - ایسنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
برق
مدیر دفتر آموزش و اطلاع‌رسانی سازمان بهره‌وری انرژی گفت: با توجه به مصرف ۵۰ درصدی انرژی کشور در بخش ساختمان صرفه‌جویی در این بخش از مشترکان در مدیریت پیک تابستان تعیین‌کننده است. به گزارش ایسنا، محمدحسین زربخش با بیان این مطلب اظهار داشت: پیش‌بینی سازمان هواشناسی حکایت از افزایش دمای هوای پایتخت به بالای ۴۱ درجه در روزهای پایانی هفته جاری دارد که همین موضوع باعث افزایش پیک مصرف برق خواهد شد.
وی اظهار داشت: بافت کشور ما به گونه‌ای است که میزان مصرف برق در بخش صنعت، کمتر از مصارف بخش تجاری و خانگی است و بیش از ۵۰ درصد انرژی کشور در بخش ساختمان به‌طور عام مصرف می‌شود که از این میزان در بخش ساختمان‌های اداری، قریب به ۳۴ درصد انرژی در بخش سامانه‌های سرمایشی، گرمایشی و تهویه متبوع و نزدیک به ۲۵ درصد در بخش روشنایی است.
زربخش ادامه داد: در بخش‌های تجاری قریب به ۶۴ درصد مصارف انرژی مربوط به سامانه‌های سرمایشی و گرمایشی و در منازل مسکونی نیز نزدیک به ۳۰ درصد انرژی دربخش روشنایی و حدود ۲۸ درصد انرژی در یخچال فریزر و قریب به ۲۶ درصد انرژی در کولرهای آبی و گازی مصرف می‌شود و نشان‌دهنده این است که بیشترین مصرف انرژی بخصوص انرژی الکتریکی در بخش غیرمولد کشور در مقایسه با بخش مولد یا صنعت صرف می‌شود.
او با بیان اینکه صرفه‌جویی ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلووات ساعت انرژی توسط هر نفر در طول سال می‌تواند از احداث ۴ تا ۵ هزار مگاوات نیروگاه به ارزش ۴ تا ۵ میلیارد دلار جلوگیری کند، گفت: در این خصوص کشورهای صنعتی که در بخش مدیریت مصرف پیشرو هستند، راهکارهای منطقی ارائه کرده‌اند که نشان از این دارد که مجموعه‌ای از کارهای آموزشی، آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی به مردم از نحوه استفاده صحیح از انرژی باعث خواهد شد تا کمبود برق کشور بخصوص در زمان پیک مصرف تأمین شود.
مدیر دفتر آموزش و اطلاع‌رسانی سابا با بیان این مطلب که استفاده از تکنولوژی و تکنیک‌های جدید می‌تواند در کاهش و یا کنترل مصرف انرژی تأثیرگذار باشد، اذعان داشت: ساکنان مناطق کوهستانی می‌توانند از کولرهای آبی بجای اسپلیت استفاده کنند و با سرویس کولرها در ابتدای سال، تعویض تسمه، پوشال و روغن‌کاری و نصب سایبان بر روی کولر تا ۳۰ درصد در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنند که با توجه به تعداد حدود ۱۲ میلیون انواع کولر در سطح کشور رقم قابل‌توجهی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه رعایت برخی نکات ریز در زندگی می‌تواند صرفه اقتصادی برای مشترکان و کشور داشته باشد، افزود: باز و بسته کردن ۷ بار درب یخچال و هر بار به مدت ۲۰ ثانیه، تا ۷ درصد مصرف برق یخچال را افزایش می‌دهد که با وجود ۳۰ میلیون یخچال فریزر در کشور، میزان بالایی از انرژی کشور هدر خواهد رفت. زربخش با اشاره به اینکه این راهکارها هزینه‌ای برای ما نخواهد داشت و می‌توان با آموزش و آگاه‌سازی جامعه، تغییر نگرشی در مردم ایجاد کرد تا تبدیل به تغییر رفتار و ترک عادات بدی که به دلیل پایین بودن قیمت انرژی و حامل‌های آن در بین مردم رواج دارد شود. وی گفت: تنظیم دمای ساختمان بین ۲۴ تا ۲۶ درجه در تابستان، جلوگیری از نشت هوای داخل به بیرون و برعکس، ‌ عایق کاری ساختمان و پنجره‌ها، سبب می‌شود تا به ازای کاهش هر یک درجه دمای محیط، حدود ۵ درصد در مصرف برق جلوگیری شود. مدیر دفتر آموزش و اطلاع‌رسانی سازمان بهره‌وری انرژی با بیان اینکه با خاموش کردن سامانه سرمایشی، یک ساعت قبل از تعطیلی اداره‌ها تا دو ساعت پیش از آغاز به کار روز بعد می‌توان تا ۳۰ درصد در مصرف برق سازمان‌ها و اداره‌ها صرفه‌جویی کرد، ادامه داد: با کنار هم گذاشتن این نکات ریز و رعایت آن‌ها می‌توان کمک بسیار بزرگی به عبور از پیک مصرف برق کشور کرد. انتهای پیام


سه‌شنبه / ۲۹ تیر ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن