تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براى كسب بلند مرتبگى از وطن خود دور شو و سفر كن كه در مسافرت پنج فايده است: برطرف ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815543478




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قلیان‌های میوه‌ای جمع‌آوری نمی‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: قلیان‌های میوه‌ای جمع‌آوری نمی‌شوند
اجرای طرح جلوگیری از مصرف قلیان در اماکن عمومی نسبت به گذشته بهتر شده اما به ایده‌آل نرسیده است.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: مسائل فرهنگی دکمه‌ای نیست که با یک اشاره به طور کامل اجرا شود، طرح جمع‌آوری قلیان مانند بستن کمربند ایمنی نیاز به فرهنگ‌سازی دارد.

 به گزارش فارس، ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری صبح امروز در خصوص طرح جمع‌آوری تنباکوهای میوه‌ای از اماکن عمومی، گفت: اماکن عمومی تعریف دارد و نحوه نظارت بر آنها مشخص است مثلاً ما هیچ گاه ادعا به جمع‌آوری قلیان‌ها از سطح پارک‌ها نکرده‌ایم زیرا ارگان مسئول باید اقدامات لازم را با توجه به مصوبه انجام دهند البته نظارت مستقیم در این طرح بر عهده ما است.

وی گفت: برای رسیدن به این هدف مهمترین وسیله افزایش مطالبات اجتماعی است. هیچ دولتی با جریمه و مأمور گذاشتن نمی‌تواند جلوی آن را بگیرد بلکه باید در محیط‌های اجتماعی مطالبات مردمی به وجود آید همچون بستن کمربند ایمنی که فرهنگ ایمنی مردم بالا رفت. اجرای طرح جلوگیری از مصرف قلیان در اماکن عمومی نسبت به گذشته بهتر شده اما به ایده‌آل نرسیده است.

سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به نحوه کار اورژانس‌ها و رساندن بیمار به بیمارستان، گفت: سیستم ما برای اورژانس‌های بیمارستان‌های دولتی تعریف شده است، اورژانس بیمارستان دولتی قبلاً می‌توانست مصدوم را به بیمارستان خصوصی انتقال دهد اما هم اکنون منحصراً با توجه به نقشه، ترافیک و غیره بیمار را به بیمارستان دولتی می‌رسانند اما بعد  از انتقال بیمار خانواده وی در صورت تمایل می‌توانند بیمار را به بیمارستان خصوصی انتقال دهند.

حریرچی بدهی برخی بیمارستان‌های دولتی به شرکت‌های پخش دارو را تأیید کرد و گفت: وزارت در صورت کمبود بودجه و پول به کارانه پزشکان و شرکت‌های دارویی فشار می‌آورد. هم اکنون بیمه‌های ما به بیمارستان‌های دولتی بدهکارند، بیمارستان‌های دولتی به شرکت‌های پخش و شرکت‌های پخش به تولیدکننده دارو این یک چرخه است.

وی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه بیمارستان رسول اکرم (ص) از بهمن ماه تاکنون هزینه غذا، لباس و ... کادر درمانی خود را پرداخت نکرده است و دانشگاه ایران در پاسخ به این عدم پرداخت اذعان می‌کند بودجه دست دانشگاه تهران است، گفت: این قضیه درست است، کارانه‌ها دچار عقب‌افتادگی است، بیمارستان‌هایی داریم که از آذر ماه پول کادر درمانی خود را پرداخت نکردند اما از این موارد زیاد نیست. در این مورد هم دو دانشگاه می‌توانند با همدیگر موضوع را حل کنند.



تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - 26 September 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن