تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834722888
هیچکدام از رؤسای جمهور ایران را با رؤسای جمهور آمریکا مقایسه نمیکنم - ایسنا
واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
یادگار امام (ره) گفت: انتخاب ترامپ به عنوان رئیسجمهور آمریکا به مردم این کشور بستگی دارد اما من هیچکدام از رؤسای جمهور ایران را در هیچ دورهای با هیچکدام از رؤسای جمهور آمریکا مقایسه نمیکنم. به گزارش ایسنا و به نقل از جماران، یادگار امام (ره) در گفتوگویی با خبرنگار شبکه تلویزیونی «جیو» پاکستان به پرسشهای گوناگونی درباره رابطه ایران با آمریکا، انتخابات ریاستجمهوری آمریکا و روابط ایران با کشورهای منطقه از جمله عراق، عربستان، پاکستان و افغانستان پاسخ داد. متن گفتوگوی حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی با این شبکه تلویزیونی به شرح زیر است:
سؤال: چرا جامعه اسلامی به این درد عظیم دچار شده است؟ سالهای پیش یعنی 5 تا 10 سال پیش شاید بزرگترین معضل را مسأله اسرائیل میدانستیم و همه به دنبال این بودیم که این غده سرطانی را از جامعه اسلامی حذف کنیم. اما امروز تقریبا اسرائیل یک مسأله فراموش شده در اذهان ملت های اسلامی است و همه به دنبال رفع گرفتاری های شدیدی که برای خودمان پیدا شده هستیم. متأسفانه جریانات تکفیری که در عراق و سوریه و جاهای دیگر رشد کردند یک فاجعه را برای جامعه اسلامی پدید آوردند.
من امروز در نماز عید فطر هم که در دانشگاه امام خمینی (س) اقامه شد این مسأله را گفتم. واقعا فکر می کنم که پیامبر اسلام (ص) روزهای خوبی را نمی گذراند و روح آن بزرگوار از همه ما و جامعه اسلامی ناخشنود است. عید فطر که باید روز شادی همه مسلمانان باشد. اما می بینید که در عربستان، عراق و دیگر کشورها چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است و یا حتی جنگ برادر کشی بدی که در سوریه وجود دارد که جریان تکفیری فاجعه ای را برای دنیای اسلام پدید آورده است.
سؤال: در این وضعیت چه کسی سود می برد؟
تردیدی نیست بیشترین کسی که از فاجعه عظیمی که در جامعه اسلامی برقرار است سود می برد رژیم صهیونیستی است.
سؤال: ما شاهد کشته شدن00 4 هزار نفر و آواره شدن 2 میلیون نفر در سوریه هستیم. ایران و روسیه در حال حمایت از بشار اسد هستند و کشورهای دیگر در جناح مقابل قرار دارند. حمایت از بشار اسد ارزش این همه کشته و آواره را دارد؟
اینکه گروهی احساس کنند که با زور می توانند کسی را خلع کنند، آن فرد هم دارای طرفدار و زور است و اذیتی پدید می آید که امروز اتفاق افتاده است. اشتباهی که بسیاری کردند این بود که می خواستند مسأله سوریه را با راه حل نظامی حل کنند. سوریه راه حل نظامی ندارد. سیاست کلی اعلام شده توسط جمهوری اسلامی که به نظر من سیاست صحیحی است این است که از راه حل نظامی صرف نظر شده و به راه حل های سیاسی پرداخته شود.
سؤال: مناقشه بین ایران و عربستان باعث شده که در برخی کشورهای اسلامی از جمله پاکستان مشکلاتی به وجود بیاید. به نظر شما این روند تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟
من فکر می کنم مسائل جهان اسلام فراتر از مناقشه دو کشور مثل ایران و عربستان است. البته سیاست های عربستان در یمن و بحرین سیاست های پذیرفته شده ای نیست. رفتارهای بعضا غیر منطقی و غیر انسانی نیز در داخل عربستان بود. مسائل جهان اسلام فراتر از نزاع های دو کشور با هم است. این موضوع به نگاه تکفیری که در بعضی مسلمانان متأسفانه وجود دارد بر می گردد و این نگاه باید حل شود. البته طبیعی است که باید دیگر مشکلات جهان اسلام هم با هم در این راستا حل شود.
سؤال: جمهوری اسلامی ایران زوار خود را از رفتن به عربستان منع کرده است. به نظر شما آیا این تصمیم منطقی است؟
ایران زوار خود را منع نکرده است. دولت عربستان نمی پذیرد بر مداری که سالیان سال برقرار بوده این مسیر انجام شود. اتفاقا چندین ماه برای مذاکره با دولت عربستان رفتند و دولت این کشور موافقت نکرد. طبیعی است که هر دولتی نسبت به امنیت مردم خود در کشورهای دیگر حساسیت داشته باشد. من فکر می کنم فاجعه ای که سال گذشته در عربستان اتفاق افتاد هیچ جای تردیدی را باقی نمی گذارد که ما باید نسبت به مسائل حج نگاه دیگری داشته باشیم.
سؤال: پاپ سعی کرد که بین همه گروه های مسیحی اتحاد برقرار کند. اما در مسلمانان چنین چیزی دیده نمی شود. آیا ما مسلمانان نباید از پاپ درسی بگیریم؟
من نمی خواهم وارد تاریخ مسیحیت شوم. تاریخ مسیحیت نیز الزاما تاریخ خوبی نیست. جنگ های تلخی بین آنها اتفاق افتاده است. امروز هم اگر نزاعی از این نوع بین مسیحیان نیست به خاطر این است که مسیحیت دخالتی در مسائل زندگی عادی مردم ندارد.
اما جدای از اینکه مسیحیان چگونه زندگی می کنند یک نکته بسیار مهم را باید توجه کنیم که بین مسلمانان انشقاق بدی است. رهبر معظم انقلاب فرمودند اهل سنتی که ریشه در تفکرات آمریکایی و شیعه ای که ریشه در تفکرات انگلیسی دارند باید افراط خود را کنار بگذارند و روی به وحدت و انسجامی بیاوریم که جزو آرمان های بزرگ امام در آغاز انقلاب بود.
سؤال: رئیس جمهوری اسلامی ایران به واتیکان سفر کرده و دیداری با پاپ داشته است. آیا شما نیز برای حضور در مراسم بزرگداشت امام خمینی (س) جهت تعمیق روابط بین مسلمانان و مسیحیان از پاپ دعوت می کنید؟
به نظر من پاپ به هر مناسبتی که بخواهند به ایران سفر کنند سفر بسیار خوبی است و فکر می کنم که دولت و مردم ایران آمادگی میزبانی دارند.
سؤال: موضوع را عوض کرده و به سمت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می رویم. دونالد ترامپ معروف به احمدی نژاد آمریکا است. آیا شما هم همین فکر را می کنید؟
من هیچ کدام از رؤسای جمهور ایران را در هیچ دوره ای با هیچ کدام از رؤسای جمهور آمریکا مقایسه نمی کنم.
سؤال: نظر شما در مورد ترامپ چیست؟
به نظر من انتخابات آمریکا چندان تأثیری در سیاست های منطقه ای آنها ندارد. ولی دلم نمی خواهد که چنین شخصیتی رئیس جمهور آمریکا شود. اما به خود مردم آمریکا بستگی دارد.
سؤال: آیا ترامپ تأثیری بر روابط ایران و آمریکا که آقای ظریف برای آن تلاش کرد، خواهد داشت؟
البته من نشنیده ام آقای ظریف در حوزه روابط دو جانبه فعالیتی کرده باشد. انچه بوده در مورد برجام بوده. ولی به هر حال بگذارید پیش بینی نکنیم.
سؤال: به نظر می رسد به دلیل نفوذ پنتاگون اگر حتی هیلاری کلینتون روی کار بیاید خط لوله گاز ایران به پاکستان به بهره برداری نمی رسد. نظر شما در این مورد چیست؟
به نظر من این ضرری است که بیش از همه متوجه پاکستان است. پاکستان باید سیاست های خودش را مستقل از دیگران پیش ببرد.
سؤال: امام خمینی (س) آمریکا را شیطان بزرگ می دانست. با توجه به کارهایی که آقای ظریف انجام می دهد به نظر شما سیاست ایران در قبال آمریکا تغییر کرده است؟
فکر نمی کنم آقای ظریف تا به حال تلاشی برای روابط دو جانبه داشته باشند. بحث برجام که سیاست کلی جمهوری اسلامی بود که انجام شد. ارتباطات ما هم طبیعتا در محدوده برجام بوده است. البته همیشه نگاه ما به آمریکایی ها بسته به رفتار آنها است.
سؤال: در افغانستان هر کشوری به دنبال منافع خود است. گفته شده که ملا اختر منصور از ایران به این کشور آمده و کشته شده است. نظر شما در این مورد چیست؟ شایعه بود. ایشان در ایران نبوده است. وزارت امور خارجه کشور ما نیز به شدت این موضوع را تکذیب کرده است.
سؤال: دشمن دشمن دوست ما است. با توجه به دشمنی طالبان با ایران آیا ایران نظر مثبتی به این گروه دارد؟
من فکر نمی کنم سیاست های طالبان با آمریکا دشمنانه باشد. ممکن است در ظاهر دشمنی داشته باشند ولی سیاست های آنها به نفع آمریکا تمام می شود؛ کما اینکه داعش نیز همین طور است.
سؤال: یکی از دیپلمات های آمریکایی اشاره کرده که بیشترین سود را از داعش رژیم صهیونیستی برده و رژیم صهیونیستی الآن احساس امنیت می کند. آیا شما فکر می کنید که رژیم صهیونیستی ارتباط و سنخیتی با داعش دارد؟
من فکر می کنم که آن دیپلمات واقعیتی را بیان کرده و خیلی چیز پیچیده ای نبوده است. من نمی دانم پشت پرده داعش با رژیم صهیونیستی ارتباط دارد و یا ندارد، ولی شک ندارم که سیاست های آن به نفع رژیم صهیونیستی است. البته قرائنی هم برای ارتباط آنها وجود دارد.
سؤال: اتهاماتی وجود دارد مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در بلوچستان پاکستان مداخله می کند. نظر شما در این مورد چیست؟
فکر می کنم روابط ایران و پاکستان فراتر از این است که چنین نکاتی بتواند تأثیر بگذارد. این موارد را هم کسانی که اهل فن هستند و می دانند رد می کنند. احتمال نمی دهم که این گونه مسائل هیچ تأثیری بر روابط ایران و پاکستان داشته باشد؛ کما اینکه تا الآن هم نگذاشته است. ایران و پاکستان احتیاجی به چنین عملکردهایی نسبت به یکدیگر ندارند.
سؤال: تصور می شود که شما دارای برخی گرایش های سیاسی هستید نسبت آنها با اندیشه امام چیست؟
من فکر می کنم که در داخل ایران این تقسیم بندی ها را چندان نمی توان پیاده کرد. اما من و دیگر گروه هایی که در ایران هستند قرائت و برداشتی را از فرمایش امام دارند. من هم اگر حرفی می زنم برداشتم این است که اگر امام در روزگار ما بود حتما همین حرف را می زد. دیگران نیز همین گونه هستند. من هیچ کدام از جریانات داخل ایران را به مخالفت با امام و اندیشه ایشان متهم نمی کنم. البته قرائت های مختلفی وجود دارد. همین امر نیز نقطه قوت اندیشه های امام است که امکان اجتهادها و قرائت های مختلف درون آن وجود داشته باشد
سؤال: به عنوان آخرین سؤال، به نظر شما اگر انقلاب اسلامی به پیروزی نمی رسید، افراطی که امروز در جهان و به خصوص کشورهای اسلامی شاهد هستیم را در ایران شاهد بودیم؟
من نمی توانم الزاما در مورد این سؤال پاسخ کاملی بدهم. ولی مطمئن هستم بیداری اسلامی در جهان اسلام معلول انقلاب اسلامی است. اما اینکه گروه هایی در صدد برآمدند که این بیداری را به رادیکالیزم غیر منطقی سلفی ترجمه کنند هم ممکن است و حتما بوده که افراد مختلف و جریاناتی از دشمنان ما در درون این جریان نفوذ کرده باشند. انتهای پیام
شنبه / ۲۶ تیر ۱۳۹۵ / ۱۷:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]
صفحات پیشنهادی
دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران از استان بورگن لند اتریش - ایسنا
سفیر کشورمان روز گذشته چهارشنبه به دعوت مسئولان استان بورگن لند اتریش در سفری یک روزه با مقام های ارشد سیاسی اقتصادی و پارلمانی این استان دیدار کرد به گزارش ایسنا عبدالله مولایی در این سفر با هانس نیسل استاندار کریستین ایلدیتس رئیس مجلس ایالتی خانم پروفسور ماتکوویتس رئیس دفتشهردار سابق نیویورک: امیدوارم رئیسجمهور بعدی آمریکا توافق هسته ای ایران را لغو کند
شهردار سابق نیویورک امیدوارم رئیسجمهور بعدی آمریکا توافق هسته ای ایران را لغو کند رودی جولیانی در سخنانی خصمانه علاوه بر حمایت از رژیمصهیونیستی ضرورت لغو توافق هستهای با ایران را مطرح کرد به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت صهیونیستی آرطرح جمهورخواهان کنگره برای جلوگیری از پرداختهای بعدی آمریکا به ایران
به دنبال انتقادهای گسترده جمهورخواهان از دولت باراک اوباما بابت پرداخت میلیونها دلار از داراییهای بلوکه شده ایران به تهران از سال گذشته به این سو برخی رسانههای آمریکا از تلاش نمایندگان کنگره برای تصویب یک قانون جدید به منظور جلوگیری از پرداخت مبالغ بیشتر به جمهوری اسلامی خبرلایحه پیشنهادی جمهوریخواهان: ایران ۱.۷ میلیارد دلار را به آمریکا پس بدهد!
لایحه پیشنهادی جمهوریخواهان ایران ۱ ۷ میلیارد دلار را به آمریکا پس بدهد نمایندگان جمهوری خواه مجلس سنا در لایحه ای خواستار توقف اعطای میلیاردها دلار از جیب مالیات دهندگان آمریکایی به ایران و پس گرفتن پولهایی که دولت اوباما به ازای بدهی های قبل از انقلابش به ایران پرداخته است شدآمریکا در تدارک خصومت جدیدی علیه جمهوری اسلامی ایران است
آمریکا در تدارک خصومت جدیدی علیه جمهوری اسلامی ایران است دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت آمریکا در کنار منافقین و وهابیون مشرک حجاز در تدارک خصومت جدیدی علیه جمهوری اسلامی است به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی حزب مؤتلفه اسدرخواست سناتور جمهورخواه از اوباما: ایران مشخص کند پولهای آمریکا را کجا خرج کرده است
درخواست سناتور جمهورخواه از اوباما ایران مشخص کند پولهای آمریکا را کجا خرج کرده است در نامهای که او به کاخ سفید نوشته ۱۳ سوال از رییسجمهور مطرح شده که بیشتر آنها به مساله پرداختهای نقدی دولت به ایران بابت بدهیهای این کشور قبل از انقلاب اسلامی مربوط است سناتور جمهوریمعاون جورج بوش:رئیسجمهور بعدی آمریکا باید به ایران تصریح کند، همه گزینهها روی میز است
معاون جورج بوش رئیسجمهور بعدی آمریکا باید به ایران تصریح کند همه گزینهها روی میز است معاون اول رئیسجمهور سابق آمریکا به جانشین باراک اوباما توصیه کرد که ضمن نفی برجام این موضوع را تصریح کند که در قبال برنامه هستهای ایران همه گزینهها روی میز هستند به گزارش نامه نیوز دیکبه طرحهای ضد ایرانی جمهوریخواهان رای منفی دهید - ایسنا
رهبر اقلیت دموکراتها در مجلس نمایندگان آمریکا از دیگر نمایندگان مجلس خواسته حتی اگر با اصل توافق تاریخی هستهای ایران مخالف هستند به طرحهای جمهوریخواهان که توافق هستهای را از مسیر خارج میکند رای منفی بدهند به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس نانسی پلوسی رهبر اقلگفتگوی تلفنی رؤسای جمهور مصر و عراق
گفتگوی تلفنی رؤسای جمهور مصر و عراق رؤسای جمهور مصر و عراق در گفتگوی تلفنی با یکدیگر درباره مبارزه با گروه تروریستی داعش و همکاری در این زمینه رایزنی کردند به گزارش فرهنگ نیوز عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر با فؤاد معصوم همتای عراقی خود تلفنی گفتگو کرد در این گفتگو ضمن تبریکجمهوری اسلامی ایران میزبان نشست کمیته دائمی ICAPP خواهد بود - ایسنا
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در دیدار با اعضای هیات رئیسه کنفرانس بین المللی احزاب آسیایی ICAPP گفت با پیگیریها و تلاشهای حزب موتلفه اسلامی سال آینده جمهوری اسلامی ایران میزبان نشست کمیته دائمی کنفرانس بین المللی احزاب آسیایی خواهد بود به گزارش ایسنا محمد نبی حبیبی در این دیدارض-
گوناگون
پربازدیدترینها