تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827240737




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افسران فراری؛ بزرگترین بحران تاریخ ارتش اسرائيل


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ارتش رژیم صهیونیستی این روزها با یکی از بزرگترین بحران‌های تاریخ خود مواجه است، این بحران فرار افسران برجسته و شایسته از ارتش و پیوستن به بخش‌های غیرنظامی است.


به گزارش ایسنا، سایت مجله "اسرائیل دیفنس"، ویژه مسائل نظامی فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی با بزرگترین بحران تاریخ خود مبنی بر دشواری در یافتن افسرانی با درجه  سروانی مواجه است. این افسران غالبا در سمت‌های مختلفی فعالیت داشته و زمان خالی ندارند.


اولین نشانه‌های این بحران پس از جنگ سال ۲۰۰۶ علیه حزب الله نمود پیدا کرد سپس با تحولات عمیقی که در جامعه اسرائیل ایجاد شد، شدت یافت. در جامعه اسرائیل دیگر این رویکرد که جوانان شایسته در ارتش خدمت می‌کنند، از بین رفته است.


به دلیل حساسیت این بحران و پیامدهایی که می‌تواند برای ارتش داشته باشد، دستگاه اطلاعات رژیم صهیونیستی تاکید دارد این بحران همچنان از افکار عمومی دور نگه داشته ‌شود.


این سایت افزود، ارتش اسرائیل معمولا تنها اطلاعاتی را در رسانه‌ها منعکس می‌کند که در راستای خودش باشد به همین دلیل بحث و گفتگو درباره این بحران به اتاق‌های بسته محدود شد.


اما این بحران بیشتر متوجه افسرانی است که خدمت نظامی خود را در پایگاه‌های نظامی به اتمام می‌رسانند و به سوی زندگی غیرنظامی شتاب می‌ورزند.


بحران تا حدی بالا گرفته که شاهد کاهش نیرو در پست‌های عالی به ویژه بخش سامانه‌های تکنولوژی‌های امنیتی هستیم که مرکز تقویت ابزارهای جنگی و تاسیسات حیاتی تکنولوژی است، گرچه در تشکل‌های جنگی و یگان‌های لجستیک پست خالی نداریم اما باید توجه داشت که این سمت‌ها انتخاب اول و یا دوم نیروها نبوده‌اند.


این مساله که ده‌ها تن از افسرانی که در حال حاضر در ارتش خدمت می‌کنند، به دنبال شغلی غیرنظامی هستند، خواب را از چشمان فرماندهان ارتش ربوده است و البته هرکدام از آنان که کاری می‌یابند، ارتش را ترک می‌کنند.


سایت مذکور در مقاله‌ای به نوشته عمیر ربابورت،‌ سردبیر این مجله و یکی از مهم‌ترین تحلیلگران اسرائیل نوشت، این بحران نسبت به سقوط نگران‌کننده جایگاه ارتش و اینکه در دهه پیش‌رو مزایای خدمت در ارتش شبیه به خدمت در زندان‌ها، مرکز اطفای حریق و پلیس اسرائیل شود، هشدار می‌دهد.


ربابورت درباره نقطه آغاز این بحران بی‌سابقه در تاریخ ارتش تاکید کرد که شاخص‌های بحران کنونی پس از جنگ دوم لبنان (سال ۲۰۰۶) شروع به نمایان شدن کرد. علاوه بر این در دوره اخیر نیز نشانه‌هایی از روند کاهش دوباره نیروها در ارتش دیده شد.


این تحلیلگر گفت: در کنار کمبود شدید تعداد افسران با درجه سروانی در ارتش، کسانی که از مدت‌ها قبل مسائل ارتش را دنبال کرده‌اند،‌ باید متوجه کاهش کیفی تعداد کسانی که در ارتش خدمت می‌کنند، شده باشند.


سردبیر مجله اسرائیل دیفنس افزود: ارتش پیشتر با بحران‌های دیگری نیز مواجه بوده است، بزرگترین این بحران‌ها پس از جنگ اول لبنان در سال ۱۹۸۲، مربوط به زمانی می‌شود که این جنگ موجب کاهش حقوق‌ها و تخریب چهره ارتش و نیز ترک آن از سوی تعداد زیادی از سربازان شد. در مقابل ارتش سال‌های طولانی را به جبران خسارتی پرداخت که در سال‌های ۱۹۸۳ تا ۱۹۸۵ آشکار شد، این درمان در آن دوره از ابعاد حرفه‌ای ارتش هزینه شد و به دنبال آن فرماندهی گردان‌ها را افسرانی ۲۷ ساله به دست گرفتند.


وی با اشاره به کاهش تعداد افسران برجسته در ارتش رژیم صهیونیستی ادامه داد: ارتش در گذشته می‌دانست چگونه با برنامه‌های تشویقی و اعطای پست‌های عالی افسران جوان و شایسته را حفظ کند اما امروز وضعیت فرق کرده است.


ربابورت یکی از عوامل اصلی ایجاد این بحران را سامانه‌های تکنولوژیک و پیشنهادهای فریبنده در بخش غیرنظامی می‌داند.


اما در مقابل ایال اوراتی، رئیس سابق بخش علوم رفتاری ارتش رژیم صهیونیستی با رد این مساله معتقد است وخامت اوضاع در ارتش تنها متوجه وزارت دارایی نیست بلکه مساله بسیار عمیق‌تر از اینها بوده و به تغییرات گسترده و بنیادی در جامعه اسرائیل بازمی‌گردد.


اوراتی افزود:‌ این روزها مادران یهودی تمایلی ندارند که فرزندانشان در ارتش خدمت کنند در واقع آن عهدی که جامعه اسرائیل را به سربازان ارتش پیوند می‌داد، شکسته شد و نتیجه آن کاهش کیفی بیشتر ارتش است.


رئیس سابق بخش تحلیل رفتاری ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه هیچ راه گریزی از این مساله وجود ندارد، گفت:‌ این وضعیت تا زمانی که سربازان ۲۲-۲۳ ساله ما از حضور در جامه با لباس فرم ارتش شرم دارند، هرگز تغییر نخواهد کرد.


وی درباره رتبه‌های بالا در ارتش رژیم صهیونیستی افزود:‌ ضروری است این مساله را درک کنیم که ارتش همواره در پر کردن جایگاه‌های اولیه با افراد شایسته موفق خواهد بود زیرا موضوع مربوط به تعداد کمی از مردم است و همواره نیز گروهی هستند که خدمت در ارتش برایشان فرصتی برای ارتقای جایگاه اجتماعی‌شان است اما در مراتب بالاتر تغییرات بزرگ بوده و بسیار نگران‌کننده است و ما هرگز نخواهیم توانست کیفیت نیروی انسانی ارتش را حفظ کنیم.


۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن