تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق بزرگ‏تر خداوند اين است كه او را بپرستى و چيزى را با او شريك نسازى، كه اگر خال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868031063




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشریح مرگ‌های مشکوک به قتل در یاسوج


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایلنا: رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد، آخرین وضعیت پرونده‌های سه مرگ مشکوک به قتل در یاسوج را تشریح کرد.

سرهنگ خداکرم پاک‌روان با تشریح سه مرگ مشکوک به قتل در یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد، تاکید کرد که هر سه مرگ عنوان شده «خودکشی» بوده است.

وی گفت: هر سه حادثه مشکوک به قتل، به صورت حلقه‌آویز بوده و با طناب دار صورت‌گرفته و همگی "خودکشی" بوده است.

رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: هر مرگی که اتفاق می‌افتد و به پلیس گزارش می‌شود به عنوان فوت مشکوک محاسبه شده و پلیس، تحقیقات ویژه خود را انجام می‌دهد.

پاک‌روان با بیان اینکه حتی کسانی که در بیمارستان‌ها فوت می‌کنند به دیدگاه پلیس یک مرگ مشکوک است، اظهار داشت: قصور پزشکی نیز جزو برنامه‌های تحقیقاتی پلیس است.

وی با بیان اینکه پلیس ابتدا به دقت محل جرم را بررسی و سپس استعلامات لازم را از پزشکی قانونی دریافت و سایر برنامه‌های لازم را پیگیری و اجرا کرده تا به حصول نتیجه برسد، تصریح کرد: نظر نهایی پزشکی قانونی در زمان کالبدشکافی جسد برای ما بسیار اهمیت دارد و به همین خاطر دقت‌های لازم در این زمینه باید صورت گیرد.

پاک‌روان در ادامه به تشریح سه حادثه مرگ حلقه آویز شده در یاسوج در یک ماهه گذشته که شایعات فراوانی از قتل را نیز به همراه داشت، پرداخت و گفت: برای مرگ مشکوک یک مغازه‌دار که در خیابان جمهوری شغل کباب‌فروشی داشت، تحقیقات گسترده‌ بسیار فشرده‌ای به مدت 10 شبانه روز انجام گرفت که تقریبا به نتیجه نهایی رسیده‌ایم.

رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: براساس آخرین کارهای کارشناسی صورت گرفته در حوزه پلیس آگاهی، ما به این نتیجه رسیده‌ایم که او خود اقدام به «خودکشی» کرده است.

پاک‌روان در پاسخ به این سوال که شایعه شده است زن و مردی با هویت‌هایی معلوم اقدام به قتل این مغازه‌دار از طریق اخاذی در ازای پرداخت 50 میلیون تومان کرده‌اند؟ تاکید کرد که چنین چیزی به هیچ عنوان صحت ندارد.

وی گفت: چنین چیزی جز شایعه هیچ چیز دیگری نیست و ما با اطمینان کامل می‌گوئیم که مطالب مطرح شده در بازار و در بین مردم یاسوج در این زمینه جز شایعه، هیچ پایه و اساسی ندارد.

رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به این سوال ایلنا که گفته می‌شود مرگ دو جوان در جاده روستای سروک یاسوج هم قتل بوده و تعدادی دستگیر شده‌اند؟ نیز خاطرنشان کرد: چنین چیزی هم صحت ندارد و شایعه است.

پاک‌روان افزود: متاسفانه این دو جوان خودشان اقدام به خودکشی کرده و پلیس حتی مغازه‌داری که طناب دار را به آنان فروخته بود پیدا و بازجویی کرد.

وی با تاکید براینکه پرونده این سه مرگ تاکنون از دیدگاه پلیس آگاهی یاسوج، «خودکشی» است نه «قتل»، تصریح کرد: متاسفانه دامنه تحمل و صبر افراد کم شده و از سویی انتظارات نسبت به جامعه از سوی جوانان دوچندان شده است.

رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: گاهی خودکشی‌هایی را شاهد بوده‌ایم که با انگیزه‌های بسیار ضعیف شکل گرفته که برای خود ما نیز جای تعجب دارد. در اینکه چرا آستانه مردم نسبت به گذشته بسیار کم شده ما معتقدیم باید کارشناسان چنین چیزهایی را بررسی کنند اما مردم مطمئن باشند که تنها هدف پلیس، احساس راحتی و امنیت برای آنان است و در این بین از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.




۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن