تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه براى من است و من پاداش آن را مى‏دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827654499




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آشنایی با چند بیماری عجیب ( بخش اول)


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
doctor-and-patient
همانطور که میدانید بعضی بیماری ها هستند که همه ی ما آن ها آشنا هستیم؛ حتی برخی بیماری‌ها نادر شناخته می‌شوند ولی ما آن ها را میشناسیم مانند لوسمی مزمن میلوئیدی و سرطان مری. با این حال بیماری‌های دیگری هم این میان وجود دارد که بسیار عجیب‌ و غریب هستند. تحقیقات نشان می‌دهد که حدود ۷۰۰۰ نوع بیماری و اختلال نادر در دنیا وجود دارد و هنوز بسیاری دیگر ناشناخته مانده است. در ادامه طی دو بخش شما را با برخی از این بیماری ها آشنا خواهیم کرد. ۱.سندروم آلیس در سرزمین عجایب
سندروم آلیس در سرزمین عجایب (AIWS)‌ نوعی اختلال مغزی است که باعث ایجاد اختلال در قدرت درک و استنباط فرد از حجم بدن خود می‌شود. طی این سندروم که آن را به نام سندروم تاد و یا توهم لیلی‌پوتی هم می‌شناسند افراد تغییراتی را نسبت به تصویر جسمی و محیط پیرامون خود تجربه می‌کنند، که به موجب آن به این درک می‌رسند که اندام‌های بدن یا اشیاء و چیزهای خارجی بسیار بزرگ‌تر یا کوچک‌تر از اندازه واقعی خود هستند.
این نوع عدم درک درست اغلب هنگام شب رخ می‌دهد. نمونه بارز این اختلال، پسر ۶ ساله‌ای بود که وقتی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در تاریکی قرار می‌گرفت، اشیاء پیرامونش برایش خیلی دور از دسترس به نظر می‌رسیدند و آنها را کوچک‌تر می‌دید. در شرایطی که هنوز به طور کامل مشخص نیست که علل اصلی این بیماری چه چیز یا چیزهایی است، محققان معتقدند صرع، تومورهای مغزی، استفاده از داروهای روان‌گردان و ویروس اپستین-بار با پیشرفت این بیماری ارتباط نزدیکی دارند.
مورد دیگر فردی به نام ابیگل است که از پنج سالگی دچار حملات AIWS می‌شد و این حملات اغلب یک روز در میان در دوران بچگی او رخ می‌داد. در حالی که در سنین نونهالی این حملات کمتر شد اما در سال چند بار رخ می‌داد. خودش می‌گوید: «این حملات به تدریج شما را محصور کرده و در بر می‌گیرد. احساس می‌کنید که اتاق‌تان در حال کوچک شدن است و جسم‌تان دارد بزرگ می‌شود. یا مثلا بازوها و پاهایتان درازتر می‌شود. هرچیزی حالت اغراق‌آمیز پیدا کرده و حرکات سریع‌ و ناگهانی می‌شوند.»
۲.آلرژی به آب
با آگاهی از این مسئله که ۶۰ درصد از بدن انسان را آب تشکیل می‌دهد، شاید برایتان جالب باشد که بدانید برخی افراد نسبت به آب، آلرژی دارند. این بیماری را به نام آکواژنیک اورتیکاریا هم می‌شناسند. افرادی که دچار این بیماری می‌شوند بعد از آنکه پوستشان با آب تماس پیدا کرد، روی پوستشان سریعا کهیرهای خارش‌دار شکل می‌گیرد، خصوصا روی گردن، بازوها و بالاتنه.
این بدان معناست که این افراد نمی‌توانند در تعدادی از فعالیت‌های روزمره شرکت کنند، فعالیت‌هایی هم‌چون دوش گرفتن، استخر رفتن یا ماندن زیر باران. حتی گریه کردن هم منجر به بروز کهیر در برخی از آنها می‌شود و در موارد نادر، نوشیدن آب می‌تواند سبب بروز واکنش آلرژیک شود.
تعداد افرادی که دچار آلرژی آب هستند چندان مشخص نیست، با این حال تحقیقات نشان می‌دهد که این بیماری در میان زنان شایع‌تر از مردان است و آغاز آن به طور طبیعی در دوران بلوغ یا درست بعد از آن رخ می‌دهد.
دلایل شاخص این آلرژی هم هنوز مشخص نیست اما برخی محققان بر این باورند که این بیماری به خاطر موادی شکل می‌گیرد که در آب حل می‌شوند و در نهایت وارد پوست شده و واکنش‌های ایمنی بدن را تحریک می‌کند. یا عده‌ای دیگر معتقدند که ماده‌ای که روی پوست یا در آن وجود دارد تأثیر متقابل بر آب داشته و ترکیبی سمی می‌سازد که منجر به بروز کهیر می‌شود. به خاطر داشته باشید که کهیرهای مرتبط با آلرژی به آب توسط هیستامین‌های شیمیایی تحریک نمی‌شوند، بنابراین داروهای شایع آنتی‌هیستامین مانند بنادریل به طور طبیعی تأثیری به همراه ندارد.
منبع: الو دکتر 
2 مهر 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن