تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847277504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهکارهایی موثر برای تربیت بهتر نوجوانان


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
baseball_family_000017600253_640
دوره نوجوانی بسیار مهم و حساس است رفتار خانواده در این دوران با جوانان باید متناسب با رفتارها و احساسات ان ها باشد اگرتمایل دارید در زمینه تربیت فرزندتان در این سن به نتایج مثبتی دست پیدا کنید بهتر است توصیه های روانشناسان و مشاورین را برای تربیت بهتر نوجوانان در نظر بگیرید.   با رسیدن کودک به سنین نوجوانی، از سطح تاثیر والدین بر عادات او کاسته می‌شود. در واقع، اهمیت والدین در این سنین نسبت به دوستان و معلمان کم‌رنگ‌تر می‌شود. شاید فکر کنید به آخر خط رسیده‌اید و دیگر نقشی در شکل‌گیری عادات فرزندتان ندارید. در این شرایط، زمانی که پیش از این با هم می‌گذراندید، به حداقل می‌رسد. مسلما این وضعیت از سطح نفوذ شما بر کودک می‌کاهد. اما این بدان معنی نیست که از دور مراقب کودک نباشید و برایش آرزوی بهترین‌ها را نکنید. در این مطلب، قصد داریم 10 عادت تربیتی مهم را معرفی کنیم که باید قبل از سنین نوجوانی به کودک آموخته شوند.
1. شام خوردن با همدیگر
رودررو بودن با نوجوانان نقش به‌سزایی در ترتبیت موفق آنها دارد. همیشه چیزهای زیادی وجود دارد که والدین باید به آنها توجه کنند. عادت دادن کودک به اینکه با هم غذا بخورید، فرصت خوبی است که وقت بیشتری را با هم بگذرانید.
2. کنار گذاشتن موبایل حین رانندگی و پشت میز شام
گرفتن این تصمیم اغلب با ترس و احساس گناه همراه است. چون خودِ والدین هم ممکن است پشت میز شام بنشینند و در فیس‌بوک باشند یا حین رانندگی با موبایل کار کنند. در این شرایط، این خطر وجود دارد که بچه‌ها از رفتار والدین تقلید کنند. گاهی اوقات ترس و احساس گناه به نفع ما عمل می‌کنند. این عادت کمک می‌کند که یک استاندارد مناسب برای ارتباطات دیجیتال خود داشته باشیم.
3. برای صحبت کردن با آنها درباره اتفاقات روز وقت بگذارید
بزرگ‌ترین چالشی که در ارتباط با نوجوانان وجود دارد، جلب توجه آنها است. بنابراین، قبل از هر چیز دیگری مطمئن شوید که هر روز با هم حرف می‎زنید. حتی می‌توانید از طریق ایمیل و اس‌ام‌اس این کار را بکنید.
4. ایجاد ارتباط فیزیکی
مادر علم «خانواده درمانی»، ویرجینیا ساتیر معتقد است که انسان برای زنده ماندن نیاز دارد که هر روز 4 بار در آغوش گرفته شود. سلامتی و رشد و تکامل انسان نیز به ترتیب به 8 و 12 آغوش در روز نیاز دارد. نوجوانان در سن رشد چندان تمایلی به در آغوش کشیده شدن ندارند. اما باید راهی برای این کار پیدا کنید.
5. تعامل با فناوری
فناوری همواره در حال تغییر است و بر روابط کودک و والدین اثر می‌گذارد. به نظر می‌رسد والدین اکثرا در سایه نرم‌افزارهای جدید قرار گرفته‌اند. در چند سال آینده، همه کوکان خواهند توانست که با دنیای فناوری ارتباط بگیرند و با نحوه استفاده از آن نیز آشنا باشند.
6. با دوستان او وقت بگذرانید
شاید نتوانید دوستان فرزندتان را انتخاب کنید، اما قطعا می‌توانید با آنها آشنا شوید. برای اینکه از قافله عقب نمانید، باید بدانید فرزندتان با چه کسانی وقت می‌گذراند و چه کارهایی می‌کند. برای این کار، باید یک پدر و مادر نمونه باشید تا فرزندتان با بودن در کنار شما در جلوی دوستانش مشکلی نداشته باشد.
7. علایق او را درک کنید
وقتی بچه‌ها شروع می‌کنند به صحبت درباره خزندگان، مدل‌های مختلف ماشین یا خواننده موردعلاقه‌شان، گوش دادن به آنها سخت است. شاید چیزهایی که برای آنها سرگرم‌کننده است، برای شما ملالت‌بار باشد. اما چون برای آنها مهم است، باید وانمود کنید که برای شما هم مهم است.
8. یک سرگرمی پیدا کنید و با او به اشتراک بگذارید
شما می‌توانید با فرزند نوجوان‌تان به گردش بروید یا کمی بدوید. با این کار، هم باعث سلامتی او می‌شوید و هم سوخت و ساز بدن خودتان را افزایش می‌دهید. به علاوه، پیوند میان شما را نیز بهبود می‌بخشد. اگر کودک را به این کار عادت دهید، می‌توانید از رابطه طولانی‌مدت خود با او لذت ببرید.
9. او را به تخت‌خواب ببرید
از قدیم می‌گویند که 2 دقیقه اول پس از بیدار شدن و 3 دقیقه منتهی به خوابیدن بچه‌ها، بهترین موقع برای ایجاد ارتباط با آنهاست. جادوی پشت مکالمات قبل از خواب، ساده است: بچه‌ها هر کاری را که بخواهید انجام می‌دهند، حتی شما را از جزئیات روز خود مطلع می‌کنند تا کمی بیشتر بیدار بمانند. کودکان در سنین نوجوانی تمایل زیادی به حرف زدن دارند. از این رو، شب‌ها قبل از خواب بهترین زمان برای حرف زدن است.
10. اجازه دهید شکست بخورند (یا پیروز شوند)
والدین در چرخه تربیت فرزند وظیفه دارند که بقای فرزندشان را ممکن سازند. اما اینکه دائما مراقب او باشید و از اینکه یک روز از پله‌ها نیافتاده یا مایع شوینده را نخورده است خوشحال باشید، عادت بدی است که ترک آن بسیار دشوار است. بنابرین، باید بگذارید کودک روی پای خودش بایستد و مسائل مختلف را شخصا تجربه کند.
منبع: الودکتر
31 شهریور 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن